#Ne olur gitme

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın 04:25

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın Dinle Gafil Gezme Şaşkın şarkı sözleri ile Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon Mahlenin yakışığı Vay nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok amma Pek k..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme 04:40

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme Demedin ki sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ay..

  • Candy tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mümin Sarıkaya - Annem 04:26

Mümin Sarıkaya - Annem

En derin yaralar açmış göğsünde Her yanım kanıyor değsem elimle Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi Annem? Yorulmuş bedenin, yüzünde izleri Dinmiyor ağrılar, susmuyor gözlerin Silsem diner mi? Silsem diner..

Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam 03:46

Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam

Özledim diyorsun yazdığım mektubumunda Üşüyorum diyorsun bu hasret yağmuruna Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın var hasret dolu bağrım Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın..

İbrahim Halil Çiçek - Yalnız Kaldık 04:06

İbrahim Halil Çiçek - Yalnız Kaldık

Yalnız Kaldık şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yıl..

Behçet Gülas - Korkarım 05:04

Behçet Gülas - Korkarım

Korkarım şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yılda bi..

Sertab Erener - Belki de Dönerim 04:28

Sertab Erener - Belki de Dönerim

Sertab Erener - Belki de Dönerim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gölde yalnız yüzen suna Çölü aşan kör fırtına Vur gayrı yükünü sırtıma Hem belki de dönerim Bir duman çek beni gitmeden Tan yeli seherden esmeden Kesilme..

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin   100 DEFA 11:24

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin 100 DEFA

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin Ne demek anlamı türkçe açıklaması fazileti okunuşu nLa ilahe illallahül melikül hakkul mübin arapçasınnلآ ايلاهه ايللاللاهول مليكول حاككول موبينnnManası: (Melik (herşeyin sahib..

  • JENCİ tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Can Bonomo - Meczup (HD) 04:49

Can Bonomo - Meczup (HD)

Bir meczup hali yaman İçmemiş kalmış harman Deliye dönmüş ondan Dönme ey meczup uyan Dermiş hep aşklar yalan Korkmam oyunlarından Sona gidermiş her an Gitme ey meczup uyan En ileri durma meczup seni de üzerler Kimileri..

TNK - Sirenler 04:50

TNK - Sirenler

Sirenler şarkı sözleri ile Sirenler çalıyor artık şehrimizde Pusu kurmuş sokaklara konuşulmayan her cümle Kandırma kendini biliyorsun bunu sen de Korkma buna çoktan hazırız Sirenler çalıyor bizim şehrimizde Gizli rüz..

Beste Kırmacı - Her Aynada Farklı Kadın (Official Video) Yeni Klip 03:32

Beste Kırmacı - Her Aynada Farklı Kadın (Official Video) Yeni Klip

Beste Kırmacı'nın, Yavuz Burç Plakçılık etiketiyle yayınlanan Bu Köy Adam albümünden ''Her Aynada Farklı Kadın'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz - Müzik: Beste Kırmacı Şarkı Sözleri: Yapma etme dediler H..

Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫) 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫)

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics)  ♫ 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics) ♫

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..