#Nasıl derler bilirsin bir İyilik müzik dinle

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

Fırında Köfte Patates Tarifi Fırında Köfte Nasıl Yapılır 03:11

Fırında Köfte Patates Tarifi Fırında Köfte Nasıl Yapılır

FIRINDA KÖFTE PATATES MALZEMELER 500 gr kıyma 5-6 adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 1 çay bardağı galeta unu veya bayat ekmek 2 adet domates 5-6 adet biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabibe..

Mantı Tarifi  Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı 06:32

Mantı Tarifi Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı

MANTI MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber SOSU İÇİN Yogurt 2 diş sarımsak ..

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi  Pastane Simiti Yapımı 04:56

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi Pastane Simiti Yapımı

MALZEMELER 3 su bardağı un 1 paket kuru maya 1 kahve fincanı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Susam TARİFİ Un, maya, tuz ve sıvıyağ bir kaseye alınarak 1 bardak ılık su ile ..

Mozaik Pasta Tarifi  Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır 03:51

Mozaik Pasta Tarifi Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılı

MALZEMELER 2 Paket pötibör bisküvi (400 gr.) 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya I su bardağı ceviz TARİFİ Kaseye şeker, vanilya, kakao ve oda ısısında yumu..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..

Muzlu Piramit Pasta Tarifi  Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tarifleri 05:21

Muzlu Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tari

MALZEMELER 2 paket pötibör büsküvi 1 paket kremşanti 150 ml süt 2 adet muz Yarım kahve fincanı tereyağı 50 gr. Fındık 2 yemek kaşığı pudra şekeri 100 gr. Çikolata YAPILIŞI Derin bir kaba büsküviler küçük kırılır. Baş..

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Star Wars: The Last Jedi Filminin Dövüş Eğitimleri Nasıl Yapıldı 02:24

Star Wars: The Last Jedi Filminin Dövüş Eğitimleri Nasıl Yapıldı

Kısa bir süre sonra vizyona girecek Star Wars: The Last Jedi filminde izleyeceğimiz dövüş sahneleri ve o sahneler için alınan eğitimlerin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Luke Skywalker'ın Millenium Falcon'a binişin..

  • JET TV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız Kuruluğu Nasıl Tedavi Edilir 00:51

Ağız Kuruluğu Nasıl Tedavi Edilir

Ağız kuruluğunun sebebi tespit edildikten sonra bu sebebe yönelik bir tedavi yöntemi uygulanır. Sistemik bir hastalık söz konusuysa öncelikle hastalığın tedavi edilmesi gerekir. Kullanılan bir ilaç veya burun tıkanıklığı..

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gebelikte Tiroid Hastalığı Nasıl Takip Edilmeli 01:39

Gebelikte Tiroid Hastalığı Nasıl Takip Edilmeli

Gebelikte tiroid hastalığı, hem anneyi hem de bebeği çok ciddi şekilde etkileyebilir. Tiroidiyle ilgili problemleri olan bir anne adayının normal bir hamilelik dönemine göre daha sık kontrole gitmesi gerekir. Gebelik dön..

  • NABIZ tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alerji Testi Nasıl Yapılır 01:39

Alerji Testi Nasıl Yapılır

Alerji testi deriye yapılan bir testtir. Bu test için hazır ve standart solüsyonlar kullanılır. Hayatta maruz kaldığımız her şeyin alerjiye neden olma potansiyeli vardır. Alerji testi yapılırken en çok alerjiye neden ola..

  • NABIZ tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Ve Boyun Fıtıklarında Manuel Tedavi Nasıl Uygulanır 02:00

Bel Ve Boyun Fıtıklarında Manuel Tedavi Nasıl Uygulanır

Manuel tedavi yöntemi hasta iyi bir şekilde muayene edildikten sonra uygulanır. Manuel tedavi, hafif ve orta seviyeli boyun ve bel fıtıklarında çok yararlı bir tedavi yöntemi. Fakat çok ilerlemiş boyun veya bel fıtığında..

  • NABIZ tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Fıtığı Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır 03:01

Bel Fıtığı Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır

Bel fıtığı operasyonları insanları korkutabiliyor. Ancak gelişen medikal teknolojiler sayesinde bu operasyonlar çok kolaylaştı. Bel fıtığı ameliyatlarında omurların arasına çok küçük bir delikten girilerek sinire batan k..

  • NABIZ tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kene Nasıl Çıkarılmalı 00:52

Kene Nasıl Çıkarılmalı

Kene deriye mümkün olan en yakın noktadan küçük bir pense, bir cımbız ya da tırnaklarımız kullanılarak ve bir miktar güç uygulayarak vakit kaybetmeden çıkarılmalıdır. Bazı hekimlerin yaptığı biyopsi tarzı cerrahi müdaha..

