#Natik uncu bi̇ti̇rdi̇m müzik dinle

İskelede Can Pazarı Kamerada...10 Metre Yükseklikte Asılı Kaldı! 00:30

İskelede Can Pazarı Kamerada...10 Metre Yükseklikte Asılı Kaldı!

Antalya'da boyasını yaptığı 13 katlı binanın 4'üncü katında asılı kalan işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaklaşık 10 dakika asılı kalan işçi, tedbir amaçlı hastaneye götürüldü...

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Beştepe'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni 04:08

Beştepe'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79'uncu yılı nedeniyle düzenlenen Atatürk'ü Anma Töreni ne katıldı...

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

7 Bin 700 Kişiyle Atatürk Portresi 00:40

7 Bin 700 Kişiyle Atatürk Portresi

Mersin'in merkez Toroslar Belediyesinin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79'uncu yılı dolayısıyla düzenlediği organizasyonda, 7 bin 700 kişi Atatürk portresi oluşturmak için bir araya geldi...

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı 02:22

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı

Olay, Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vatan İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi Çiğdem Başak’ın ayağı, polis kontrol noktasında bulunan kapana sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine ola..

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

Arsenal Bayern'i Penaltılarla Devirdi (ÖZET) 03:59

Arsenal Bayern'i Penaltılarla Devirdi (ÖZET)

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Arsenal, Bayern Münih'i penaltılar sonucu 3-2 yendi. Bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Ku..

  • OFSAYT tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Öğrencilerden Mescid-i Aksa'da Bayraklı Protesto 01:00

Türk Öğrencilerden Mescid-i Aksa'da Bayraklı Protesto

Türk öğrenciler Kudüs'ün Osmanlı hakimiyetinden gidişinin 100'üncü yıl dönümünde Mescid'i Aksa'nın avlusunda protesto düzenleyerek böyle tepki verdi...

Beyoğlu'nda Korkutan Yangın 01:11

Beyoğlu'nda Korkutan Yangın

Beyoğlu'nda 6 katlı bir iş hanının 4'üncü katında yangın çıktı...

Zeytin Dalı Harekatı'nın 3. Gününde Neler Yaşandı 17:32

Zeytin Dalı Harekatı'nın 3. Gününde Neler Yaşandı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki PKK/YPG ve DEAŞ unsurlarına yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nın 3'üncü günü geride kaldı...

  • BETA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılmaz Vural Aşkını Anlatıyor Arkadaşım Canlandırıyor TOLGSHOW 4. Bölüm 04:03

Yılmaz Vural Aşkını Anlatıyor Arkadaşım Canlandırıyor TOLGSHOW 4. Bölü

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekir Aksoy Açıkladı Enes Batur Filminin Devamı Mı Geliyor 02:41

Bekir Aksoy Açıkladı Enes Batur Filminin Devamı Mı Geliyor

Enes Batur’un ‘Hayal mi Gerçek mi?’ adlı filmi hafta sonunda 454 bin kişiyle sezonun en iyi açılış yapan 3’üncü filmi olmayı başardı..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'deki PKK-PYD Mevzileri 'ÇNRA' İle Vuruluyor 00:45

Afrin'deki PKK-PYD Mevzileri 'ÇNRA' İle Vuruluyor

Zeytin Dalı Harekatının 9'üncü gününde Türk Silahlı Kuvvetleri Kilis'teki sınır birliklerinden PKK/PYD hedeflerine ÇNRA ile vurdu. Kilis'ten çıplak gözle roketlerin gidişi saniye saniye izlendi...

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş 00:24

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş

Zeytin Dalı Harekatı'nın 9'uncu gününde, TSK tarafından Darmık Dağı'nda belirlenen terör örgütü PYD/PKK'ya ait mevziler, savaş uçakları ve tanklar tarafından yoğun ateş altına alındı.Atış seslerinin duyulduğu Kilis sınır..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Afrin Şehidi Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın Ağlatan Vasiyeti 01:47

Afrin Şehidi Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın Ağlatan Vasiyeti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 19'uncu gününde şehit olan ve cenazesi geçen perşembe günü Karabük'te toprağa verilen 22 yaşındaki Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar..

TOLGSHOW  Arkadaşım Ve Elçin Sangu'nun Dans Sahnesi 03:39

TOLGSHOW Arkadaşım Ve Elçin Sangu'nun Dans Sahnesi

Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW  Elçin Sangu'dan Evlilik Teklifi Alan Arkadaşım Ne Yapacağını Şaşırdı 04:38

TOLGSHOW Elçin Sangu'dan Evlilik Teklifi Alan Arkadaşım Ne Yapacağını

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW  Arkadaşım'ın Konuğu Elçin Sangu 02:31

TOLGSHOW Arkadaşım'ın Konuğu Elçin Sangu

Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW  Sarp Ve Arkadaşım Kayıp Büşra'yı Buldu 01:51

TOLGSHOW Sarp Ve Arkadaşım Kayıp Büşra'yı Buldu

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar 02:27

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar

Afganistan kişi başına 559 dolar milli geliri ile dünyada 190 ülke arasında 179’uncu sırada bulunuyor. Ancak ülkede 3 trilyon dolarlık henüz işlenmemiş maden yataklarının bulunduğunun açıklanması gözleri yeniden bu ülkey..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

TSK Tatbikat Gereği Kritik  Tesisleri Ele Geçirdi 01:32

TSK Tatbikat Gereği Kritik Tesisleri Ele Geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki TIR parkı karşısında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat devam ediyor. Askerler bugünkü tatbikatta, temsili kritik düşman tesisl..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

Hürriyet gazetesinde yer alan bir haber göre Fatih Belediyesi, Topkapı Sarayı’nın Sur-u Sultani içinde kalan hasbahçesinin bulunduğu alanda sit derecesini düşürmek için İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu..