#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua 05:29

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua

Serge Pacome Djiehoua'yı taraftarlar Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda görkemli bir şekilde karşıladı. Ancak işin aslı transfer olan futbolcu, yaptığı açıklamada, takımları karıştırdığını söylüyor ve açıklamaları şu ..

  • JokerS tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

Bu Haftanın Öne Çıkan Magazin Haberleri 10:15

Bu Haftanın Öne Çıkan Magazin Haberleri

Alişan, Özcan Deniz'in Baba Olacağını Duyunca Bakın Neler Söyledi.....

  • ANKA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, “Tüm Kimyasal Silahları Geçen Üç Yıl İçinde İmha Ettik” 00:50

Rusya, “Tüm Kimyasal Silahları Geçen Üç Yıl İçinde İmha Ettik”

Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Rusya'nın tarihi gelişimini tarihi bir olay olarak nitelendirerek, Rusya'nın programdan üç yıl önce Çarşamba günü yaptığı son kimyasal silah imha ettiğini söyledi...

Çağla Şıkel Dolandırıldı! 01:15

Çağla Şıkel Dolandırıldı!

öre ünlü manken adına sahte faturalar kesildi. Vergisini düzenli ödemesine rağmen anaparası ve faiziyle 1 milyon liraya yakın borcun çıktığını öğrenen Şıkel, o dönem çalıştığı muhasebecisinin peşine düştü, ancak ulaşamad..

  • ANKA tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim 01:25

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim

Hülya Avşar’dan kafa karıştıran sözler. Serpil Çakmaklı'nın geçen hafta verdiği röportajda 'Biz sevişme sahnelerinde araya yastık koymazdık' sözlerinin ardından bir iddialı çıkış da Hülya Avşar'dan geldi. Hülya Avşar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017) 05:57

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017)

Süper Lig'de bu hafta oynanan maçların ardından lider Beşiktaş'la diğer takımlar arasındaki puan farkı iyice açıldı. Alınan sonuçların ardından Fenerbahçe ile 10 puan, Galatasaray ile arasında 7 puan fark oluştu. Gelec..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Maya Azucena'dan Uzun İnce Bir Yoldayım Türküsü 05:55

Maya Azucena'dan Uzun İnce Bir Yoldayım Türküsü

Maltepe’de Cumhuriyet’in 94’üncü yılı kutlamaları kapsamında sahne alan Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena ney eşliğinde ‘Uzun ince bir yoldayım’ türküsünü söyledi. Azucena'nın Türkçe performansı dinleyenleri mest etti..

  • ANKA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog 01:53

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog

TBMM'deki yasama yılı açılış resepsiynunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Bahçeli'nin yakasındaki Türk bayrağı rozetine işaret eden Erdoğan,..

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar 05:03

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar

Bartın'da 3 hayvansever, sokak hayvanlarını korumak için çöplükte açlık grevi başlattı. Önceki gün İnkumu tepesinde bulunan çöplükte açlık grevine başlayan Sevim Arkan, Ayşe Köse ve Uğurcan Saban, seslerini duyurana kada..

  • PITIRCIK tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

İstanbul’da Faciadan Dönüldü! 5 Dakikayla Ölümden Kurtuldu 02:26

İstanbul’da Faciadan Dönüldü! 5 Dakikayla Ölümden Kurtuldu

Kağıthane Çağlayan’da sokak arasındaki inşaata yanaştığı esnada damperini kaldırarak dönmeyene çalışan demir yüklü kamyonet, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ot..

Dünyanın En Cool Hareketi 01:00

Dünyanın En Cool Hareketi

Girdiği yarışmanın finaline kadar gelen adam son soruda arama jokerini kullanarak babasına 1 milyondolar kazandığı söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı! 00:54

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı!

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı. Mahalle sakinleri filmi gerçek sanarak 911'i aradı. İhbar üzerine bö..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü 01:00

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü

Çin Halk Cumhuriyeti’nde hükümet, ekonominin 2017 yılına ilişkin büyüme hızı beklentisini geçtiğimiz yılki tahmini olan yüzde 7.0’den yüzde 6.5’a düşürdüğünü açıkladı. Başbakan Li Keqiang, başkent Pekin’de yasama organı..

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

Tuvaletten Çıkan Yaratık Şoke Etti! 00:36

Tuvaletten Çıkan Yaratık Şoke Etti!

Malezya'da bir evin tuvaletinden çıkan bataklıkta bulunduğu tahmin edilen yaratık büyük korku oluşturdu. Mirror'da yer alan habere göre ev sahibi fotoğrafçı 25 yaşındaki Zul Hanif Anip evlerinin pirinç tarlasına yakın ol..

Devlet Bahçeli Köprüsü’nden Günde 60 Bin Araç Geçecek 01:29

Devlet Bahçeli Köprüsü’nden Günde 60 Bin Araç Geçecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yapımı tamamlandığında Devlet Bahçeli Köprüsü'nden günde 60 bin aracın geçeceğini söyledi...

Bir Ona Bak Bir Buna 05:25

Bir Ona Bak Bir Buna

Hatırlayalım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra bir açıklama yaptı. Şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediyor ve kararlı bir davranış iç..

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru 03:21

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde Kars, Ardahan, Iğdır şehirlerinin dernek, vakıf ve federasyon temsilcileriyle bir araya geldi. Katılımcılar, CHP liderine sorular yöneltti. Toplantıda Karslı ..

Prof. Dr. Canan Karatay Lahana Turşusu Yiyin 02:15

Prof. Dr. Canan Karatay Lahana Turşusu Yiyin

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, dünyanın en sağlıklı yiyeceklerinden birinin lahana olduğunu söyledi...

O Ses Türkiye-Yarışmacı Şeyma Subaşı'ya Altın Taktı 01:38

O Ses Türkiye-Yarışmacı Şeyma Subaşı'ya Altın Taktı

O Ses Türkiye'ye katılan Çağrı Oyguç, performansının ardından Acun Ilıcalı'ya bir düğün hediyesi vermek istediğini söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses Türkiye-Hadise'den Gökhan'a Net Mesaj 01:37

O Ses Türkiye-Hadise'den Gökhan'a Net Mesaj

Gökhan, yoğun konser programı sebebiyle küçük bir rahatsızlık geçirdiğini söyledi. Hadise ise hastalanan Gökhan'dan kendisinden bir süre uzak durmasını esprili bir dille rica etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce