#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat 59:55

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat

.......... KULLANMA KILAVUZU ........... 1- Ayarlardan video kalitesini 1080p seçin. 2- Tam ekran yapın. 3- Sesi açın. 4- Yanınıza bir Büyüğünüzü alın. 5- Odanızın ışıklarını ve diğer ses kaynaklarını kapatın. 6- Şömi..

  • PengoTV tarafından
  • 5.292 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik ) 03:20

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik )

Tuğkan - Küçük Civcivim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her veda edişimde düşünürüm Seni bidaha görememek var Keşke kimsesiz kalsak heryerde biz olsak Ama yine de seninleyken dünya bile dar Yine seni düşünürken..

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen 04:22

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir'in, Wovie etiketiyle yayınlanan İçimdeki Sen isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Yönetmen: Ahmet Can Tekin Mix & Master..

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella 04:16

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella

Hayat Geçerken / Mücella şarkı sözleri ile Her yer polis kaynıyor Caddelerde sokaklarda Kızıyla evine giderken Mücella’yı almışlar Dışarıya çıktım karanlık Saatleri geriye almışlar Karanlık ışığa dönüşür Gelişir ..

Seda Üren - Tuzağındayım 04:03

Seda Üren - Tuzağındayım

Tuzağındayım şarkı sözleri ile Sen benim imkansız sevdiğim Sen haram çiçeğim Dilsiz duvarlar ördüler önüme Nefesine hasretim Sen benim toyluk zamanım Sen son hazanım Aşkını aldım kalbime gömdüm Sönmüyor yangınım Ahhh ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar 04:39

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar

Gözlerin Yanar şarkı sözleri ile Gözlerin yanar Tuzlu kıyılarda Belki bir damla Yaş gelir Bir gözünün köşesinden Yokluğumuzda Silinmiş anılarda Bir varmış bir yokmuş Sanki biz yokmuşuz da Gelmişiz gaipten hiçt..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Utku Güzelgül - Hiç Sevmedim ki 03:14

Utku Güzelgül - Hiç Sevmedim ki

Hiç Sevmedim ki şarkı sözleri ile Hadi güzelim bu yollar helal sana aşkından yanana, Sebebini sordum söylemiyorsun aşkından başka. Havan cakan yeter sana da bana da aşkından yanana, Sebebini sordum söylemiyorsun aşkınd..

Akın - Seni Çok Seviyorum 03:40

Akın - Seni Çok Seviyorum

Akın - Seni Çok Seviyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri İçimi dolduran, bir dünya aşk olur Gözlerin gözlerime deyince Sesini duymasam Her rüya dert olur Ellerin ellerimden gidince Güneşi al benden, Geceyi al ne olur, Haya..

Tarkan - Unutmamalı 05:21

Tarkan - Unutmamalı

Şarkı Sözleri Unutmamali Unuttu dediler Hiç sevmedi dediler Gücendim yar Yalanmis dediler Bir anlikmis dediler Kirildim yar Aldatiyor dediler Aldirmiyor dediler Yikildim yar Deli gibi yürekten sevmeli Ugruna dünyalari ve..

Ceg feat. Anıl Piyancı - Yeşillendir 03:47

Ceg feat. Anıl Piyancı - Yeşillendir

Prod by King Corn Beatzz Mix & Mastering: Gökhan Güler Yönetmen: Samet Porsuk Görüntü Yönetmeni: Metehan Kutlu Edit & Vfx: Kerem Emre Kopuz Yönetmen Asistan: Umut Ayçiçek Kamera: Esat İnci Pro by Badgerfilm..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin

Söz: Sezen Aksu Müzik: Serkan İzzet Özdoğan Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Yetinmeyi bilir misin? Sana verdiği kadarıyla hayatın Hoş bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı..

Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover ) 03:14

Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover )

Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover ) Yine Özledim - Şarkının Sözleri: Bir gün biri değerse kalbine Isınırsa o küçücük ellerin İnanırsan yine yeryüzündeki cennete Tutunabilmeyi başarabilirsen bir ele İçinden ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Buray - Sana Değmez 03:39

Buray - Sana Değmez

Buray - Sana Değmez Dinle ŞARKI SÖZLERİ Dün seni görmeyince yine ağladım Sormadım kimseye neredesin Bir an seni bulduğum günü anımsadım Kalbimin durduğu yerdesin Alırım başımı giderim buradan Kaçsam bile yok boşuna sa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında 03:54

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında Dinle Mutluyduk Aslında şarkı sözleri ile Bilmez misin Muhtacım ben sana… Yalnızlığıma şahitsin. Kardan hayatlar yaptım senden sonra Hepsi eridi, sularıyla çekildim… Çölüne razıydım,..

