#Ne olur gitme

İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası - Mecnun 03:14

İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası - Mecnun

Söz - Müzik: Elnar Xəlilov Türkçe Söz: Bilal Sonses Düzenleme: Febyo Taşel Mix & Master: Emre Kıral Yönetmen: Emrah Özbilen Kurgu & Düzenleme: Turan Onur & Ercan Küçük Mecnun şarkı sözleri ile Sevgilim senin için Sen..

İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover) 03:08

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover)

Yönetmen : Serkan Mısırlıoğlu, SM Film Yapım Piyano : Alkın Toy Gitar : Can Tekin Alp Bass Gitar : Şafak Kocadağ Kayıt : Batuhan Koç, Selçuk Cinali, Müzik Kutusu Prodüksiyon Mix, mastering : Batuhan Koç Şarkı sözleri Gö..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm 03:29

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli - Emir Şamur Bağlama: Halil Şekeroğlu Perdesiz Gitar: Furkan Salihoğlu Mix- Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Enes Bilal Taşçı / Dark’n Dark Klip Yapım: Honeybee İ..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Onay Şahin & Mustafa Bülent “Yastuk” 03:22

Onay Şahin & Mustafa Bülent “Yastuk”

Müzik : Mustafa BÜLENT Söz Derleyen : Onay ŞAHİN Aranjör : Mustafa BÜLENT Kemençe : Anıl YILMAZ YASTUK DİYELİM İKİ TÜRKÜ SESLERİMİZ UYAR Mİ DEDUĞUM TÜRKİLERİ SEVDUĞUM DA DUYAR Mİ BEN BU AKŞAM RÜYAMDA SEVDUĞ..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video) 03:46

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kemal Yıldız Gitar: Cem Şengül Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı Grup: İstanbul Strings (Özdemir Güz) Buzuki: Mustafa İpekçioğlu Yap..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi 02:57

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi

Gerçekten mi şarkı sözleri ile İnanmam ne dese, ne yapsa da yalandır Kırıldım, dağıldım toplanmaz kalp hasarlı Zahmet edip yorulmasın istemem tamam mı Bana yar olmaya namzet o insanı Katranı kaynatsan olur mu şeker C..

Rafet El Roman - Bağışla Beni 04:30

Rafet El Roman - Bağışla Beni

Söz: Barış Ateş Müzik: Barış Ateş Aranje: Steffen Müller Yönetmen: Rafet El Roman Bağışla Beni şarkı sözleri ile Bağışla beni, bağışla kırdım seni Yine ilk gün ki gibi, tut ellerimi sar beni Bağışla beni, bağışla..

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı var mı? 18:23

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı

CNN TÜRK Masası'nın 04.08.2021 tarihli bölümünde Türkiye'de ve dünyada çıkan korkunç orman yangınlarına dair merak edilenler konuşuldu. Marmaris yangınındaki son durum ne? Antalya Manavgat'taki son durum ne? Milas'taki y..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

Mengene - Yürü Bre Hızır Paşa 03:48

Mengene - Yürü Bre Hızır Paşa

Yürü bre Hızır Paşa Senide çarkın kırılır Güvendiğin padişahın O da bir gün devrilir Nemrut gibi Anka n'oldu Bir sinek havale oldu Davamız mahşere kaldı Yarın bu senden sorulur Ben Musa'yım sen firavun İkrarsız şeytan..

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız 01:59

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız

Söz : Ali Metin , Minyas , Onur Bayraktar Müzik : Ali Metin Aranje : Cem Coşkun, Erdal Toprak Bağlama : Can Kahraman Klarnet : Alaattin Kabacı Mix&Mastering : Hakan Türhal Klip Yönetmeni : Yiğit Çavuş Görüntü Yönetmeni..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..