  • NABIZ tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinsel Sorunların Tedavisinde Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır 01:31

Cinsel Sorunların Tedavisinde Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır

Cinsel sorunların tedavisinde akupunkturdan faydalanılabilir. Eğer organik bir sorun yoksa akupunktur önemli bir tedavi yöntemidir. Strese bağlı, gündelik hayatından kaygılarıyla oluşan cinsel isteksizlik ve sertleşme bo..

  • NABIZ tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uykusuzluk Tedavisinde Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır 01:24

Uykusuzluk Tedavisinde Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır

İnsan bedenin bir biolojik saati vardır. Bir takım nedenlerle bu saatler değişebilir. Stres de bu etkenlerden biridir. Akupunktur limbik sistemin daha düzgün çalışmasını sağlayarak kişinin uyku düzenini yeniden kazanması..

  • NABIZ tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Bel Ve Sırt Ağrılarında Akupunktur Nasıl Uygulanır 02:29

Boyun Bel Ve Sırt Ağrılarında Akupunktur Nasıl Uygulanır

Akupunktur boyun, bel ve sırt ağrılarında oldukça sık kullanılan bir yöntemdir Ameliyat gerektirmeyen boyun ve bel fıtıklarında fizik tedavi yöntemi gibi akupunkturda oldukça kullanılan bir yöntemdir. Akupunkturun bu ted..

  • NABIZ tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım 06:20

Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım

Günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz doğal dalgalar için ihtiyacınız olan iki şey var; kalın bir maşa ve saç… Bir tüyo vereyim, saçlarınızı kuruturken geniş bir tarakla düzelterek kurutursanız maşamız daha gü..

Erkekler İçin Adet Sancısı Nasıl Geçer 08:16

Erkekler İçin Adet Sancısı Nasıl Geçer

Bir erkeğin en çok yorulduğu dönem ne zamandır? Bildiniz. Regl. Yani Menstrual döngü. Öncesiyle sonrasıyla tam o anıyla bir erkeğin alfa olmaktan piyon olmaya doğru hızlı bir düşüş yaşadığı bu dönemde imdadına yetişecek...

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurta Kabuğu Nasıl Soyulur 02:01

Yumurta Kabuğu Nasıl Soyulur

Yeni bir püf noktası videosu var bugün. Kahvaltıların en keyif kaçıran kısımlarından biridir sanırım haşlanmış yumurtaların kabuğunu soymak. Hele bazen öyle inatla yapışır ki o kabuk yumurta yediğinize yemek istediğinize..

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır 01:34

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

Bademi kabuksuz olarak da bulmak mümkün aslında, ama her yerde bulunmuyor ne yazık ki. Sürekli satıldığı bir yer de yok. Bir kere bulduğunuz yerde bir sonraki sefer bulamayabiliyorsunuz. O yüzden en temizi evde ayıklama..

Şükran Ovalı Eşi Caner Erkin'e Nasıl Sitem Etti 00:55

Şükran Ovalı Eşi Caner Erkin'e Nasıl Sitem Etti

Beşiktaş’ta forma giyen Caner Erkin oyuncu eşi Şükran Ovalı’yla birlikte Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Poyraz Karayel Küresel Sermaye filminde oynayan Ovalı, UçanKuş TV’ye özel açıklamalar yaparken futbolcu e..

  • BETA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Hayvan Fobisi Nasıl Aşılabilir 00:59

Hayvan Fobisi Nasıl Aşılabilir

Hayvan fobisi kişinin o hayvanla ilgili düşünceleri üzerinde çalışarak aşılabilir. En etkili yöntemlerden biri ise kişinin aşamalı olarak o hayvana maruz kalmasıdır. Kişinin hazır olduğu ve kabul ettiği ölçüde belki önce..

  • NABIZ tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Çağla Şikel - Saçlarımı Nasıl Örüyorum Güzellik Bakım 06:25

Çağla Şikel - Saçlarımı Nasıl Örüyorum Güzellik Bakım

Bildiğiniz örgüleri unutun bambaşka bir şey yapacağız. Yalan :) Bildiğiniz balık sırtı örüyoruz. Günlük kullanımda hayat kurtaran saç örgüsünü hem yapımını basitleştirip hem de doğal bir görünüm vermeye çalışıyorum. Beni..

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır 03:20

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 paket tereyağı 1 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı süt 1 su bardağı nişasta Aldığı kadar un Arası için; 3 adet elma 1 avuç c..

Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır 03:18

Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 su bardağı süt Yarım çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tarçın (isteğe bağlı) Un Hazırlanışı: 1 adet yumurta yarım çay bardağı..