#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

Yahudi Olduğu için uçaktan indirildi 00:18

Yahudi Olduğu için uçaktan indirildi

Yehuda Yosef Adler, eşi Jennie ve 19 aylık kızıyla 23 Ocak 2019 tarihinde Miami’den Detroit’e gitmek üzere Amerikan Havayolları’na ait bir uçağa bindi. Ancak uçuş görevlisi acil bir durum olduğunu ve uçaktan inmeleri ger..

Cumhurbaşkanı ulusa seslendi 02:24

Cumhurbaşkanı ulusa seslendi

Cumhurbaşkanı ulusa seslendi Türkiye'nin bu sürecide güçlenerek atlatacağını söyledi...

En Güzel -Ayrılık- Haberi 02:45

En Güzel -Ayrılık- Haberi

Antalya'da kafaları yapışık halde dünyaya gelen siyam ikizleri, Londra'da yapılan cerrahi operasyonla birbirinden ayrıldıktan sonra Türkiye'ye döndü. İkizlerin babası Ömer Evrensel bebeklerin sağlığının yerinde olduğunu ..

Pandemi sürecinde kırmızı et tüketimi nasıl olmalı 05:47

Pandemi sürecinde kırmızı et tüketimi nasıl olmalı

Tüm dünyada etkisi devam eden korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında kırmızı et tüketimine dair alınacak önlemler için işin uzmanından uyarı geldi. Kırmızı etin nasıl tüketilmesi gerektiği konusunda uyarılarda buluna..

Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.com  ! 03:00

Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.c

Büyük Veri: Önemi, Yapısı ve Günümüzdeki Durum. Büyük veri, günümüzde son derece popüler bir kavram haline gelmiştir ve yeni bir devrin başlangıcı olarak yorumlanmaktadır. Büyük veri ile birlikte dünyada büyük bir dönüşü..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor 02:12

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor

Okyanus ötesinde Koronavirüsle Mücadele Görev Gücü'nün iki önemli ismi kameraların karşısındaydı. Başkan Yardımcısı Mike Pence ülke genelinde salgının yavaşladığını söyledi. Doktor Fauci ise ciddi bir sorun olduğunu beli..

ABD TikTok'u Yasaklayabilir 01:24

ABD TikTok'u Yasaklayabilir

Türkiye'de 30 milyon kullanıcısı olan TikTok hakkında birçok ülke soruşturma açmıştı. O listeye Amerika da eklendi. İki süper gücün arasındaki gerilim teknoloji alanın da tırmandı. Amerikan Dış İşleri Bakanı Pompeo, Çin'..

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor 02:31

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor

Türkiye Eylül ayında hayvan ve doğaya karşı suçlarla mücadele edecek doğa polisleriyle tanışacak. Bu birimde görev yapacak polisleri eğitecek kursun açılışında Konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayvanlara yapılan t..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar 03:51

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar

Muş’un Hasköy ilçesinde dağdan getirdikleri özel taş ve toprağı harmanlayan vatandaşlar, ürettikleri ekmek pişirme tandırlarını büyükşehirlere gönderiyorlar. Hasköy’de geçimlerini ekmek tandırı üreterek sağlayan vatanda..

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğaltmak istiyor 02:39

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğalt

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tarımla uğraşan Hıdır Güneş (46), babasından kalan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğunu iddia ettiği siyez buğdayının hasadını yaptı. Çoğaltmak istediği buğdaya, basına yansıyınca 6..

Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın 04:46

Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kasaplar ve kebapçılar etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, etin en az bir gün dinlenmesinin sindirim siste..

Sağlık Bakanı Koca, Koronavürüs Vakalarının Arttığı 10 Şehri Açıkladı 03:16

Sağlık Bakanı Koca, Koronavürüs Vakalarının Arttığı 10 Şehri Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka sayılarının en çok arttığı 10 şehri sıraladı. Birinci dalganın ikinci Pikini yaşıyoruz diyen Bakan Koca İstanbul'da korkulan seviyede artış olmadığını söyledi...

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Teröristler Korkudan Telsizle Bile Konuşamıyorlar 01:48

Teröristler Korkudan Telsizle Bile Konuşamıyorlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü FETÖ'nün etkisiz hale getirilmesiyle terör örgütü PKK'nın da belinin kırıldığını söyledi. Soylu, terör örgütü PKK'nın artık telsizle bile konuşmaya korktuğunu vurguladı...

Kullandığı tırı gelin arabası yaptı 01:38

Kullandığı tırı gelin arabası yaptı

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde Ahmet Akıncı, şoförlüğünü yaptığı tırı düğününde süsleyerek gelin arabası yaptı. Akıncı, tırı gelin arabası yapmanın çocukluk hayali olduğunu söyledi...

Bakan Çavuşoğlu; Yunanistan Sahada ve Masada Üstünlüğünü Kaybetti 02:18

Bakan Çavuşoğlu; Yunanistan Sahada ve Masada Üstünlüğünü Kaybetti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çok önemli açıklamalar yaptı... Doğu Akdenizdeki tatbikatlar NATO kuralları çerçevesinde yapılıyor dedi... Yunanistan sahada ve masada üstünlük sağlayamadığı için agresifleştiğini söyled..

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ! 08:16

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ!

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ! (AÇIK AÇIK SÖYLEDİ) O AN GELMESİN, BEDELİ AĞIR OLUR!..

Bakan Koca- -Van'da Vaka Sayısı 2 Katına Çıktı 02:34

Bakan Koca- -Van'da Vaka Sayısı 2 Katına Çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Van'da çok önemli açıklamalar yaptı. Salgında tekrar artış yaşandığını, Van'daki vaka sayısının 2 katına çıktığını söyledi...

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü 07:01

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in Kurtuluş Günü olan 9 Eylül’de İstiklal İçin Kararlılık yürüyüşü düzenledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla yapılan yürüyüşte ..

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi 01:06

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi

Adana'da hava sıcaklığının giderek arttığı son günlerde parklar, gölgede serinleyenlerle doldu. Kentte sıcaklık güneş altında 39 dereceyi buldu. Adana kent merkezindeki Atatürk Parkı'nda saat 14.00'da termometreler güne..

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi 02:05

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi

Konya’da yaşayan bir vatandaş, hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden izinsiz geçtiği gerekçesiyle 9 kere köprü geçiş cezası yedi., Konya’da yaşayan Ali İhsan Çakıcı, 4 yıl önce aldığı 42 FAB 97 plakalı o..

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı 03:02

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı

Şırnak’ta bulunan yaylalarda ekinlerin biçilmesinin ardından saman hasadı başladı. Çiftçiler, Beytüşşebap ilçesindeki 2 bin 625 rakımlı Yeşilöz köyü Faraşin Yaylasında saman ve ot toplamaya devam ediyor. Biçilen samanla..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak- 02:37

Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak-

Ankara'nın ardından İstanbul'da da kademeli mesaiye geçiliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında değerlendirilen yeni mesai sistemi için İstanbul Vali’sinden açıklama geldi. Ali Yerlikaya detayların Cuma günü açıklanacağ..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim! 02:46

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim!

Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ'daki çatışmaları sonlandıracak görüşmelere başlamayı reddetti. Sabah saatlerinde Reuters'ın son dakika haberinde, Ermenistan Başbakanı Paşinyan, bölgeye barış gücü askeri gönder..