#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

Emrah Güllü - Melek 04:08

Emrah Güllü - Melek

Melek şarkı sözleri ile Kışlarım bahara döndü sevgilim seninle Buzlarım çözüldü saçının her bir teliyle Bana geldiğin gün tanrıdan bir hediye Yüreğim senin olsun kadınım al ellerinde Sen ruhumu kanatlandıran melek Bu a..

Çağatay Akman - Can Havli 02:31

Çağatay Akman - Can Havli

CAN HAVLİ Şarkı Sözleri İle GECELERİ GECELERE DÜŞTÜM TUT KALDIR BENİ MESELEYİ BULDUM SOLMADAN ÖNCE HECELEYE HECELEYE RENK VERDİ TÜM AHALİ REÇETEYİ TERK ET DEDİ CAN HAVLİYLE SÖZÜM OLMAZ BENİ BULMA YAŞADIM ÇOK GÖZÜM ORDA N..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Ufo şarkı sözleri ile Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yıldızlar ışıldarken Dilek..

Mustafa Vural - Beklenen Günler Baharlar Var 05:01

Mustafa Vural - Beklenen Günler Baharlar Var

Beklenen Günler Baharlar Var şarkı sözleri ile Sisli bir akşam üstü gözlerim kararır Bitmek bilmeyen yollarım azalır Gökyüzü açılsın bakılsın umutla Beklenen günler baharlar var Seninle köprüler kursam Bitmeyen sonsuz..

Suat Akbay - Yaralı 03:05

Suat Akbay - Yaralı

Yaralı şarkı sözleri ile Zor oldu ayrılığı kabullenmem, Bir gül bahçesi gibiydi tenin gel, Desemde boşa beni duymuyosun sen, Canımamı kastın var.. Bende bir kalp var yaralı yaralı, Çok düşündüm yine olmadın, Ne yapsam..

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz 04:29

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz

Geçmesin Günümüz şarkı sözleri ile Geçmesin Günümüz Geçmesin günümüz sevgilim yasla O güzel başını göğsüme yasla Birleşebilir mi aşk ihtirasla O güzel başını göğsüme yasla Elâ gözlerinde menevişler var Kor gibi du..

Kemal Karakuş - Bu Aralar 03:35

Kemal Karakuş - Bu Aralar

Bu Aralar şarkı sözleri ile Birden çıktın karşıma nefes alamadım Bedenim dondu adım atamadım öyle kalakaldım Bu nasıl güzellik Allahım aman değmesin nazar Aklımda sen varsın bu aralar Başıma ne geldi anlamadım Gözle..

Standart Sapma  Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var 04:18

Standart Sapma Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var

Bilmediğin Çok Şey Var Şarkı Sözleri İle Doğruyu buldun sandın, yanlışın oldum Yaşamına anlam kattım, nefesin oldum Sessizlik istedin, karanlığın oldum Ne istersen yaptım yine ben yanlışın oldum Son defa gidişini izled..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Berzan Doğan - Pişmanım 03:37

Berzan Doğan - Pişmanım

Pişmanım şarkı sözleri ile Pişmanım İnsan sevdiğinden pişman olurmu Ben sevdim sevdiğimden pişmanım Her günüm ızdırap ile geçiyor Onu gördüğüm o günden pişmanım Yaralı gönlüme sözüm geçmedi Çok sevdim ama kıymet bilm..

Ahmet Rufai Özyavuz - Harran Güzeli 03:45

Ahmet Rufai Özyavuz - Harran Güzeli

Harran Güzeli şarkı sözleri ile Bir kiz gördüm abali yar yar yar yumma ya leyli Esmer burnu hizmali yar yar yar yumma ya leyli Sordum aslin nereli yar yar yar yumma ya leyli Dedi aslim harranli yar yar yar yumma ya ley..

Mübin Dünen - Ha Gulazer 03:37

Mübin Dünen - Ha Gulazer

Ha Gulazer şarkı sözleri ile Ha gulazer can gulazer Ha zeriyê zeriyê Ha gulazer can gulazer Ne qazim ne quling im Ha gulazer can gulazer Ne şêr im ne piling im Ha gulazer can gulazer Ha zeriyê zeriyê Ha gulazer can gu..

Betül Dalman - Saklı Kalan 03:52

Betül Dalman - Saklı Kalan

Saklı Kalan şarkı sözleri ile Dağıldı kalbim yokluğunda Gönlüm artık paydosta Yoruldum artık anlamaktan Tükendim artık anlatmaktan Ben de sevdim ama kalmadım Ne kendime varım ne sana kaldım Saklı kalan duygularımı uya..

