#Navruz burcu binici

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 15. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Güçlü, intikam almak için Mahmut'un peşine düşüyor; herkesi büyük bir felaket bekliyor! Meryem ile Savaş'ın bir arada olmasını kabullenemeyen Oktay, ikiliyi ayırabilmek için Savaş'ta..

Meryem 19. Bölüm Fragmanı 00:51

Meryem 19. Bölüm Fragmanı

Meryem 19. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, uğursuz geceyle ilgili konuşmaya başlıyor! Meryem, tüm gerçeği Savaş'a itiraf edecek mi? Meryem, tüm bildiklerini Burcu'ya anlatmıştır. Güçlü ise orada duyduklarıyla sessizliğe..

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final) 00:58

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final)

Meryem 30. Bölüm Final Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. Burcu ve Güçlü çifti de onları yalnız bırakmıyor! Meryem ve Savaş'ın mutlulukları giderek artıyor! Güçlü, Burcu, Meryem ve Sa..

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle 1:59:17

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle

Konusu : ‘Dabbe: Bir Cin Vakası’, Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.'nin ani ve sebepsiz bir şekilde bedensiz bir varlığın saldırısına uğramalarını ve arkasındaki ürpertici sırrı gerçek görüntülere dayanarak anlatı..

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Sinan Akçıl Murat Boz İle Dalga Geçti 05:11

Sinan Akçıl Murat Boz İle Dalga Geçti

Sinan Akçıl eşi Burcu Kıratlı ile yürüyüş yaparken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sinan Akçıl Burcu Kıratlı çiftinin boşanacağı iddia edilmişti. Ünlü çift keyifli sohbetiyle düşman çatlattı. Sinan Akçıl gazetecileri..

  • BETA tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçların Tımarhanesi - Morkomedyen 03:56

Burçların Tımarhanesi - Morkomedyen

Selam arkadaşlar.Best of serimize bu seferde benim en sevdiklerimden Balık burcu ile devam ediyoruz.. en füzel 20 videomuzun ve balık burcu evlilik uyumu videomuzdan oluşan derlememizi umarım begenirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 263 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinan Akçıl'dan Kafa Karıştıran Bebek Yanıtı 05:04

Sinan Akçıl'dan Kafa Karıştıran Bebek Yanıtı

Şarkıcı Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı, geçtiğimiz gün Yeniköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. El ele merdivenleri inen çiftin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Sinan Akçıl, muhabirlerin, Burcu Hanım ge..

  • BETA tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

İMERA - Bitmeyen Sevda 04:15

İMERA - Bitmeyen Sevda

Söz - Müzik : Hüseyin ULUSAN Aranje : Yıldıray YANLI Miks - Master : Yaşar ERDOĞAN Yönetmen : Burcu YEŞİLBAŞ Yer : İstanbul/Sarıyer Kilyos - Tirmata Beach..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İMERA - Bitmeyen Sevda [2016 - Video] 04:15

İMERA - Bitmeyen Sevda [2016 - Video]

Söz - Müzik : Hüseyin ULUSAN Aranje : Yıldıray YANLI Miks - Master : Yaşar ERDOĞAN Yönetmen : Burcu YEŞİLBAŞ..

Yalın - Sesinde Aşk Var 04:16

Yalın - Sesinde Aşk Var

Söz & Müzik: Yalın Düzenleme: Yalın & Özgen Akçetin Yönetmen: Burcu Matur..

Türkiyenin En Güzel 10 Kadını 2016 HD - Türkiyenin En Güzel Kadınları Top 10 HD 09:12

Türkiyenin En Güzel 10 Kadını 2016 HD - Türkiyenin En Güzel Kadınları

Türkiyenin En Güzel 10 Kadını 2016 HD - Türkiyenin En Güzel Kadınları Top 10 HD 10- TÜLİN ŞAHİN 9- BURCU ESMERSOY 8- EDA ECE 7- BERRAK TÜZÜNATAÇ 6- TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN 5- ELÇİN SANGU 4- AZRA AKIN 3- AÇELYA SAMYELİ DANOĞLU ..

  • Kadınca tarafından
  • 2.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Ödül Gecesinde Serenay Sarıkaya Dikkatleri Yine Üzerine Çekti!! 05:34

Ödül Gecesinde Serenay Sarıkaya Dikkatleri Yine Üzerine Çekti!!

İstanbul Teknik Üniversitesinin sanat ödülleri sahiplerini buldu.Gecede en dikkat çekense son günlerin tartışılmaz yıldızı Serenay Sarıkaya oldu...

