#Ne olur gitme

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi 10:45

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 su bardagi un(arti 1 yemek kasigi) 1 cay kasigi toz maya 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su Hazirlanisi Büyük cam kaseye bütün malzemeleri koyun tahta kasik yada spatulayla kari..

Kremalı Mantarlı Hindi Sote Tarifi 05:59

Kremalı Mantarlı Hindi Sote Tarifi

Malzemeler Yarim kilo hindi eti kusbasi dogranmis olsun.Bu tarifi tavuk etiylede yapabilirsiniz. Yarim kilo mantar 1tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 1 paket krema(schlagsahne) tuz,karabiber, kekik..

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Dondurma Şarkısı Ve Daha Fazlası - Anne Kaz Club'dan Hemşirelik Tekerlemeleri 1:05:03

Dondurma Şarkısı Ve Daha Fazlası - Anne Kaz Club'dan Hemşirelik Tekerl

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Şiddet Döngüsü Nedir 02:13

Şiddet Döngüsü Nedir

Ailede şiddet varsa şiddetin kısır döngüsü başlamış olur...

  • NABIZ tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ergenlik ile İlgili Video Çeken Ufaklık 03:53

Ergenlik ile İlgili Video Çeken Ufaklık

Daha ergenliğe bile girmemiş bu kardeşimiz anlaşılan sosyal medya fenomeni olmaya çalışıyor. Şu an çok yanlış yolda olsa da umarım gelecekte başarılı olur...

  • JET TV tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama 03:07

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama

İşte evde kolay, güveç kaplarda ve fırında yoğurt tarifim için malzemeler: 2 litre süt 1 yemek kaşığı doluca katı yerinden yoğurt 6-7 adet toprak güveç kap (yoksa kase de olur) 1 litrelik cam kavanoz..

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin' 01:32

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin'

Partisinin grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer cumhurbaşkanı adaylarının vaatlerini bu sözlerle eleştirdi: Biri artık Çankaya'da yatacakmış. Diğeri de Külliye'yi..

Dızmana Tarifi 11:23

Dızmana Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk su bardagi ilik su 1 tane yas maya(kuru mayada olur) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz Yaklasik 7 su bardagi un.Unumuzu kontrollü koyalim.yumusak ama ele yapismiyan bir ham..

Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet) 06:20

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet)

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Şahan Gökbakar Ankara Havasıyla Coştu 01:00

Şahan Gökbakar Ankara Havasıyla Coştu

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın televizyonda yayınlanan Hay'dan Olur parçasıyla coştuğu anları kameraya alıp sosyal medya hesabından paylaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yakışıklı Prens Türkçe Dublajlı Fragman 02:32

Yakışıklı Prens Türkçe Dublajlı Fragman

Yakışıklı bir prens olan Philippe’in başı derttedir. Prense kara bir büyü yapılmıştır. Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses ve Külkedisi büyünün etkisi ile prense aşık olur. Prens Philippe’in bu büyüyü bozması gerekmektedir. Üste..

Fanatik Galatasaraylı Teyzenin Maç İzlerken Bir Oturup Bir Kalktığı Muhteşem Anlar 01:55

Fanatik Galatasaraylı Teyzenin Maç İzlerken Bir Oturup Bir Kalktığı Mu

'Muslera 1 kere penaltı kurtarsan ne olur yani?' Fanatik Galatasaraylı teyze Galatasaray'ın maçını izlerken kendine hamim olamıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Simit Pizza Tarifi 05:57

Simit Pizza Tarifi

1 paket yaş maya (yoksa 1 paket kuru mayada olur) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 7 su bardağı un (herkeste ..

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Pekmezli Un Helvası Tarifi 05:42

Pekmezli Un Helvası Tarifi

2 su bardağı dolusu un 125 gr. Tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ Şerbeti için gerekenler : 2 buçuk su bardağı su (soğuk su kullanın) 1 buçuk su bardağı şeker(cok tatli sevmiyorsaniz sekeri azaltabilirsiniz) Yarım su bard..

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır 03:28

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır

Uzun bir aradan sonra aynalı bir manikürle karşınızdayım. Nail dust ya da nail powder genelde kalıcı manikür ya da kalıcı sahte tırnak yapımında kullanılsa da gördüğüm ürünün adı da nail powder olarak geçiyor. Çok popüle..

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle 1:02:00

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Cemile ile Suat’ın aşkı konu edilir. Cemile, anne ve babasını küçük yaşta kaybeder. Cemile’yi, ona annelik eden başka bir kadın yetiştirir. Suat ile aynı mahallede büyürler. Yaşları ilerleyince Cemile t..

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser 00:20

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser

Yakışıklı bir prens olan Philippe’in başı derttedir. Prense kara bir büyü yapılmıştır. Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses ve Külkedisi büyünün etkisi ile prense aşık olur. Prens Philippe’in bu büyüyü bozması gerekmektedir. Üste..

Dolgu Kenarlı Pizza Tarifi 04:43

Dolgu Kenarlı Pizza Tarifi

Hamur için: 2 yemek kaşığı kuru maya 1 su bardağı su Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt veya süt 2 çay kaşığı tuz Aldığı kadar un (yaklaşık 4-5 su bardağı, yumuşak ama ele yapışmayacak bir hamur olması ge..

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek 01:54

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek

malzemeler 1 su bardağı ezilmiş rendelenmiş beyaz peynir 1 su bardağı rende kaşar peyniri 1 adet yumurta 1 adet küçük domates( kabuğu ve çekirdeği çıkartılmış küp doğranmış) 2 adet ince doğranmış sivri biber 2-3 dal in..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Çikolatalı Karamellı Kurabiye Tarifi 04:38

Çikolatalı Karamellı Kurabiye Tarifi

125 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı ya da margarin. 1 tane yumurta 4 yemek kaşığı şeker(70gr) 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu (silme) Yaklaşık 7-8 yemek kaşığı un (250 gr) Süslerken koymak için karamel ve ..

3 Malzemeli Hindistan Cevizli Makaron Tarifi 04:13

3 Malzemeli Hindistan Cevizli Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 adet yumurta akı yarım su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı hindistan cevizi (kilo ile pastane malzemeleri satan yer veya baharatçılardan satın alırsanız daha bereketli olur:) arzuya göre yaklaşık 80gr. b..

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 büyük çiçek brokoli çeyrek ufak parça karnabahar (şart değil sadece brokoli de olur veya oranlarıyla da oynayabilirsiniz.) 3-4 adet közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 5-6 adet salatalık turşusu..

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle 1:09:53

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle

Konusu : Kardeşinin intikamını alan bir kabadayı gencin öyküsü. Bir çete, kabadayı gencin kardeşini uyuşturucuya alıştırır. Bir süre sonra kardeşi ölür. Kabadayı genç çeteye karşı savaş açarak, kardeşinin intikamını alı..

Kız Arkadaşının Göklere Çıkardığı Yarışmacı Madara Oldu 01:55

Kız Arkadaşının Göklere Çıkardığı Yarışmacı Madara Oldu

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümüne Bilgi Üniversitesi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Birhan Duman damga vurdu. Yarışmaya birlikte katıldığı kız arkadaşı Burhan Duman için P..

  • JET TV tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..