#Ne olur gitme

Hanımcı Nedir Kime Denir  Röportaj 05:22

Hanımcı Nedir Kime Denir Röportaj

Bu bir tercih mi yoksa yaşam biçimi mi? Hanımcı olmak kötü müdür, insanlar neden hanımcı olur, hanımcı kime denir? Sen, ben biz hanımcı olsak nolur? Sokak Röportajları sunar; “hanımcı nedir, kime denir?”..

  • JET TV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi 03:34

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi

Brokoli Yemeği İçin Malzemeler: Orta boy bir brokoli 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 100-150gr. kıyma 1 yemek kaşığından az domates ve tatlı biber salçası (kullanıyorsanız acısı da olur:) 1 adet hav..

Tandırın İçine Düşen Pakistanlı 00:42

Tandırın İçine Düşen Pakistanlı

Pakistan'da bir tandır fırınında çalışan iki işçi ekmek yetiştirmek için seri bir şekilde çalışıyorlar. Biri hamuru fırıncıya uzatır fırıncıda yerde bulunan fırının içindeki duvara hamuru yapıştırır. Bir anlık dalgınlık ..

  • JET TV tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eşiniz Kredi Kartınızı Patlatırsa - Röportaj 04:19

Eşiniz Kredi Kartınızı Patlatırsa - Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara eşiniz kredi kartınızı patlatırsa tepkini ne olur sorusu sorulmuş ve ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzlerken Neden Sorusunu Sormadan Edemeyeceğiniz Beyin Acıtan Sakarlıklar 03:01

İzlerken Neden Sorusunu Sormadan Edemeyeceğiniz Beyin Acıtan Sakarlıkl

Kadınların neden erkeklerden daha uzun yaşadığını bir kez daha anlayacaksınız. Olur olmadık yerlerde fazla düşünmeden harekete geçen insanların beyin acıtan o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak 00:34

Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak

Farenin kafasına takılan cihaz ile lpgden benzine geçiş gibi açıp kapatarak öldürme hissini uyarmayı başarmışlar. Oldukça ilginç bir çalışma olmuş. İnsanlık üzerinde etkisi ne olunur bilinmez ama tam tersi düşünürsek sok..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : ..

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Sahibinin Sırtına Masaj Yapan Kedi 00:52

Sahibinin Sırtına Masaj Yapan Kedi

Her eve lazım böyle kedi .Hele işi sabahta akşama kadar bilgisayar başında olan bir insan için baya rahatlatıcı olur ...

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Direk Dansında Çıtayı Arşa Taşıyan At 01:00

Direk Dansında Çıtayı Arşa Taşıyan At

Direk dansı dediğin böyle olur. Maşaallah ablamız da tutunduğu direkten farksız. Daşş gibi. Kendisi direk dansı hocasıymış...

  • JET TV tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dikkatsizlik sonucu Oluşan Kazlar 03:51

Dikkatsizlik sonucu Oluşan Kazlar

Dikkat etmezsek böyle şeyler olur anam az dikkat edin lütfen .İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Forlorned Orijinal Fragmanı 01:51

The Forlorned Orijinal Fragmanı

Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fenerini ve harap binaları onarmakla görevlidir. Tom bu işi isteyen tek kişi olduğunu bilm..

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser 01:57

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser

Ya şimdiye kadar âşık olduğunuz herkes onlar hakkındaki hislerinizi öğrenseydi? Üstelik aynı anda? Lara Jean Song Covey'nin hayal ürünü aşk hayatı, o ana dek sevmiş olduğu beş oğlana yazdığı mektupların gizemli biçimde ..

Patates Çorbası Tarifi 05:11

Patates Çorbası Tarifi

Patates Çorbası İçin Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet orta boy soğan 2 adet patates 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı un 2 yumurta sarısı 1 limon suyu 1 kase et veya tavuk suyu (yoksa kullanmayın) yeterince k..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Çilekli Tart Kek Tarifi 06:26

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerindeki kreması için gerekenler : Yarım litre süt 2 tane yumurta sarısı 2 yemek k..

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi 04:21

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 150 gr soguk tereyagi(margarinle denemedim) 1 su bardagi pudrasekeri 2 tane yumurta sarisi 1 tane vanilya Minnacik tuz limon kabugu rendesi 2 su bardagi un(bende tam bu ölcüde gitti ama siz yogurdugunuzda un ..

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi 01:17

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi

Baharat soslu peynir baharatlı soslu peynir : orta yağlı küp doğranmış peynir çekme karabiber yoksa normalde olur pul biber dere otu zeytin yağı Küçük kavanoza yaparsanız peyniri suyunda bekletmenize gerek kalmıyor zeyti..

Adana Kedisinin Tuhaf Hareketleri 00:56

Adana Kedisinin Tuhaf Hareketleri

Adana'da bulunan bir kedinin yaptığı davranışlar sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü. Olayları bitmeyen Adana'nın kedisi de böyle olur şeklindeki yorumlarla yayılan görüntü, çok sayıda kişi tarafından izlendi...

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle 1:32:05

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle

Konusu : Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekip esrarengiz bir gemide toplanırlar. Daha sonra arkeolog grubu bu gemide yer alan bir takım garip olaylara şahit olur. Öğrendiklerine göre 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi 10:01

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi

İki büyük boy pizza için gerekli malzemeler: Pizza hamuru için 1 buçuk su bardağı su (250ml lik bardak) 1 yemek kaşığı tozmaya 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ yaklaşık 4 su bardağından biraz fazla un 1 ta..

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim 15:40

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim

Bronz bir vücut tabii ki güzel ama cildimizi bronzlaştırırken yüzümüzü güneşten korumamız gerekir. Bu videoda cildimi ve koruduğum beyaz kalan yüzümü nasıl aynı renk yaptığımı gösterip favori güneş ürünlerimi de paylaştı..

 Beyza Yaman Evde Saç Kırıklarını Alma 04:37

Beyza Yaman Evde Saç Kırıklarını Alma

Sorularınız veya önerileriniz olursa yorum atarsanız çok sevinirim. Kanalıma abone olmayı ve videomu beğendiyseniz 'beğen' butonuna tıklamayı unutmayın. Bir de diğer sosyal medya hesaplarıma da göz gezdirseniz ne güzel o..

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik 08:51

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik

Biliyorum biliyorum hepiniz biliyorsunuz ama ya yeni başlayanlar :) Bu videoyu genç kızlar için çektim. Yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başlayan minnoşlar için. Düğünde ne giyicez? Peki kır düğünüyse? Uzun elbisenin ..

Giyen Bayan Stil Görünmek İçin 5 İpucu 05:44

Giyen Bayan Stil Görünmek İçin 5 İpucu

Daha stil görünmek için basitçe yapabileceğiniz 5 ipucunu sizler için sıraladım. Bu pratik bilgiler umarım faydalı olur...