#Neden yaptılar

Eski Masa Üzerine Yapışkan Folyo ile Yeni Görüntü Kazandırma 09:24

Eski Masa Üzerine Yapışkan Folyo ile Yeni Görüntü Kazandırma

folyo uygulama işleminde kullanılacak sabunlu sıvıyı hazırlarken camsil şişesinın içindeki suya bır cay kaşığı kadar sıvı sabun eklenmeli .sabunun fazla eklenmesi yapışmada güçlüğe neden olabilir gereğinden az eklenmesi ..

  • Kadınca tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnternetin Yeni Fenomeni- Yüzünü Unlu Mamullere Gömen Kadın 00:54

İnternetin Yeni Fenomeni- Yüzünü Unlu Mamullere Gömen Kadın

Bread Face (Ekmek Surat) isimli Instagram hesabına yüklediği videolarda takipçilerine eğlenceli anlar yaşatan kadın internetin yeni fenomeni. Neden, neden demede edemiyor insan.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya'da Aşırı Yağışlar Hayatı Felç Etti 00:38

İtalya'da Aşırı Yağışlar Hayatı Felç Etti

İtalya’da etkili olan şiddetli yağışlar ülkenin güneyindeki Calabria bölgesini vurdu. Mevsim normallerinin üstünde yağan yağmur toprak kaymalarına neden oldu. Reggio Calabria dahil bölgedeki bir çok kentte taşkınlar yaş..

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray 01:52

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray

Şarkı Sözleri: Akıp giden sel gibi Esip geçen yel gibi Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Arar gözler hep seni Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Sorar gönlüm hep seni Bir gün gelip de karşıma çıkınca Başk..

  • Ömer tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya Nasıl Meydana Geldi? 05:19

Rusya Nasıl Meydana Geldi?

Rusya nasıl meydana geldi? Neden bu kadar büyük ve Rusyayı komşularından ayıran farklar neler? Alex Gendler bizler için cevaplıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.740 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Evleneceksen Gel'de Göz Kanatan Bale Gösterisi 00:51

Evleneceksen Gel'de Göz Kanatan Bale Gösterisi

İnsan neden diye sormadan edemiyor? Neden, anlatsana biraz?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Kutsi - 20'li Yaşlar 04:16

Kutsi - 20'li Yaşlar

Sadece bilmeni istedim ki Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin Ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım 20'li yaşlarımın son sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım İçimde ..

Bizim halkımız 00:55

Bizim halkımız "alim" değildir amma "arif"tir..

Cahil dediğin vatandaş neden evet dediğini bir çırpıda sıralar geçer de sen neden hayır dediğini anlatamazsın.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası 00:51

Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası

​Tip III dil bağı, Tip II' ye göre daha geride olan ve dilin ucunda çatallanmaya neden olmayan dil bağı türüdür. Genellikle ileri yaşlarda fark edilir. Hızlı konuşma esnasında netlik bozulması, dili dışarıya çıkarırken z..

  • SAGLIK tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Endonezya Ormanlarında Görüntülenen 'Çıplak Canlı' Kafa Karıştırdı! 01:57

Endonezya Ormanlarında Görüntülenen 'Çıplak Canlı' Kafa Karıştırdı!

Endonezya'da ormanda motor süren insanların kamerasına yansıyan bir görüntü bir hayli kafa karıştırdı. Görüntülerde boyu 1 metre civarı olduğu gözüken bir canlı var ve çıplak bir şekilde kaçıyor. Bu kişinin neden kaçtığı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki 04:26

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki

Seni ben unutmak istemedim ki Uzayan yollara neden inandın Sevenler verdiği sözden döner mi Şu yalan yıllara neden inandın Seni unutsaydım bekler miydim hiç Bir derdime bin dert ekler miydim hiç Şu sonsuz hasreti ..

İşte Gerçek Bahar Candan Simay Kavgasının Sebebi Belli Oldu! 11:33

İşte Gerçek Bahar Candan Simay Kavgasının Sebebi Belli Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Tuğba Çiğdem, Bahar Candan'ın iki gündür giydiği pijamalarla podyuma çıkmasını eleştirince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı'da Tu..

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:47

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Şubat 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Aycan'ın olmaması dikkat çekiyor! Onur, Aycan ile olan ilişkisinde ne kararı alıyor? Aycan, neden evde değil? Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan a..

  • ANKA tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben baş..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek 03:49

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek

Bir sonbahar akşamı yaşanan zorlu yılların ardından Yıllarca gezdiği sokaklar artık çok uzaktı ona oo Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri Eski bir saat gibi durdu minik kalbi Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri..