#Nasıl bulunur

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal 03:51

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal

Sana öyle hasretimki, Bir çabam yok varam diye Yandım amma susuzluktan İçmiyorum haram diye Bana cansın gönlüme yâr Nasıl tatlı nasıl tatlı özlemin yâr Dolaştırsan diyar diyar Bir gün demem aman diye Gözüm sende g..

Ortamlarda Yapabileceğiniz Birbirinden Etkileyici 3 Kart Hilesi 03:24

Ortamlarda Yapabileceğiniz Birbirinden Etkileyici 3 Kart Hilesi

Birbirinden etkileyici kart hileleri nasıl yapılıyor? Arkadaş ortamında yada herhangi bir yerde sizlerin de kolaylıkla yapabileceğiniz o etkileyici hilelerin 3 tanesinin nasıl yapıldığını Oscar Owen anlatıyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.478 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 13.Bölüm 10:13

Canım Kardeşim 13.Bölüm

Abla kardeş, anne çocuk ilişkileri, bir hayvana nasıl sahip çıkacakları, onu sevmenin ötesinde sorumluluk duygusunu nasıl yaşayacaklarını anlatmaya çalıştık...

Canım Kardeşim 28.Bölüm 09:17

Canım Kardeşim 28.Bölüm

Kardeşler arası ilişkiler nasıl olmalı?Bakalım Mİne ve Müge nasıl anlaşıyorlar...

Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

Futbol Sahasında Mannequin Challenge Yapmak 00:40

Futbol Sahasında Mannequin Challenge Yapmak

Mannequin Challenge'ın Atasını Bulduk! 15 Sene Önce Çekilen Efsane Video Shaolin Soccer filmi bundan 15 yıl önce şimdilerde dünyayı kasıp kavuran Mannequin Challenge videolarının nasıl yapılacağını bizlere göstermiş. MAN..

  • Cowboy tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Dünya'nın En Ölümcül Mermisi ( R.I.P. Cartridge Ammo ) 01:42

Dünya'nın En Ölümcül Mermisi ( R.I.P. Cartridge Ammo )

Mermilerin nasıl evrim geriçip ateşli silahları nasıl bu kadar güçlü yaptığını görüceksiniz...

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı 06:39

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı

Yeni anayasa sürecine ilişkin olarak atılan adımları açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, yeni sisteminin uygulamaya nasıl geçirileceğini ve sürecin nasıl işleyeceği madde madde anlattı. Başbakan, Rejimi değiştirmeyiz. B..

Elif Kaya Bir Bilebilsen 03:39

Elif Kaya Bir Bilebilsen

Elif Kaya Bir Bilebilsen Sözleri Gözleri̇m Kapida Kulağim Sesde Bi̇r Gelebi̇lsen Ah Bi̇r Gelebi̇lsen Bu Nasil Bi̇r Sevda Bu Nasil Bi̇r Aşk Bi̇r Bi̇lebi̇lsen Ah Bi̇r Bi̇lebi̇lsen Hasreti̇n Bölkeren Uykularimi Çaresi̇z Gi..

  • Candy tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:45

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Özoğuz muhteşem bir düete imza attı... Şarkı Sözleri_______________________: Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dersine Sosyal Medyada Çalıştı TEOG Sınavından Full Çekti 04:08

Dersine Sosyal Medyada Çalıştı TEOG Sınavından Full Çekti

Sosyal medyayı doğru kullanarak, ders çalışma disiplinini de dikkatli kurguladığını anlatan Bilik, Öncelikle günlük tekrarlar çok önemli. Kendi yapamadığım konulardan özetler çıkardım ve bu özetlerle ilgili sorular çözd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile ) 04:58

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile )

Bir sandala oturmuşuz geceymiş Zaman tutuşmuş mekan yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Bahçeler bağlar harman yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Sen gidiyorsun imkan yanıyor Bir dağ yıkılıyor ah içer..

Cengiz Coşkuner Yaralı 02:05

Cengiz Coşkuner Yaralı

Yeter yarab yeter bitsin bu hasret Ümit yollarının hepsi kapalı Kimsesiz yanlızım tükendim ben artık Hep böyle dertliyim hep böyle yaralı Yaralı yaralı şu gönlüm yaralı Benim ki kahrolmak yaşamak değil ki Her fery..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Marilyn Monroe Makyajı 04:38

Marilyn Monroe Makyajı

Sinemaya adım attığı günden beri asla unutulmayan yıldızlar arasında olan Marilyn Monroe tarihin en çekici kadınları arasında yerini almıştır.Bu videoda Marilyn Monroe makyajı nasıl yapılır onu işledik, iyi seyirler.....

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli 01:28

Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli

55 milyon seçmen, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa referandumunda sandık başına gidecek. Peki seçmen oyunu nasıl kullanacak? İşte dikkat edilmesi gereken ayrıntılar.....

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

 Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı) 04:08

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sır

YÜZDEKİ LEKELER NASIL GEÇER? CİLT NASIL BEYAZLATILIR? Ciltte çeşitli nedenlerden dolayı lekeler oluşabilir. Güneş lekeleri, doğum sonrası oluşan #lekeler, #sivilce lekeleri ve #kahverengi lekeler bundan bazılarıdır. Leke..

  • Kadınca tarafından
  • 1.496 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Tuğçeyi Yanına Çağırdı ve.. 14:21

Kerimcan Tuğçeyi Yanına Çağırdı ve..

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Tuğçe Ekim kombiniyle jüriyi yine ikna edemedi. Tuğçe ise Merve Sevin ve Simay Tokatlı'nın üst üste tarz aldığı için kendisinin kötü örnek olma..

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Canımsın Sen 04:18

Sezen Aksu - Canımsın Sen

Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben Unutup kendimi bir divaneye takıldım ben Ayağı eşikten..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Pratik Malzemelerle Oyuncak Tank Yapımı 05:15

Pratik Malzemelerle Oyuncak Tank Yapımı

Kapak, pipet, dondurma çubuğu gibi malzemeleri kullanarak oyuncak tank nasıl yapılıyor hayranlıkla izleyeceğiz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.751 görüntüleme
  • 7 yıl önce