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla 03:21

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla

Şarkı Sözü Geçiyor yaralar Damlalardan sonra Kalmıyor kabuğu Düşüyor zamanla Sonra bir gün gerçekten Atlattığını sanarken Yaradan kalan izler seni soruyor İşte öyle bir anda Tam da böyle zamanda Rakı içmek iyi geliyor Y..

Mert Gider - Şenol Abi 04:44

Mert Gider - Şenol Abi

Şenol Abi şarkı sözleri ile Deli gibi atıyor zaten hep kalbim Yüzüm şiş inmez, kalmamış halim Her fikre açık şu mecalim Ha bire borç yazıyor Şenol abim Evler değişir nakliye pahalı Zor iş ama dersin, adam haklı ..

Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Karanlık Günler şarkı sözleri ile Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana ina..

Gripin - Elini Korkak Alıştırma 04:52

Gripin - Elini Korkak Alıştırma

Şarkı Sözleri: İnanır mısın dünya, geçen gece Sen dönerken rastladım kendime Gözler aynı göz, bakışlar derbeder Çok selamı varmış özleyenlere Tövbeler etmiş, hala bırakamamış seni Son bir çare sakal bırakmış Tanınmamak..

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama 04:35

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama

Oğlanda Kolunu Sallama Şarkı Sözleri İle Oğlanda kolunu sallama Gafile boş yere yalvarma Aman aman aman aman İlimonum kalburda Bu gece de kal burda Aman aman aman aman Bey babam beni sana vermiyor Nafile benim için ..

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi 03:48

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi

Önce Seni Sonra Kendimi şarkı sözleri ile Islandı gözlerimiz, sanki her şey bitti Sol omzumda kalmış o andan bir rimel izi Kaç kere yıkandı o gömlek, çıkmadı bi’ türlü Kolay kolay geçer mi zaten yılların tüm hüznü Kim ..

Ramo Benim - Çok Sevdim 02:58

Ramo Benim - Çok Sevdim

Çok Sevdim şarkı sözleri ile Yine yangınlarda kalbim Sevdalar da derdim Sensin zalim gördün mü Dibe vurgunlarda gönlüm Yorgun darda her gün Kayboldum ya gördün mü Sebebisin yanıyor yüreğim Çözümü yok kanasın bedeni..

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen 02:46

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen

Aynen şarkı sözleri ile Gidenler sanmasın ki Kalanlar hergün ağlıyor Sen müziği kıstın diye Şarkılar yarım kalmıyor Aynen senin gibi yaptı hepsi Aynen koşa koşa gitti hepsi Aynen tükürdüm arkasından Ne su döktüm ne gö..

Erkan Aksoy - Babam 03:31

Erkan Aksoy - Babam

Babam şarkı sözleri ile Nereye baksam kokun geliyor Yıllar geçse de acım dinmiyor Birgün çıkıp gelsen gittiğin yerden Bağışlasan beni evladım desen Sonra ben gelsem Yokluğunda hiç geçmedi zaman Mevsim sonbahar hep ba..

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun 05:28

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun

Sen Yoksun şarkı sözleri ile Yıldızlar kayarken solarlar ömür gibi İmkansızca yaşadım ruhumda bu sevgiyi Gözyaşım akar içime, belli etmez hiç kendini Mutluluk masalda kalmış, hayalde ararım seni. Sen yoksun aslında göz..

Fıratcan - Sansürsüz 02:50

Fıratcan - Sansürsüz

Sansürsüz Şarkı Sözleri İle Öyle bi' kokuyorsun ki Güllere şamar atıyorsun Özlemin hayli dikenli Kalbime batıyorsun Zor bülbüllerin hali Konuşmuyorsun şakıyorsun Niye şaşırıyorsun sanki Kendini biliyorsun Aman aman ama..

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı 04:13

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı

Kızgının Şarkısı şarkı sözleri ile Gözden ıraksınız diye gönlüm hiç hicranlarla dolmadı. Attınız tuttunuz ihanet ettiniz yine bu alem size kalmadı. Aklımdan hiç çıkmadı yalan dolandı ettikleriniz. Kaktınız e ittiniz iha..

Asef - Aşk Bir Kahkaha 04:23

Asef - Aşk Bir Kahkaha

Aşk Bir Kahkaha Şarkı Sözleri İle Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de ö..

Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken 03:32

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken

Seni Beklerken şarkı sözleri ile Biliyorum geçecek bu ağrılı sancılı günler Bu kapkara umutsuz düşler bitecek Beklerim sabırla avuturum senle kendimi Belki seversin benim seni sevdiğim gibi Ah körmüşüm görmedim ya..