#Nasıl bulunur

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik) 04:13

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik)

Korktun mu sevmekten güçsüz görünmekten Vazgeç vazgeçmekten kaderin böyle Her şey değişmeden suçu hafifletsen Çokta sevilmezsen zorlama öyle Gitmekte tabiki kendi tercihin Kalan gücüyle elin teninde Hayat devam ediyor N..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

HiraiZerdüş - Ölüyoruz bir köşede 03:30

HiraiZerdüş - Ölüyoruz bir köşede

[ Şarkı sözleri ] Kuşlara inandık Kanadımız kırıldı Koynuna düştük Yalancı bir baharın Bir sele kapıldık Nasıl da harcandık Şimdi iki ayrı Dar ağaca bağlandık - Bak anılar el olmuş her biri bir yerde Ölüyor..

Hadise - Hay Hay 03:38

Hadise - Hay Hay

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix & Mastering: Tarık Ceran/Digilog by TC Yönetmen: Şenol Korkmaz Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Yapımcı: Erdi Sevinç Color: Ercan Küçük Edit: Şenol Korkmaz Styling: İnan Kı..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven  Hüseyin Keskin Remix 04:05

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven Hüseyin Keskin Remix

Bazen bir söz, bir tek kelime Bir ömrü değiştirir İki ayrı yaralı yürek Tekrar bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sen de bence anladın biraz Ne olursan vazgeçmem Doldur yüreğimi, y..

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin 04:28

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin

Sevda Nedir Bilirmisin şarkı sözleri ile Bir yol versen gönül dostuna Geleceğim bir gün sana Çare değil dertler bana Yapma allah aşkına Sevda nedir bilirmisin Bu aşkı nasıl silersin Kader yazdıysa alnına Seni all..

Asmin Ata - Bunca Yıl 02:51

Asmin Ata - Bunca Yıl

Bunca Yıl (Yaprak Gibi) şarkı sözleri ile Maviler saçına düşer Toprağı kanatır Budanır kanatların Anlaşılmaz bunca yıl nasıl Rüzgara kapıldığın Aşk benim tenimi çalıp Korkağı yaratır Islanır yanaklarım Anlaşılmaz bunc..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu 03:18

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu

Söz - Müzik:Bekircan Kartal Aranjör:Levent Karabacak Stüdyo:GNC Production Gitar:Ömer Ok Mix:Levent Karabacak Mastering:Agrin Azad Elektro Bağ:Servan Gencer Yönetmen:İzzet Güneş Producer:Celal Başeğmez Çıkış Yolu şa..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter Artık! 1:31:05

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter

İnsan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları derken, lgbt hakları ne demek oluyor? İstanbul sözleşmesi, cedaw, lanzarotte. Dünya’da insan hakları sorunu, cevabını arayan soru: hangi insan İnsan! Hangi insa..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Küresel Cehenneme Gidiyoruz! Uyarıyorum! 2024 Yılında Çipleyecekler! | Haluk Özdil & Gamze Karlıer 50:38

Küresel Cehenneme Gidiyoruz! Uyarıyorum! 2024 Yılında Çipleyecekler! |

2023 yılı neden önemli? Ajanda 2030 hangi konuları içeriyor, planlar neden 2023 yılında başlıyor? 2023 yılında neler olacak? Küseselcilerin en önemli yayınlarından olan, TIME dergisinde bahsi geçen dünyayı bekleyen tehl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TÜRK DEVLETİNİ UYARIYORUM! KENDİ ORDULARINI KURUYORLAR! AJANDA 2030 İÇİN GERİ SAYIM! 50:38

TÜRK DEVLETİNİ UYARIYORUM! KENDİ ORDULARINI KURUYORLAR! AJANDA 2030 İÇ

2023 yılı neden önemli? Ajanda 2030 hangi konuları içeriyor, planlar neden 2023 yılında başlıyor? 2023 yılında neler olacak? Küreselcilerin en önemli yayınlarından olan, TIME dergisinde bahsi geçen dünyayı bekleyen te..

  • STUDIO AS tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 2 yıl önce
O YIL ÇOK TEHLİKELİ! İnsanlığın Vahşi Yüzü: Öjeni! GÖLLER KURUDU: 1:02:58

O YIL ÇOK TEHLİKELİ! İnsanlığın Vahşi Yüzü: Öjeni! GÖLLER KURUDU: "TOP

01:34 Öjenizm Nedir? 05:06 Dünya Nüfusunu Neden Azaltmak İstiyorlar? 13:01 Aşıların İçerisindeki Grafen Bize Nasıl Zarar Verdi? 21:47 Ruhsuz İnsan Projesi! 24:12 İnsan Dışı Canlılarla İletişim Kurabilecek miyiz? 26:02 Za..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kabala'ya Gizli Hizmet! 1:57:36

Kabala'ya Gizli Hizmet! "Bu Sınavdan Ya Geçtik, Ya Bittik..."

03:52 Kadir Gecesiyle İlgili Güzel Mesajlar Alıyoruz! 08:17 Size Verilen Bilgilere ÇOK DİKKAT EDİN! 17:14 Bilgilerin Yayılması Nasıl Engellenmeye Çalışıldı? 25:20 Sözde Tasavvuf ve Kabala'nın Hizmetkarları! 35:43 Rabb İl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
O Bir Kıyamet PROJESİ!  FIRTINANIN GÖZÜNDEYİZ! UYANMAZSAK? 1:22:03

O Bir Kıyamet PROJESİ! FIRTINANIN GÖZÜNDEYİZ! UYANMAZSAK?

????Yaradılışın Sırrı Nedir? ????Nasa Neden İmamları İşe Aldı? ????İnsanlığın sonunu nasıl getirecekler? ????İnsanlık Yolculuğundan Çıktı Mı? ????İnsanlık Son Yüzyılını Mı Yaşıyor? 01:37 İnsanlık 6. Yok Oluşun Eşiğinde! ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Dilan Polat - Enercii 02:50

Dilan Polat - Enercii

Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 10 ay önce
İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1) 09:01

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1)

Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdi? Komplo mu, kaza mı? Uçakta kimler vardı? Düşen helikopter hakkında neler biliniyor? Helikopter Nasıl Bulundu? Daha önce benzeri helikoopter kazaları oldu..

Mervan Tan - Çena Zalime 04:38

Mervan Tan - Çena Zalime

Türkçesi Zalimin kızı bana geliyor sarışın endamı güneşim güneşim (ışığım) oldu derdin çok zor sana söylüyorum el aleme gün iken benim akşam oluyor kırmızı nergizler gibi seni özledim bu dert değilki ben nasıl çekeyim na..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırında Makarna Tarifi 09:24

Fırında Makarna Tarifi

Fırında Makarna Tarifi izle..

Kıymalı Biber Dolması Tarifi 02:34

Kıymalı Biber Dolması Tarifi

Kıymalı Biber Dolması Tarifi..

Lahmacun Tarifi 10:01

Lahmacun Tarifi

Lahmacun Tarifi..

Pilav Tarifi 02:03

Pilav Tarifi

Pilav Tarifi..

Kilis Tava 03:25

Kilis Tava

Kilis Tava..

Ev Tipi Sucuk Tarifi 15:31

Ev Tipi Sucuk Tarifi

Ev Tipi Sucuk Tarifi..

İnanılmaz Değişim ! 1 Yılda 75 kilo verdi 04:01

İnanılmaz Değişim ! 1 Yılda 75 kilo verdi

İnanılmaz Değişim ! 1 Yılda 75 kilo verdi..