#Natik uncu bi̇ti̇rdi̇m müzik dinle

İnanılması Zor Ama Gol 00:33

İnanılması Zor Ama Gol

Ukrayna 2. Ligi’nde Obolon Brovar-Bukovyna mücadelesi inanılması zor bir gole sahne oldu. Golsüz giden maçın 87. dakikasında konuk ekipten Igor Boychuk kendi kalesine öyle bir gol attı ki... Maçı bu golle 1-0 kazanan Obo..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan Artık Daha İyi 00:53

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan Artık Daha İyi

Endonezya'nın Borneo Adası'nda ücra bir köyde esaret altındayken kurtarılarak tedavi altına alınan albino orangutan, kurtarılışının 10'uncu gününde kameralar önüne çıktı. Beyaz saçlı ve mavi gözlü olan dişi orangutan, Bo..

Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor 02:07

Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor

Kato Dağları'nda 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğundaki Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman-2 Operasyonu devam ediyor. Zor arazi ve hava şartlarında gerçekleştirilen operasyondan kameralara bu görüntü..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Erasmus 30 Yaşında 00:45

Erasmus 30 Yaşında

Avrupa Birliği (AB) uluslararası öğrenci değişimi programı Erasmus'un 30’uncu yıl dönümünü kutluyor...

Çağatay Ulusoy Aslında Kim? 04:17

Çağatay Ulusoy Aslında Kim?

Kenan İmirzalıoğluyla başlayıp, Kıvanç Tatlıtuğ ile devam eden hem yetenekli hem yakışıklı model devşirmesi oyunculuğun 3'üncü halkası...

  • JET TV tarafından
  • 554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu  Yürüyüşe Berkin Elvan’ın Ailesi De Katıldı 02:08

Kılıçdaroğlu Yürüyüşe Berkin Elvan’ın Ailesi De Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünün 13’üncü gününde Bolu Dağı geçilirken, yürüyüşe Berkin Elvan’ın ailesi de katıldı...

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Geri Vitese Takılı Aracı Çalıştırmak 01:18

Geri Vitese Takılı Aracı Çalıştırmak

Bilecik'te bir galeride satış için park edilen ve geri vitese takılı olan traktör, marşına basılınca 3’üncü kattan zemine düştü...

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Frida Kahlo'yu Taklitleriyle Andı 04:47

Frida Kahlo'yu Taklitleriyle Andı

Brezilyalı fotoğrafçı Camila Fontenele de Miranda, 110’uncu doğum yıldönümünde ünlü ressam Frida Kahlo’yu anmak için 7’den 77’ye farklı yaş gruplarından ve cinsiyetten insanları Kahlo kılığında fotoğrafladı...

  • ANKA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı 01:23

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişimine katıldıkları gerekçesiyle, dönemin 3'üncü Komando Tugay Komutanı Ahmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu 110'u tutuklu 320 askerin yargılan..

Ece Seçkin'e Sahnede Doğum Günü Sürprizi 05:42

Ece Seçkin'e Sahnede Doğum Günü Sürprizi

Beylikdüzü Belediyesinin düzenlediği 4'üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, enerjinin dakikadan dakikaya yükseldiği bir akşama sahne oldu. Büyük bir hayran kitlesinin izlediği Ece Seçkin ve Ozan Doğulu, Beylikdüzü'nde unutul..

  • ANKA tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. 02:06

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Aske

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 89'uncu gününde Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) El Bab bölgesindeki ilerleyişi sırasında DAEŞ militanları taraf..

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..

Valencia'dan Maça Damgasını Vuran Gol 00:37

Valencia'dan Maça Damgasını Vuran Gol

İngiltere Premier Lig 5'inci hafta mücadelesinde Manchester United, Everton'ı 4-0 mağlup etti. Old Trafford'da oynanan mücadelenin ilk golü, 4'üncü dakikada Antonio Valencia'nın ayağından geldi...

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor 00:26

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor

TSK'nın, Türkiye'nin Irak sınırının sıfır noktasında, Silopi ilçesi ile Habur Sınır Kapısı arasındaki tır parkı karşısında bulunan boş arazide önceki gün başlattığı tatbikat 3'üncü gününde devam ediyor. Alanda, ZPT ve ta..

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı 00:57

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki tatbikatta 3'üncü safha bugün başladı. Alana getirilen Irak askerleri, Türk askerleriyle birlikte tatbikat yaptı. Yaklaşık 1 saat süren tatbikatta, başta tan..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Maya Azucena'dan Uzun İnce Bir Yoldayım Türküsü 05:55

Maya Azucena'dan Uzun İnce Bir Yoldayım Türküsü

Maltepe’de Cumhuriyet’in 94’üncü yılı kutlamaları kapsamında sahne alan Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena ney eşliğinde ‘Uzun ince bir yoldayım’ türküsünü söyledi. Azucena'nın Türkçe performansı dinleyenleri mest etti..

  • ANKA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

'Mezhep ve Meşrep Farklılıklarını Kaşımak İsteyenlere Dur Diyeceğiz 00:47

'Mezhep ve Meşrep Farklılıklarını Kaşımak İsteyenlere Dur Diyeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Mezhep ve meşrep farklılıklarını kaşımak isteyenlere dur diyeceğiz. dedi. Kurtulmuş, Nevşehir'de 54'üncü Ulusal, 28'inci Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma töreninde konuştu...

İki Aracın Kafa Kafaya Çarpışması Kamerada 02:50

İki Aracın Kafa Kafaya Çarpışması Kamerada

Pendik'te ana yolda ilerleyen bir araçla yandan aniden çıkan aracın hızla çarpışmaları kameralara yansıdı. Araçlar çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıktı ve bir dükkana çarparak dururken çevre esnafı, 3 ay içerisinde 3’ün..

94 yaşındaki Firuzhan Yeğen'in Atatürk Sevgisi Ayakta Alkışlandı 01:46

94 yaşındaki Firuzhan Yeğen'in Atatürk Sevgisi Ayakta Alkışlandı

Odunpazarı Belediyesi'nin Cumhuriyetin ilanının 94’üncü yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan 94 yaşındaki Firuzhan Yeğen, Atatürk ile ilgili ezbere okuduğu üç şiir dolayısı ile ayakta alkışlandı...