#Nasıl derler bilirsin bir İyilik müzik dinle

Panikatak Nasıl Tedavi Edilir 01:24

Panikatak Nasıl Tedavi Edilir

Panikatağın sadece psikolojik bir rahatsızlık olduğunun anlaşılması tedavi yolunda atılan önemli bir adımdır...

  • NABIZ tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uterus Septus Nedir Nasıl Tedavi Edilir 01:31

Uterus Septus Nedir Nasıl Tedavi Edilir

Uterus Septus, gebelik şansını oldukça düşüren bir rahim anomalisidir. Rahim içerisinde bir perde vardır ve histeroskopik yöntemle bu perde rahatlıkla kesilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Terliklerimi Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:31

Çağla Şikel - Terliklerimi Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Eskimiş bir terliğinizi tekrar giymek için daha cazip hale getirmek ister miydiniz? Tuhafiyeciden aldığım birkaç aksesuarla terliklerimi süslüyorum ve severek kullanıyorum. Küçük maliyetlerle siz de sadece sizde olan bir..

Renkli Alev Nasıl Yapılır - İlginç Ürün İncelemesi 11:18

Renkli Alev Nasıl Yapılır - İlginç Ürün İncelemesi

Bu videoda elimizde yine llginç bir ürün var. Bu kimyasal bileşimi ateşe attığınızda ortaya son derece dekoratif bir görüntü çıkıyor. Çünkü alevler farklı renklerde, rengarenk yanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır 03:28

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır

Uzun bir aradan sonra aynalı bir manikürle karşınızdayım. Nail dust ya da nail powder genelde kalıcı manikür ya da kalıcı sahte tırnak yapımında kullanılsa da gördüğüm ürünün adı da nail powder olarak geçiyor. Çok popüle..

Aslı Afşaroğlu Yuvarlak Kollu Tunik Nasıl Dikilir 06:25

Aslı Afşaroğlu Yuvarlak Kollu Tunik Nasıl Dikilir

Bugün sizlerle orta zorlukta bir tunik dikimi paylaşmak istiyorum. Bir önceki benimle hazırlanın videomda çok beğendiğiniz tuniğimi işte bu şekilde diktim...

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..

Merve Kutlu Tırnak Etlerimden Manikürsüz Nasıl Kurtuluyorum 13:56

Merve Kutlu Tırnak Etlerimden Manikürsüz Nasıl Kurtuluyorum

Merhaba biricikleeerrr. Nazarlardan koptum geldim. ???? Tırnaklarım son 4 gündür çat çut kırılıyor ve ne yaparsam yapayım bir türlü tamamen kopmasını engelleyemedim. Hal böyle olunca sizlerin de fikirleri yardımıyla böyl..

Tarzım Cepte Saçlarımı Nasıl Uzattım 19:47

Tarzım Cepte Saçlarımı Nasıl Uzattım

Saçlarımın hazin öyküsünü artık bilmeyen neredeyse yok. Bir kuaför hatası sonucu yanmasının üzerinden tam 2 yıl geçti. Tüm süreci mümkün olduğunca videolarımda ve Instagram’da paylaştım ki aynı durumla karşılaşan, saçlar..

Aydamaya 2. Bölüm - Mayakon'a Nasıl Döneceğim 41:07

Aydamaya 2. Bölüm - Mayakon'a Nasıl Döneceğim

Aydamaya ile Ada'nın arasında harika bir dostluk başlıyor. Ancak Ada'nın anne ve babası Aydamaya'yı bilmiyor. Bir uzaylıyı evde saklamak Ada için oldukça zor olsa da bu dostluk her zorluğa değer. Aydamaya gezegeni mayako..

  • ÇocukTV tarafından
  • 446 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Amerika'da Kız Nasıl Tavlanır 09:27

Amerika'da Kız Nasıl Tavlanır

türkiyeli bir grup liselinin amerikada kız nasıl tavladığını anlattığı bir belgesel sizlerle...

  • PengoTV tarafından
  • 163 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dört Lastik Motosiklet ile Nasıl Taşınır 00:21

Dört Lastik Motosiklet ile Nasıl Taşınır

Arabaları için dört lastik alan çift, bir hata yapıp lastik almaya motosikletleri ile gitmişler. Lastikleri nasıl götüreceklerini düşünürken pratik bir çözüm üretmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eşek Nasıl Sürülür 00:14

Eşek Nasıl Sürülür

Dağda gezerken bir eşek bulan dayılar eşeği bir türlü yürütememiş. Dayılardan biri internetten eşek nasıl sürülür diye arattırmak istemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tuba Ünsal Eşi̇ni̇n Başka Kadınla Yakalanmasına Nasıl Tepki̇ Verdi̇ 08:26

Tuba Ünsal Eşi̇ni̇n Başka Kadınla Yakalanmasına Nasıl Tepki̇ Verdi̇

Kürk Mantolu Madonna oyununun hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlenen Tuba Ünsal, önceki gün Zorlu’da oyun çıkışı oyunla ilgili konuştu. Ünsal, oyun için çok uzun zamandır uğraştığını ve sahnede aldığı alkışların il..

  • BETA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..

Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir 01:04

Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir

Uçak fobisinin aşılabilmesi için kişinin uçakla ve yolculuk süreciyle ilgili düşüncelerinin üzerinde çalışılması gerekir. Kişi motordan gelen bir sesi, kaza sebebi olarak yorumlayabilir. Uçak fobisi yaşayan kişilerde ris..

  • NABIZ tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Kireçlenmesi Nasıl Tedavi Edilir 00:57

Diz Kireçlenmesi Nasıl Tedavi Edilir

Diz kireçlenmesinin kesin bir tedavisi yoktur, ancak kireçlenmeye bağlı şikayetler başladığında öncelikle hastaya ağrı kesici ilaçlar verilir. Daha sonra fizik tedavi veya ekleme binen yükleri azaltacak koltuk değneği ya..

  • NABIZ tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kokostar Kurabiye Nasıl Yapılır 02:04

Kokostar Kurabiye Nasıl Yapılır

Kokostar Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler: 1 paket margarin ya da tereyağı (250g) 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 50 gr kakao 2 adet yumurta(1 tanesinin beyazını ayıralım) 2 kahve fincanı pudra şekeri (Türk kahvesi ..

Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl 04:53

Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl

Nebahat Çehre, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesi’nden taburcu oldu. Hastane çıkışı UçanKuş TV’ye konuşan Çehre, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre’nin rahatsızlanıp hastaneye kaldırılması ..

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi 05:07

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi

Evde taze çökelek yapımı hazırlanışı 3kilo Çiftlik sütü aldım güzelce kaynatıp yoğurdumu mayaladım olunca,bir gece dışarıda beklettim ekşimesini sağladım Çünkü taze çökelek ekşi yoğurtla yapılıyor mutlaka yoğurdunuzu a..

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır 02:31

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3-4 adet pırasa 1 adet havuç 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ (sebzeleri sotelemek için) 2 adet yumurta Yarım su bardağı süt 1, 5 su bardağı mısır unu 1 paket kabartma tozu Tuz Yarım su bardağı sıvı yağ Hazırlanışı;..

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır 03:12

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır

Tencerede kek tarifi 1.1 küçük boy su bardağı şeker, 2 adet yumurta çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1.5 s..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..