#Natik uncu bi̇ti̇rdi̇m müzik dinle

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

2017 Chicago Otomobil Fuarı 02:06

2017 Chicago Otomobil Fuarı

ABD'nin Chicago kentinde bu yıl 109'uncu kez kapılarını ziyaretçilere açacak Chicago Otomobil Fuarı nın basın tanıtımı başladı...

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu 01:25

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu MUSUL'un IŞİD'ten kurtarılması için başlatılan operasyon 4'üncü günde devam ederken, Peşmerge güçleri şafak vakti Navaran köyüne operasyon düzenledi...

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı 00:33

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 59’uncu gününde, 40 DEAŞ ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını açıkladı...

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek 01:12

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek

New York'ta düzenlenen Dünya Şampiyonluğu Unvan Maçı'nda satrancın starı Norveçli Magnus Carlsen ile Rus Sergey Karjakin'in başabaş mücadelesi sürüyor. Az puan farkıyla önde olan Karjakin ile Carlsen bugün 10'uncu oyunda..

  • Cowboy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusufeli Barajı inşaatında Tünelin Çökme Anı Kamerada 03:29

Yusufeli Barajı inşaatında Tünelin Çökme Anı Kamerada

Artvin'in Yusufeli ilçesinde dünyanın en yüksek 3'üncü baraj inşaatı yüzde 60'ı tamamlanırken istenmeyen kazalarda meydana geliyor. Tünel hattı çalışmasını sürdüren inşaat firması,Yusufeli yeni kara yolu Sarıgöl Hattı T ..

  • Cowboy tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Satzvey Kalesi’nde Ortaçağ Noel Pazarı 01:11

Satzvey Kalesi’nde Ortaçağ Noel Pazarı

Almanya'da tarihi 14'üncü yüzyıla dayanan Satzvey’de her yıl bu dönemlerde özel bir Noel pazarı kuruluyor. Otantik ruhu ve çeşitliliği ile bu Noel pazarı zoğun ziyaretçi akınına uğruyor...

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Murakami’nin son romanına büyük ilgi 01:03

Murakami’nin son romanına büyük ilgi

Haruki Murakami'nin yeni kitabı Japonya'da piyasaya çıktı. İngilizceye 'Killing Commendatore' olarak çevrilen Murakami'nin 14'üncü romanı yayınevi tarafından ilk baskıda 650 bin adet basıldı...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bandırmaspor 1-2 Elazığspor - Maç Özeti 12.03.2017 Hd  İzle 03:33

Bandırmaspor 1-2 Elazığspor - Maç Özeti 12.03.2017 Hd İzle

TFF 1’inci Lig’de 24’üncü Hafta Karşılaşmasında, Bandırmaspor Sahasında, Elazığspor’a 2-1 Mağlup Oldu. Maça, Yağmurdan Olayı Ağırlaşan Saha Zemini ve Rüzgar Damgasını Vurdu...

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız 01:30

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız

Macaristan'ın 1848-1849 yıllarında Avusturya İmparatorluğu'na karşı verdiği Özgürlük Savaşı'nın 169'uncu yıl dönümü kutlamaları hükumet karşıtı ve yanlısı gösterilere dönüştü. Başkent Budapeşte'de toplanan binlerce kiş..

Aboubakar Takım Otobüsüne Binmedi! 00:34

Aboubakar Takım Otobüsüne Binmedi!

Beşiktaş'ta 39'uncu dakikada kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Vincent Aboubakar, üzgün bir şekilde stattan ayrıldı. Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Vincent Aboubakar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte takım arkadaşla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sualtı Fotoğraf Festivalinin Çarpıcı Kareleri 01:04

Sualtı Fotoğraf Festivalinin Çarpıcı Kareleri

Sırbistan’ın Pancevo kentinde başlayan 14’üncü Uluslararası Sualtı Film ve Fotoğraf Festivali deniz canlılarının renkli dünyasını yansıtıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görme Engelli Bireylerin Bağımsız Bir Hayat Sürmesi İçin Fark Yaratıyorlar 05:45

Görme Engelli Bireylerin Bağımsız Bir Hayat Sürmesi İçin Fark Yaratıyo

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun 14’üncü Fark Yaratan’ı görme engelli bireylerin daha bağımsız ..

  • JET TV tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 7 yıl önce