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şabnam Tovuzlu _toy videosi 01:00

Şabnam Tovuzlu _toy videosi

Şebnem Tovuzlu Azerbaijan Singer Toy video https://instagram.com/sabnamtovuzlu_Official..

  • Telgram tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir Gözəl Mahnı İran Azerbaijan an 05:38

Bir Gözəl Mahnı İran Azerbaijan an

An Gözal Video music Iran Azerbaijan, iran ve Azerbaycan ahenk için çok damak tadında bir müzik şovu...

  • Azerellim tarafından
  • 289 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aleyna Tilki - Yalan 03:41

Aleyna Tilki - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Beni sevdikleri, söyledikleri İnanma her şey yalan Hani masallarda anlatır ya İnanma kandırmaca yalan Ama bana dokunma Yaklaşma Gelme İnanmam kanarım Sonra öylece bu koca aşkla Ortalarda kal..

Murat Boz - Can Kenarım 04:09

Murat Boz - Can Kenarım

Can Kenarım şarkı sözleri ile Bir yanarsın, bir sönersin Aşk mıdır adı nedir bilmem? Kırılırsın, darılırsın Razıyım her cümlene dünden Ölürüm uğrunda bilmem Ne kadar umrunda Beni sen yok ettin Hani gül misali soldum ..

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi 03:28

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi Dinle RÜYALAR ÜLKESİ şarkı sözleri ile ahu gözlerinde titrek bir bakış bakışlarında bitmeen bir karakış saçlarına gecenin rengi dolanmış bembeyaz teniyle eşsiz bir kadın beni benmden a..

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben 04:02

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben Dinle Senle Ben şarkı sözleri ile Senle ben nelere direndik sevgilim Ağlatıldık çok yerildik az yenildik sen bilirsin Durmadıkça hep güçlendik bundan eminim Çok yara aldık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.150 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uğraş - Viran 03:51

Uğraş - Viran

Uğraş - Viran Dinle Viran şarkı sözleri ile Ne kadar daha sürer bu acı Ne zaman anlarım konuşulanları Ne zaman izleyebilirim tekrar aşk filmi Gizlice ağlamadan bir çocuk gibi Sensizlik müebbet mi Bu ceza müebbet mi ..

Peron5 - Yine Gel 03:17

Peron5 - Yine Gel

Yine Gel şarkı sözleri ile... Suya söyledim ismini Usulca sakladım seni kendime Kimseler bilmesin diye Baharlarım hep güz oldu Yazlarım kışa döndü çekip gittin İçim dışım bir oldu Ah sen yağmur ol yağ üstüme Dinme se..

Ceren Cennet - Dur (Official Video) 03:40

Ceren Cennet - Dur (Official Video)

DUR şarkı sözleri ile Tutamadığın sözleri kalbine Veriyosun hala yok bi gelişme Daralıyo ruhum eriyor içim Gidemedim, yapamadım yok.. yok hala; sendeyim.. dur, Kalbim serzenişte.. Vur, aşk yok içinde.. Dur, bu kalp..

Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video)

Şarkı Sözleri: Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya d..

عبد الحليم حافظ أي دمعة حزن لا - أول مره -   جامعة القاهرة ٣٠ يونيو ١٩٧٤ -Ay Damaet Hozn La Live 54:41

عبد الحليم حافظ أي دمعة حزن لا - أول مره - جامعة القاهرة ٣٠ يونيو ١٩

Şarkı Ay Damaet Hozn La Live Sanatçı Abd El Halim Hafez Digital Sound - Mazzika (Mazzika Group adına); Abramus Digital, BMI - Broadcast Music Inc., Stars for Art, UMPI, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, Lat..

Gamze - Fanatik 03:36

Gamze - Fanatik

Gamze - Fanatik Dinle Şarkı Sözleri: Benle olmak zordur Aşkım sönmeyen kordur Sınırlarıma doğru bir adım atarken Bin kere düşün ! Yordum mu?Hadi söyle korktun mu? Okyanuslar gibi engin Benim gönlüm herkesten zengin İ..

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce