#Nazan öncel kimler gelmiş ft manuş baba müzik dinle

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Serkan Kaya - Bir Bilebilsen ( Official Video ) 03:52

Serkan Kaya - Bir Bilebilsen ( Official Video )

Serkan Kaya - Bir Bilebilsen ( Official Video ) Müslüm Baba parçası..

  • Candy tarafından
  • 3.504 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH 03:17

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH

Söz Müzik : Burak King Mix Master : Buğra Kunt Aranje : Denizkan Boz Yönetmen: Kadir Yücel Sözler : Yanıyo arada bi Yarayıda sarar gibi Derin bi yara gibi diyemedim eyvallah Diyemedim eyvallah 2x Dön dur dubara gibi Me..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video) 02:27

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video)

Söz - Müzik : Cengizhan & Enes Altuğ Düzenleme: Pnzr Beats Mix & Mastering : Kadim Tekin Klip Montaj : Enes Altuğ Kapak : Enes Yücel Kamera : Burak Güneş & Enes Altuğ Klip Yönetmeni : Enes Altuğ Şarkı Sözleri: Ne badir..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam 03:53

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam dinle Ah kaç gece baş ucunda bekledim Kaç kere kucağımda avundun uyudun Sen doğunca ben de baştan başladım O günden bu güne hayli bir yol aldım Eğer gün gelir ben olmazsam yavrum Hayat h..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy  Odam Kireç Tutmuyor 03:21

Muazzez Ersoy Odam Kireç Tutmuyor

ŞARKI SÖZLERİ Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç..

Elif Kaya Aşklarca 03:46

Elif Kaya Aşklarca

Görelim en baba numaranı Olmaz olmaz olmadı olmaz Git çalış geçemedin aşk sınavını Olmaz olmaz olmadı olmaz Yavrum doymadın mı? Otur otur baymadın mı? Geldik gidiyoruz bak Buna hala aymadın mı? Salla torba dolsun Dönüşün..

Örge Volkan - Atabarı 02:58

Örge Volkan - Atabarı

Atabarı şarkı sözleri ile... Ayvası var narı var Bahçası var bağı var Atamızdan yadigar Bizde Ata barı var Uzun uzun kamışlar Ucunu budamışlar Benim ela gözlümü Gurbete yollamışlar Ben bir uzun kılıcım Yoluna dik..

Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP 03:17

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP

LYRICS: I wake up blessed As I get vexed and deal with stress I come back fresh U know de shit gets worse that’s how it works I switch to next Me and my Turks we swerve 36 Berlin Herz verletzt They have no caicos but h..

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA 04:16

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA

KOCA DÜNYA şarkı sözleri ile Kötü insanların şerrinden bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların arından bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların einden bir gün Yok olup gidecek şu koca dün..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel  Dombıra Marşı 02:58

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel Dombıra Marşı

Bosna Hersek'te 1943'ten bu yana kutlanan 25 Kasım Devlet Günü için Dombra'nın Türkiye yorumu ile Bosna Marşı hazırlandı. Dombra ezgili Bosna Marşı'nın sözleri; Boşnak hürriyetinin şövalyeleri. Yemin ediyoruz köle olma..

Ninni Perisi Müjde Tuğsuz - Aslancık ( masal ninniler ) 02:23

Ninni Perisi Müjde Tuğsuz - Aslancık ( masal ninniler )

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Joker (Mete Erpek) & O Ses Türkiye Performansı 11:08

Joker (Mete Erpek) & O Ses Türkiye Performansı

JOK BABA -MERAK EDENLER İÇİN- HADİSEYİ SEÇTİ. BAZI DÜŞMANLARINA (ANIL PİYANCI, ELLERAN ELVİS, İNFAZ, FLOWART GİBİ) LAF VERMİŞ OLSADA GAYET BAŞARILIYDI.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye Ne Dersiniz? 03:49

Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye

Ankaralı bir grup olan Vokalemun yurt dışında benzerlerini sıkça gördüğümüz acapella müzik türünü ülkemizde başarıyla temsil eden sayılı gruplardan birisidir. Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik isimli şarkısını 4 farkl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.305 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren Odam Kireç Tutmuyor 04:07

Zeki Müren Odam Kireç Tutmuyor

Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç eyle Yandım a..

Rafet El Roman Gençliğin Gözyaşları Full Albüm 41:26

Rafet El Roman Gençliğin Gözyaşları Full Albüm

Şarkı Listesi: 01. Seni Seviyorum 00:00 02. Sorma Neden 03:54 03. Amerika 08:32 04. Sen ve Ben 12.08 05. Yaşa Çiftçi 16:17 06. Şu Hayatta 20:24 07. Bilemem İnsanlar Ne Yapar 25:03 08. Baba Ocağında 30:00 09. Leyla 33:12 ..

Hulusi Kentmen'i Aleyna Tilki İle Delirtmek 01:50

Hulusi Kentmen'i Aleyna Tilki İle Delirtmek

1975 filmi Baba Bizi Eversene filminde genç kareketerin müzik çaldığı sahneye Aleyna Tilki'nin Sen Olsan Bari şarkısıyla montelemişler..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasını Gitar Çalışına Eşlik Eden Kardeşler 01:35

Babasını Gitar Çalışına Eşlik Eden Kardeşler

Babasının gitar çalışına eşlik eden kardeşlerin sevimli halleri ...

  • JET TV tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasının Gitar Çalmasıyla Uykuya Dalan Minik Kız 01:44

Babasının Gitar Çalmasıyla Uykuya Dalan Minik Kız

Gitarla dinlendirici müzik çalan baba küçük kızını mışıl mışıl uyutuyor ...

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Defne Joy Foster Kimdir? 01:36

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde,İncirlik'te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster'dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk olan Foster, İzmir Alsancak Okulu'nda ortaöğrenimini tam..

Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Çirkin Adam Yılmaz Güney  (1969) Filmi İzle 1:22:04

Bir Çirkin Adam Yılmaz Güney (1969) Filmi İzle

Bino azılı bir kiralık katildir. Pavyonlardan haraç toplayan Hayati Hamzaoğlu'nu öldürtmek için pavyon sahipleri Bino'yu tutarlar. Bino kurbanının kilosu başına fiyat verir. Bunu duyan Hayati Bino'ya ulaşır ve verdiği fi..

  • KAPALI SET tarafından
  • 14.481 görüntüleme
  • 7 yıl önce