#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

Ankaralı Coşkun - Loy Loy 03:59

Ankaralı Coşkun - Loy Loy

Şarkı Sözleri Ankarali Coskun - Loy Loy Sözleri Başındaki poşularda loy loy Başındaki poşularda loy loy Ilgıt ılgıt ışıldarda loy loy Ilgıt ılgıt ışıldarda loy loy Sevdim ise ben sevdimde loy loy Sevdim ise ben sevdimde..

  • PengoTV tarafından
  • 2.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon ) 10:01

Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon )

Aslı Enver - Eteği Belinde Şarkı Sözleri Geliyor bak kalem kaşlı Eteği belinde gül de takmış gül de takmış Al dudaklar, mor sümbüller Öyle de güzel ince de belli ince de belli Yar beline beline sarılamam, ah geceden dur..

  • PengoTV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes  02:45

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes

Demet Akalın Feat Emrah Karaduman Ses Kes Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benden nefret ediyormuşsun Benim de buna vaktim olsa Tamam uzaktan kusursuzsun Yakından lüzumsuz oysa İki yüzü vardı, bi kalbi yoktu, Kırıklarımı ..

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim 04:55

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen uyurken Hasretin dökülür gecelerden sokaklara Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede Sensizliğim yollarına bakar Ve boynunu ..

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 3. Tanıtım Fragmanı 00:50

Gülizar 3. Tanıtım Fragmanı

Gülizar Fragmanı - 3 yayında! Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş’in paylaştığı Gülizar güçlü kadrosu ve hikayesi ile yakında Kanal D'de! Gülizar ve başarılı veteriner hekim..

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar 05:34

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler Albüm Adı : Karar Sende Düzelten : ghost52 Öyle garip garip bakmayın bana Ne olur sormayın bu yas kim için Yalnız ölenlere yas tutulmaz ki Feryadım yaşarken ölenler için Ölmeden..

  • PengoTV tarafından
  • 3.411 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:19

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Eminem, Detroit'ten bir Amerikalı hip hop sanatçısı, rekor üretici ve aktör. Tüm Zamanların En Büyük 100 Sanatçısı, ona Hip Hop Kralını çağırdı Eminem - En İyi Rapçi . Eminem, Dr. Dre'nin Aftermath Entertainment'la imz..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Grup Laçin - Bekar Gezelim 03:27

Grup Laçin - Bekar Gezelim

Grup Laçin - Bekar Gezelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaylı geliyor yaylı Bizi de alsa bari Ayşe saraya çıkmış Doğru söylese bari Haydi güzelim şeker ezelim Bu sene de bekar gezelim Girdim mahpushaneye Ahbaplar..

Ebru Gündeş - Her Mevsim 02:56

Ebru Gündeş - Her Mevsim

Ebru Gündeş - Her Mevsim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her mevsim içimden gelir geçersin Sen vefasız yolcu, Kalbimi viran edersin Merhaba demeden elveda dersin Sen vefasız yolcu, Kalbimi viran edersin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi  (Akustik) 04:00

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik)

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söndürün kalbimi, gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktığın gururumu, uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yar olmam artık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.692 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik)

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşanan Dönem Yalan Çağı Yorar herkesi yürek Bağı Yok yere üzdün bilemezsin O canın hiç sevemez Acıdan Bir yola düşmüş Kaderinde Dönemez ! Vurur Yüze, ifad..

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) 04:36

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biri vardı çoktan izi kaldı kalpte Camımın damlasında Duruyormuş orada sanki bir düşmancasına. Sevemez misin aşkı bağlayamaz mı? Gönlümün bahçesine ..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda 04:46

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Şarkı Sözleri: Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Albüm Adı : Aşkın Cezası Düzelten : deli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sus..

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) 03:13

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik)

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimi Görmek, beraber olmak seninle çok güzel belki ama Düşlemek bambaşka Tenin ..

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) 04:52

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik)

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden çok uzakta bir yerlerdeyim Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ans..

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben  (Akustik) 03:48

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben (Akustik)

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Zor olsa da galiba dönüyorum sana Gel dersen hemen Çağırmazsan geçerken Yerle gök arasında bir yerde Sen beni tanımazsın Severim de söyle..

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla 05:23

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla

Ferdi Tayfur - Sende mi Leyla ( Zaman Tüneli II ) ŞArkı Sözleri Yüzüme bakacak yüzün kalmamış Doğru bir kelime sözün kalmamış Aklını fikrini yalan bürümüş Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla Karaya ak denilir mi Amaya bak ..

Bilal Sonses - İki Kelime 03:55

Bilal Sonses - İki Kelime

Bilal Sonses - İki Kelime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada? Sen varsan uyandırmasın, kimse bu rüyadan.. Al kalbim senin, dolmaz ki yerin.. Mekanın cehennem olsa, gelirim dönmem ger..

Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Aydilge'nin Çantasındaki Kelepçenin Sırrı Ne 03:02

Aydilge'nin Çantasındaki Kelepçenin Sırrı Ne

Aydilge Yılın En Sevilen Şarkı Ödülünü Alacağı Gecede Çantasında Kelepçe Gördü Ve Kelepçenin Sırrını Açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) 04:29

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik)

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Her şeye ..

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar) 05:04

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar)

Musti Yıkamazsın Beni Şarkı Sözleri : Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.634 görüntüleme
  • 7 yıl önce