#Neden yaptılar

Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Kundura İle Coolluğunu Hiç Bozmadan Kayan Eleman 00:06

Kundura İle Coolluğunu Hiç Bozmadan Kayan Eleman

Yurdu saran kar yağışı ülkemizde eğlenceli görüntülerinde çıkmasına neden oldu.Bir çift sivri burun kundura ile coolluğunu hiç bozmadan kayan yetenekli eleman...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzam Satranç- Nikolic - Mamedyarov 2005 19:39

Muazzam Satranç- Nikolic - Mamedyarov 2005

Büyükusta Şehriyar Mamedyarov'un neden olağanüstü bir oyuncu olduğunu gösteren harika bir oyun. Bu oyundan sonra satranca bakış açınız tamamen değişecek!..

  • PengoTV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi 00:18

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi

Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren anayasa değişiklik teklifinin bütünü üzerindeki görüşmeler tamamlandı ve maddelerine geçilmesi 338 oyla kabul edildi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği görüşmelerde, CHP’li Engin Altay'ı..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Thy Görevlisinin Damacana İle İmtihanı 00:27

Thy Görevlisinin Damacana İle İmtihanı

THY uçağında çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu. THY görevlisi bir uçağın kanatlarındaki buzlanmayı damacana içindeki sıvı ile önlemeye çalışıyor. Damacana görevlinin elinden kurtularak çekim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göz Altı Morluklarımı Nasıl Kapatıyorum (Doğru Corrector Kullanımı) 03:10

Göz Altı Morluklarımı Nasıl Kapatıyorum (Doğru Corrector Kullanımı)

Merhaba! :) Bugunku videonun konusu: Göz alti koyuluklari veya morluklari neden olusur ve makyajla nasil yok edilir?... Uygulamali bir sekilde, renk teorisine de deginerek hazirladigim bu video umarim isinize yarar, daha..

  • Kadınca tarafından
  • 7.946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Kendini Suratından Paintball Silahı ile Vuran Rahatsız Adam 02:02

Kendini Suratından Paintball Silahı ile Vuran Rahatsız Adam

İnsan neden diye sormadan edemiyor... Jackass tarzı acı dolu bir video çeken adamımız suratının ortasından kendini vurdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki yazmayı da Sarıya mı boyadın Neden sararıp soldun da Sevdaya mı uğradın Tokat'tan mı geliyon da Yar sen almuslu musun Ben sana varacağım da Söyle namuslu musun Hızır elinden tutsun da Sıra sıra nakı..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Kadının G Kuvvetiyle İmtihanı 01:02

Kadının G Kuvvetiyle İmtihanı

G kuvvetinin önemini belkide en çok pilotlar bilir ve buna maruz kalırlar. Ancak g kuvveti hayatın her anında bulunmaktadır. 9 ÜSTÜ KUVVET ÖLÜME YOL AÇABİLİYOR Lunaparklardaki araçlarda dahi bulunan bu kuvvete maksimum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Great Escape - I Can't Resist (Nebbra Remix) 03:50

The Great Escape - I Can't Resist (Nebbra Remix)

Bu videolar, ışığa duyarlı epilepsili insanlara nöbet geçirmelerine neden olabilir. Lütfen bu bilgi ışığında videoyu izleyin. ???? Trap Nation ???? ● http://nations.io..

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret 01:33

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret

Sabah saatlerinde sürpriz bir program ile Bodrum’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bir savaş gemisine binip peşindeki iki hücum botu ile yaklaşık 21 yıl önce krize neden olan Kardak Adası’nda incelemeler..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

“35 Yaşına Kadar Çocuk Sahibi Olmak En Sağlıklısı” 04:54

“35 Yaşına Kadar Çocuk Sahibi Olmak En Sağlıklısı”

Yeni doğan bebeklerin yaklaşık yüzde 3'ünde doğumda yapısal ya da işlevsel bir anomali (kusur, sakatlık) bulunuyor. Bu anomalilerin bir kısmında neden belirlenemezken belirlenen en büyük nedenin evlenme yaşının yükselmes..

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği 01:28

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği

Bingöl'de bulunan göktaşı parçalarının binlerce dolar karşılığında köylüler tarafından satılması, farklı kentlerde de göktaşı arayanların ortaya çıkmasına neden oldu. Gökbilimcilerin Uzay madenciliği dediği bu iş kapsa..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Okyanusa Dökülen Lavın İzlerken Keyif Veren Fışkırma Anı 00:55

Okyanusa Dökülen Lavın İzlerken Keyif Veren Fışkırma Anı

Yaklaşık bir ay önce Hawai'nin Kilauea Adası'nda meydana gelen olayda okyanusa kadar gelen lav, okyanusun kabarmasına ve metrelerce yukarı çıkmasına neden oldu. The US Geological Survey gözlemcileri de o anı kamera kaydı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Afrika'da Kriket Maçını Arılar Bastı 00:54

Güney Afrika'da Kriket Maçını Arılar Bastı

Güney Afrika ile Sri Lanka arasındaki kriket maçını arılar bastı. Sahaya doluşan arılar sporcuların kaçmasına neden olurken, bir görevli de arıların üstüne yangın söndürme tüpünü boşalttı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babasıyla Güç Gösterisi Yapan Bebek 00:15

Babasıyla Güç Gösterisi Yapan Bebek

Babsına inat gövde gösterişi yapan minik bebğin sevimli halleri izleyenlerin yüzünde gülümsemeye neden olacak.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün'ün Kaprisi  Dizisinin Setine Gelen Hayranlarını Çok Üzdü 05:32

Tuba Büyüküstün'ün Kaprisi Dizisinin Setine Gelen Hayranlarını Çok Üz

Tuba Büyüküstün Cesur ve Güzel dizisi setinde kaprisler hayranlarının aşırı üzülmesine neden oldu.Bu durum ili ilgili Nankörlüğün Cezası Ağırdır. Ya bir Köprü Altında Ölürsün, Ya Sonun Perişan Olur, Ya da Yüzün Kapkara ..

  • ANKA tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti 00:15

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yük

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredi Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti Son dakika gelişmesi... Standard And Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü negatif ten durağan a yükseltti. BB olan kredi notunu da teyit ett..

Mane Dev Maçı Aldı 02:33

Mane Dev Maçı Aldı

Mane Sazı Ele Aldı! Liverpool, Premier Lig'de haftanın maçını kazanan takım oldu. Tottenham'ı 2-1 yenen Kırmızılar'da yıldızlaşan isim Sadio Mane'ydi. Afrika Uluslar Kupası'nda gitmesiyle Liverpool'daki düşüşün başlamas..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..