#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi 00:32

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi

Londra Borsası’nda işlem gören piyasa değeri en büyük 100 İngiliz şirketinin listelendiği FTSE 100 (The Financial Times Stock Exchange) endeksi üst üste 12’nci günde rekor seviyede yükseldi, endekste yer alan hisseler ka..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek 04:10

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek

1- Melissa çayı Melissa yatıştırıcı etkisiyle depresyona iyi gelen bir bitkidir ve özellikle sinirsel kaynaklı uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde faydalıdır. Melissa'yı çay olarak tüketebilirsiniz. Yaklaşık 1,5 gr..

  • Kadınca tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaptığı Vuruşla Ördeği Vurup Öldüren Golfçü 01:00

Yaptığı Vuruşla Ördeği Vurup Öldüren Golfçü

Atış için hazırlanan golfçü atışını gerçekleştirdiğinde o an golf sahasının üzerinden geçmekte olan ördeği vurmuş. Ördek sert gelen topun etkisiyle ölmüş...

  • JET TV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arkadaşıyla Oynadığı Sırada Asansör Boşluğuna Böyle Düştü 00:20

Arkadaşıyla Oynadığı Sırada Asansör Boşluğuna Böyle Düştü

Mersin'de bir lisede verilen kurslara katılan 9. sınıf öğrencisi Anıl Kağan Kottaş (15) koridorda bir arkadaşıyla koştuğu sırada engelli öğrencilerin kullandığı asansörün akordeon tipi sürgülü kapısına çarptı. Çarpmanın ..

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 09:06

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Juve zorlanmadan turladı: 1-0 İlk maçta elde ettiği 2-0'lık galibiyetin verdiği rahatlıkla maça başlayan Juventus, ilk bölümde oyunun hakimiydi. Topa daha fazla sahip olarak rakibini üzerine çekmeye çalışan siyah-beyazlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peru'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Yaşamını Yitirenlerin Sayısı 72'ye Çıktı 01:43

Peru'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Yaşamını Yitirenlerin Sayısı 72'ye Çı

Güney Amerika ülkelerinden Peru'da, şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen seller ve toprak kaymaları sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 72'ye çıktı. Pasifik okyanusundaki ani sıcaklığın da etkisiyle oluşan sağanak ..

Cinlerin Düğününe Katılan Adam  Müslüman Cinler 01:03

Cinlerin Düğününe Katılan Adam Müslüman Cinler

Yaşlı adam, köyde yaşayan bir insan olduğundan mısır unu yapmak için değirmene gider. Fakat sırayla yapıldığı için en sona kalır ve gece gec saatlerde dönüş yoluna çıkar .Ama yolculuğu sırasında ormanda bir düğüne rastla..

  • ZULMA tarafından
  • 2.217 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı 01:30

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı

Silivri’de Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yapan iş makinesi, İSKİ’ye ait ana boruyu patlatınca hattaki tonlarca su metrelerce yukarı fışkırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren..

Hız Tutkusu Film İzle 2:10:42

Hız Tutkusu Film İzle

Hız Tutkusu – Need for Speed (2014) 1080p Türkçe Dublaj izle FİLM ÖZETİ Hız Tutkusu - Need for Speed filminin konusu, Tobey Marshall çok çalışkan ve bir o kadar da dürüst birisidir. Marshall Motors isimli oto tamircisi a..

  • Tv Series tarafından
  • 22.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Giresun'da Orman Yangını 00:42

Giresun'da Orman Yangını

Giresun'un Espiye ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle yayılıyor. Araç yolu olmadığı için müdahale edilemeyen yangının yerleşim yerlerine sıçramaması için önlemler alınıyor...

Winx Club - 2. Sezon 11. Bölüm - Zamana Karşı Yarış 23:13

Winx Club - 2. Sezon 11. Bölüm - Zamana Karşı Yarış

Büyünün etkisiyle, periler köylerine dönmeye çalışırlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kınaya Gidenlerin Bulunduğu Otomobile Kamyonet Çarptı-4 Yaralı 00:42

Kınaya Gidenlerin Bulunduğu Otomobile Kamyonet Çarptı-4 Yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde gelin kınasına gidenleri taşıyan otomobile kamyonet çarpıp kaçtı. Kazada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Nusaybin Cumhuriyet Caddesi'nde 35 KE 3880 plakalı otomobile sürücüsü ve pla..