  • ANKA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Magazin Dünyasında Haftanın Öne Çkan Haberleri' 08:11

Magazin Dünyasında Haftanın Öne Çkan Haberleri'

Bu haftanın öne çıkanları ve sanatçılarla geçen çok özel dialoğları,açıklamaları sizler için ekrana getiriyoruz...

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara'nın En Büyük Tedx'i Odtü'deydi: TedxMetuAnkara 2016  :  Ney'in Peşinde 19:18

Ankara'nın En Büyük Tedx'i Odtü'deydi: TedxMetuAnkara 2016 : Ney'in

Ney aşığı ya da ülkemizin gerçek survivor ı bir kadınsanız.. Burcu Karadağ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Sevda 60 Bölüm Fragman 00:51

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

Cansu Dere Kimdir ? 05:10

Cansu Dere Kimdir ?

Adı Soyadı: Cansu Dere Doğum Tarihi: 14 Ekim 1980 Nereli: Ankara Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.76 cm Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü(Yarıda bıraktı) Se..

Kerimcan Durmaz Kimdir? 01:01

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenome..

Engin Akyürek Kimdir? 01:35

Engin Akyürek Kimdir?

Adı-soyadı: Engin Akyürek Doğum tarihi: 12 Ekim 1981 Doğum yeri: Ankara Kilosu: 82 kg Boyu: 187 cm Göz rengi: Kahverengi Saç rengi: Siyah Burcu: Terazi İlişki durumu: Bekar..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Ayça Erturan Kimdir? 00:52

Ayça Erturan Kimdir?

Adı Soyadı: Ayça Erturan Doğum Tarihi: 1 Ağustos1983 Nereli: İstanbul Burcu: Başak Kilosu: 60 Boyu: 1.70 Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi Radyo Ve Televizyon Bölümü Mezunu S..

Kaan Urgancıoğlu Kimdir? 03:37

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu Adı Soyadı: Kaan Urgancıoğlu Doğum Tarihi: 8 Mayıs 1981 Nereli: İzmir Burcu: Boğa Kilosu: 75 Boyu: 1.71 Göz Rengi:Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi mezunu Sevgilisi..

Oğuzhan Koç Kimdir? 02:44

Oğuzhan Koç Kimdir?

Adı Soyadı: Oğuzhan Koç Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1985 Nereli: Erzincan - Refahiye Burcu: Boğa Kilosu: 62 Boyu: 1.70 m Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Siyah Eğitim Durumu: Sevgilisi: Yağmur Tanrısevsin Evli mi: Hayır Eşi..

Ebru Öztürk Kimdir? 00:57

Ebru Öztürk Kimdir?

Adı Soyadı: Ebru Öztürk Doğum Tarihi: 5 Mayıs 1986 Nereli: Konya Burcu: Boğa Kilosu: 54 Boyu: 1.69 Göz Rengi: Siyah Saç Rengi: Sarı Eğitim Durumu:Konya Selçuk Üniversitesi Mezunudur Sevgilisi: Bilinmiyor Evli ..

Zuhal Topal Kimdir? 01:51

Zuhal Topal Kimdir?

Adı Soyadı: Zuhal Topal Doğum Tarihi: 23 Eylül 1976 Nereli: İstanbul, Türkiye Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.72 Göz Rengi: Açık Kahverengi Saç Rengi: Kumral Eğitim Durumu: Mimarlık mezunu Sevgilisi: Yok Evlimi: Evli..

Özür Dilerim - Aşk ve Mavi 25.Bölüm - atv 05:20

Özür Dilerim - Aşk ve Mavi 25.Bölüm - atv

Oyuncular: EMRAH ERDOĞAN (ALİ) ,BURCU KIRATLI (MAVİ), IŞIL YÜCESOY (REFİKA), KENAN BAL (FAZIL),CÜNEYT METE (CEMAL), AYŞEGÜL ÜNSAL (HASİBE),BİRGÜL ULUSOY(BİRGÜL), NECMETTİN ÇOBANOĞLU (MAHMUT), ALAYÇA ÖZTÜRK (SAFİYE),OSMAN..

  • ANKA tarafından
  • 1.790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne Diye Ağlayan Yavru Köpek 01:44

Anne Diye Ağlayan Yavru Köpek

Balıkesir'de, İngiliz Terrier cinsi köpeğin yeni doğan yavrusu 'anne' diye bağırdı. Yavru köpeğin 'anne' dediği o anlar ise cep telefonu ile kaydedildi. Görüntüyü çeken 15 yaşındaki Burcu Özcan, Anne diyor resmen diyer..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce