#Neden yaptılar

Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi 04:07

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi

Malzemeler: 140 g sütlü Çikolata, 100 ml krema, 1,5 su bardağı Fındık, 1 silme yemek kaşığı kakao. Hani bir reklam var aramızda çikolatalı gofret sevmeyen var mıııı? diyor bir öğrenci. Ben de öyle başlamak istiyorum y..

İşte Sosyal Medyayı Sallayan İttifak Konuşması 02:29

İşte Sosyal Medyayı Sallayan İttifak Konuşması

MHP Ordu milletvekili adayı Cemal Enginyurt'un AK Parti'yle neden ittifak yaptıklarını anlattığı konuşma sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

Röportaj Sırasında Muhteşem Refleksi ile Kadın Gazeteciyi Kurtaran Polonyalı Futbolcu 00:13

Röportaj Sırasında Muhteşem Refleksi ile Kadın Gazeteciyi Kurtaran Pol

Polonyalı futbolcu Michal Pazdan, şiddetli rüzgar nedeniyle devrilen ışığın olası bir yaralanmaya neden olmasını engelledi. Röportaj sırasında devrilen ışık tam gazetecinin üzerine geliyordu ki durumu fark eden Michal ay..

  • JET TV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır 01:34

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

Bademi kabuksuz olarak da bulmak mümkün aslında, ama her yerde bulunmuyor ne yazık ki. Sürekli satıldığı bir yer de yok. Bir kere bulduğunuz yerde bir sonraki sefer bulamayabiliyorsunuz. O yüzden en temizi evde ayıklama..

Köpeği ile Romantik Anlar Yaşayan Adam 00:52

Köpeği ile Romantik Anlar Yaşayan Adam

Bazı köpek sahiplerinin neden mi kız arkadaşı yor? Sanırım romantizim hallerini köpüşleriyle tamamlıyorlar.....

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Forlorned Orijinal Fragmanı 01:51

The Forlorned Orijinal Fragmanı

Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fenerini ve harap binaları onarmakla görevlidir. Tom bu işi isteyen tek kişi olduğunu bilm..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Dünyanın En Soğuk Şehrine Gitmek -71° 11:28

Dünyanın En Soğuk Şehrine Gitmek -71°

Bu videoda sizinle Sibirya standartlarının bile çok üstünde, insan üstü bir soğukluğa sahip bir yere gideceğiz. Öyle ki dışarıda 15 dakikadan fazla durduğunuzda cilt yanığı ve nefes alma zorluğu gibi sağlık sorunları yaş..

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mülteci Olmak.. 01:00

Mülteci Olmak..

Savaş, açlık, işkence ve zulüm... Bu sebepler, şu anda tarihin en büyük mülteci krizine şahit olmamıza neden oluyor. Milyonlarca insan vatanını terk etmek zorunda kalarak, sığındıkları farklı coğrafyalarda yaşam mücadele..

Başkentte Kuvvetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi 01:11

Başkentte Kuvvetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ankara'da öğleden sonra başlayan kuvvetli yağış, Mamak ve Çankaya ilçelerinde su baskınlarına neden oldu...

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak 00:39

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Dvorets Sporta istasyonunda ilginç bir olay yaşandı. İstasyonda bekleyen yolcular, raylara yatan gençleri görünce dondu kaldı. Tam tren gelmeden önce raylara yatan iki genç korku dolu anların..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Avustralya'da Sahaya Giren Kanguru Maçı Yarıda Kesti 00:57

Avustralya'da Sahaya Giren Kanguru Maçı Yarıda Kesti

Avustralya'da bir maçta sahaya yolunu şaşıran bir kanguru girdi. Maçın 30 dakika gecikmesine neden olan kanguru, güvenli şekilde sahadan çıkarıldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mimar Sinan Üniversitesinde Yangın Paniği 00:26

Mimar Sinan Üniversitesinde Yangın Paniği

Mimar Sinan Üniversitesinin ana kampüsünde bulunan 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Paniğe neden olan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor...

Nagihan'ın Hatası Pahalıya Patladı 110. Bölüm Survivor 2018 01:51

Nagihan'ın Hatası Pahalıya Patladı 110. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 ikinci yarı final mücadelesinde Adem ile karşı karşıya gelen Nagihan'ın parkurdaki hatası sayıyı kaptırmasına neden oldu.....

  • BETA tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dj Kedi Kahkaha DjBurakUlus Komik Remix 2018 01:11

Dj Kedi Kahkaha DjBurakUlus Komik Remix 2018

İzledikten sonra neden bunu izledim diye bir kaç saniye düşünüyoruz ...

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Giyen Bayan Hamilelik Çatlakları ile Nasıl Başa Çıktım Doğumdan Sonra Karın 10:47

Giyen Bayan Hamilelik Çatlakları ile Nasıl Başa Çıktım Doğumdan Sonra

Bugünkü videomda hamilelik çatlakları ile nasıl başa çıktım? Hamilelik çatlaklarına ne iyi gelir, çatlak neden olur ve doğumdan sonra karın bölgem nasıl toparladı? tüm bunlarla ilgili deneyimlerimi paylaşıyorum...

Herkesin İhtiyacı Olan Kılıf Üretildi Bu Kılıf Sayesinde Telefonunuz Dört Bacak Üzerine Düşecek 00:31

Herkesin İhtiyacı Olan Kılıf Üretildi Bu Kılıf Sayesinde Telefonunuz D

Telefon düşürmek oldukça sıkıntılı anlar yaşanmasına neden oluyor. Düşüşün boyutuna göre kalpteki çarpıntının da boyutu değişirken Almanya’daki Aalen Üniversitesi’nde mühendis olan Philip Frenzel, telefonları dört bacak ..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Direniş Karatay Hd İzle 1:53:55

Direniş Karatay Hd İzle

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Kısır Tarifi 04:02

Kısır Tarifi

Kevserin Mutfağından kısır tarifi. Malzemeler : 1,5 su bardağı ince bulgur, 1,5 su bardağı su, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 4-5 sap taze soğan (isteğe ba..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Doğukan Tazegül (11. Bölüm) 07:48

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Doğukan Tazegül (11. Bölüm)

Benim burada neden olduğumu unutmayın. Allah yolunda cihad, vatan ve Türk milleti bütünlüğü içindir. 'Tabuta Sığmayanlar' programının bu haftaki bölümünde cep telefonundan çıkan vasiyetiyle tüm Türkiye'yi gözyaşlarına b..