Babam  Yerli Film Fragmanı (2017) 02:16

Babam Yerli Film Fragmanı (2017)

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullen..

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı 01:08

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşma, aşkın belirtisi mi? Meryem 11. Bölüm 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından bira..

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:42

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı

Yılın düğünü, Selin ve Yasin’in şok evlilik misillemesiyle skandala dönüşürken, Yağız ve Sinan’la ilgili büyük sırrı öğrenen Güzide’nin başına gelenler, skandal düğünü dehşet gecesine çevirir. Düğün gecesinden sonra ya..

Winx Club – 2. Sezon 12. Bölüm - Winx Hep Birlikte 23:14

Winx Club – 2. Sezon 12. Bölüm - Winx Hep Birlikte

Büyünün etkisiyle, Specialist'ler simülasyon odası testini yok eder...

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.712 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın En Adi Sineği 05:33

Dünyanın En Adi Sineği

Zümrüt Hamamböceği Sineği ya da diğer adıyla Ampulex Compressa avını adeta zombiye dönüştürüp konağın vücudunu yavrusunu büyütmek için kullanmasıyla ünlü. Önce bir hamamböceği bulup iğnesini batırarak kurbanın kaçma refl..

  • JET TV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaza Sonrası Kanalizasyona Düşen Kadın 00:57

Kaza Sonrası Kanalizasyona Düşen Kadın

Motosiklet kullanan kadına sola dönüş yapmak isteyen araba çarpmış. Kadın kazanın etkisiyle fırlamış ve yolda sürüklenmiş açık olan kanalizasyona düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 175 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Arabanın Arka Camına Kafa Atan Bisikletli 00:25

Arabanın Arka Camına Kafa Atan Bisikletli

Yolda ilerleyen bisikletli bir anlık dikkatsizliği yüzünden önündeki arabaya çarpmış. Bisikletli çarpmanın etkisiyle arka cama kafa atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şanlıurfa'da korkutan yangın 01:57

Şanlıurfa'da korkutan yangın

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde TİGEM arazisi yakınlarında çıkan yangın korkuya neden oldu. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, binlerce dönümlük TİGEM arazisine ulaşmadan kontrol altına alındı...

Evlilik Teklifinde Talihsiz Kaza 00:39

Evlilik Teklifinde Talihsiz Kaza

New York'ta, bir çiftin evlenme teklifi anını çekmek isteyen fotoğrafçıya köprüden geçen bisikletli çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisikletli ve fotoğrafçı devrildi. O anlar kameraya anbean yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

Çamaşır Teli Takarken Elektrik Akımına Kapıldı 01:00

Çamaşır Teli Takarken Elektrik Akımına Kapıldı

Edinilen bilgiye göre, ilçede tuhafiyecilik yapan 44 yaşındaki Ertuğrul Gök, evinin terasına çamaşır teli takmak için çıktı. Gök’ün elindeki tel, rüzgarın da etkisiyle sokaktaki elektrik teline temas etti. Elektrik akımı..

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı 04:57

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı

Yangın, saat 01.00 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Antalya’dan Ankara Gıda Toptancıları Hali’ne domates taşıyan Süleyman T. idaresindeki 07 NAK 27 plakalı kamyon, Mevlana Bulvarı Kepekli ka..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _ 01:13

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _

TEM Otoyolu Edirne istikametinde kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve otomobil içerisindeki bir kişi yaraland..

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü 01:34

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü

Küçükçekmece’de yağmurun da etkisiyle yaya kaldırımında çökme meydana geldi. Çöken yerin foseptik çukuru olduğu ortaya çıktı...

Hatay'daki yangın etkisini artırdı 02:24

Hatay'daki yangın etkisini artırdı

Hatay'daki çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle tekrar şiddetlendi. Bakan Pakdemirli'nin de takipte bulunduğu noktada yükselen alevler sonrası Azganlık Mahallesi kısmen boşaltıldı...