#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Dışarı çıkıp sele kapılmaktan eşinin uyarısıyla kurtuldu 03:40

Dışarı çıkıp sele kapılmaktan eşinin uyarısıyla kurtuldu

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında 2 yakınını kaybeden bir vatandaş, kendisinin de dışarı çıkıp sele kapılmaktan eşinin uyarıyla kurtulduğunu söyledi...

Rusya Duyurdu- Yeni S-400 Anlaşması İmzalanacak! 00:48

Rusya Duyurdu- Yeni S-400 Anlaşması İmzalanacak!

Rus askeri ihracat şirketi Türkiye’ye yeni bir parti S-400 sevkiyatını içeren anlaşmanın yakında imzalanacağını söyledi...

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı 01:28

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki gönüllülere uygulanmaya başladı. Aşı uygulamasına katılan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüsün artık gençler..

Bedirhan Bülbül- 'Rusya maçında iyi şeyler yapacağız' 03:25

Bedirhan Bülbül- 'Rusya maçında iyi şeyler yapacağız'

A Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncusu Bedirhan Bülbül, Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçları olan Rusya karşılaşmasında iyi şeyler yapacaklarını söyledi...

Haşlama mı kızartma mı? 02:31

Haşlama mı kızartma mı?

Uzmanlar, yağda kızartılan sebzelerin besin değerlerini haşlamaya göre daha fazla koruduğunu, olumsuz yanının ise kalorisinin çok yüksek olduğunu söyledi...

Simit tezgahında altın bilezik satıyor! 01:49

Simit tezgahında altın bilezik satıyor!

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Pazarköy’de 40 yıldır seyyar olarak sarraflık yapan Ertuğrul Müftüoğlu, 2 defa silahlı soygun riski atlattı. Görenleri şaşkına çeviren seyyar sarraf düğün zamanı tanıdıklara veresiye a..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Anne ölümlerinde 5 kat artış var! 02:21

Anne ölümlerinde 5 kat artış var!

Gebelerde Covid-19 vakalarında yaklaşık 5 kat artış yaşandığını belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, her hafta 100’ün üzerinde anne adayında yeni Covid-19 vakası tespit ed..

Rusya'dan Tüm Dünyayı Korkutan Nükleer Silah Açıklaması 01:01

Rusya'dan Tüm Dünyayı Korkutan Nükleer Silah Açıklaması

KREMLİN SÖZCÜSÜ DMİTRİ PESKOV, 'RUSYA'NIN UKRAYNA SAVAŞINDA NÜKLEER SİLAH KULLANACAK' İDDİALARINA YANIT VERDİ PESKOV, RUSYA'NIN NÜKLEER SİLAHLARI SADECE VARLIĞI TEHDİT ALTINA GİRERSE KULLANACAĞINI SÖYLEDİ...

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü 03:20

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü

Türkiye, Rusya-Ukrayna arasındaki arabuluculuk çabalarını ilk günden bu yana sürdürüyor. İlk adım atılmıştı. Barış çabaları hızlandırıldı. Yeni bir gelişme yaşandı. Başkan Erdoğan, Putin ile görüşerek müzakerelerin İstan..

Macron'dan Biden'dan Putin Uyarısı Tüm Dünya Bu Sözleri Konuşuyor 01:52

Macron'dan Biden'dan Putin Uyarısı Tüm Dünya Bu Sözleri Konuşuyor

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD Başkanı Joe Biden gibi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için kasap ifadesini kullanmayacağını söyledi..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Feyzullah Aktürk 100 Madalya Bana Nasip Oldu 02:39

Feyzullah Aktürk 100 Madalya Bana Nasip Oldu

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 92 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Feyzullah Aktürk, 100. madalyanın kendisine nasip olmasından dolayı gururlu olduğunu söyledi...

Busenaz Sürmeneli İnşallah İstiklal Marşımızı Okutacağız 01:05

Busenaz Sürmeneli İnşallah İstiklal Marşımızı Okutacağız

Olimpiyat şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli, Gillette Milliyet Ödül Töreni öncesi yaptığı açıklamada, mayıs ayında İstanbul'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda İstiklal Marşı'nı okutmak istediğini söyledi...

Taha Akgül Hedefim 2024 Paris Olimpiyatları’nda Altın Madalya 01:05

Taha Akgül Hedefim 2024 Paris Olimpiyatları’nda Altın Madalya

9. kez Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan olimpiyat madalyalı milli güreşçi Taha Akgül, 9'da 9 yaparak kendi rekorunu kırdığını ifade ederek hedefinin 2024 Paris Olimpiyatları'nda şampiyonluk olduğunu söy..

Hedef Putin İle Zelenski'yi Buluşturmak 02:37

Hedef Putin İle Zelenski'yi Buluşturmak

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ATEŞKES ÇABASINA ARA VERMEDİ, SAVAŞIN TARAFLARINI BİR ARAYA GETİRMEK İÇİN PUTİN VE ZELENSKİ İLE GÖRÜŞECEĞİNİ SÖYLEDİ. UKRAYNA'NIN GARANTÖRLÜK TEKLİFİNE SICAK BAKTIĞINI BELİRTEN ERDOĞAN, İÇ SİYASETİN..

Adil Gevrek Türk Futbolunda Bu Sezon Her Şeyin İncelenmesi Lazım 04:32

Adil Gevrek Türk Futbolunda Bu Sezon Her Şeyin İncelenmesi Lazım

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, ligde yaşanan sıkıntılardan dolayı Türk futbolunda bu sezon her şeyin incelenmesi gerektiğini söyledi...

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç Anlar 08:29

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç

Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde k..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

Nato Finlandiya Ve İsveç NATO’Ya Üyelik Başvurusunda Bulunursa Memnuniyetle Karşılanacak 04:10

Nato Finlandiya Ve İsveç NATO’Ya Üyelik Başvurusunda Bulunursa Memnuni

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğine başvurması durumunda memnuniyetle karşılanacaklarını ve sürecin hızlı ilerleyeceğini söyledi...

Bakan Derya Yanık- 'Şeyma ve Hasan’ın katilleri, eylemlerine uyan en ağır cezayı alacak' 04:20

Bakan Derya Yanık- 'Şeyma ve Hasan’ın katilleri, eylemlerine uyan en a

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kırşehir'de kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Şeyma Demir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Yanık, Şeyma ve Hasan'ın katillerinin eylemlerine uyan en ağır c..

Rusya Ukrayna Savaşında En Kanlı Mücadele Orada Geçiyor Azov Taburu Komutanından Flaş Açıklama 02:23

Rusya Ukrayna Savaşında En Kanlı Mücadele Orada Geçiyor Azov Taburu Ko

Azov taburunun komutanı Rus saldırılarının devam ettiğini söyledi...

Melis Gürkaynak- 'Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum' 01:16

Melis Gürkaynak- 'Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum'

VakıfBank Voleybol Takımı Kaptanı Melis Gürkaynak, voleybol kariyerini noktalayacak olmasından dolayı kendini ağlamamak için zor tuttuğunu söyledi...

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir 04:58

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan 4.6 şiddetindeki deprem sonrasında bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut'tan şok uyarı geldi. Sarıköy fayının tehlike arz ettiğini ifade eden Yakut, y..

Ataşehir’de darp edilen engelli vatandaştan 'ölüm tehditleri alıyorum' iddiası 01:57

Ataşehir’de darp edilen engelli vatandaştan 'ölüm tehditleri alıyorum'

Ataşehir'de bir market içerisinde darp edilen görme engelli vatandaş, yaşanan olay sonrası saldırgan tarafından ölüm tehditleri almaya başladığını söyledi...

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..