#Nefis balkabağı çorbası

Pamuk Gibi Kahvaltıya Peynirli Pizza Tarifi 03:09

Pamuk Gibi Kahvaltıya Peynirli Pizza Tarifi

Bugün Kahvaltiniz benden olsun istedim ve size en kolayindan nefis bir kahvaltilik peynirli pizza veya tepsi böregi tarifi veriyorum...

Fırında Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi 02:59

Fırında Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi

Bugün size Firinda közlenmis Patlicanla nefis bir salata tarifim var...

İslim Kebabı Tarifi 04:34

İslim Kebabı Tarifi

Patlıcanlı ve içinde köftesi ile nefis bir lezzet olan islim kebabı tarifi videosu ile karşınızdayız. Tam bir lezzet şöleni olan islim kebabı yapımı da oldukça basittir. Videodaki adımları tek tek uygularsanız kolaysa ev..

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spiral Sosis Tarifi Harika Tad 00:29

Spiral Sosis Tarifi Harika Tad

Cowboydan Yine nefis ve pratik bir tarif Milföylü Spiral Sosis Tarifi. Çatkapı misafirleriniz geldiğinde hayatınızı kurtaracak bir lezzet.. ???? Malzemeler 6 tane sosis 6 tane yaprak şeklinde milföy ( veya normal Hamurla..

  • Cowboy tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuru Börülce Salatası Tarifi  Meze Tarifi 02:01

Kuru Börülce Salatası Tarifi Meze Tarifi

Salata ve meze tarifi sevenler için nefis lezzetli bir kuru börülce salatası tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve çok kısa süren kuru börülce salata tarifini evde hızlıca yapabilir ve yemeğin yanına servis edebilir..

Tavuk Tantuni Tarifi  Evde Tantuni Nasıl Yapılır 02:31

Tavuk Tantuni Tarifi Evde Tantuni Nasıl Yapılır

Evde tavuk tantuni tarifi videosu ile bize mesaj gönderen takipçilerimizin isteği üzerine hazırladık. Tadı nefis oldu ve pratik bir tarif oldu. Tavuk tantuni tarifi evde kolayca yapılabilir...

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi 07:26

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi ve Malzemeler : İç Malzemesi İçin : Yarım kilo mantar 1 Tane kırmızı biber 1 Tane kuru soğan 3-4 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber kekik 8 Tane tavuk but (kasabınızdan kemik..

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi 03:51

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi

Nefis bir şerbetli tatlı tarifi olan ve özellikle ramazan ayında da çok sevilen lokmalık irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Tek lokmalık irmik tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir ve yapımı aşamalarının tüm ayr..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Damat Pastası Tarifi  Tatlı Tarifleri 05:30

Damat Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri daha doğrusu pasta tarifleri sevenler için nefis bir seçim olan damat pastası tarifi videosu. Islak keki ve üzerinde enfes muhallebisi ile damat pastası yapımı kolaydır ve yapım süresi de kısadır...

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır 02:14

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır

Ev yapımı supangle tarifi videosu ile nefis bir tatlı tarifi yapabilirsiniz. Üstelik yapım süresi kısa ve yapılışı oldukça kolaydır. Ev yapımı spangle nasıl yapılır ve tam ölçüsünde malzeme listesi nedir merak edenler iç..

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı 01:14

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı

Nefis Limonlu Kurabiye (Ağızda Dağılan) Tarifi İçin Malzemeler 150 gram tereyağı küp küp doğranacak 1 su bardağı toz şeker 3 limon kabuğu rendesi 1 büyük yumurta Yarım çay bardağı limon suyu 1 paket şekerin vanilya 4 su ..

 Muhallebi Dolgulu Kek Tarifi 02:00

Muhallebi Dolgulu Kek Tarifi

Muhallebi Dolgulu Nefis Kek Tarifi İçin Malzemeler Kek için: 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao 2 su bardağı un Muhallebisi ..

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır 01:29

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır? (Sadece 3 Malzeme ile) İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı susam 1 çay kaşığı tereyağı Hazırlanışı 1. Toz şekeri yapışmaz tavaya alalım, bir spatula ile karıştırarak şekerleri ..

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi 01:41

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Malzemeler - 1/2 kg. tavuk kanat - 2-3 adet patates - 1 adet küçük soğan - 1 tatlı kaşığı salça - 2-3 diş sarımsak - 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ - tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, kimyon - 1..

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Yemek Tarifi 03:31

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Yemek Tarifi

Sizlere nefis bir yemek tarifi videosu hazırladık. Fırında garnitürlü beşamel soslu tavuk tarifi gerçekten denenmesi gereken bir yemektir. Özellikle ramazan ayında iftar yemek tarifi olarak güzel bir seçim olacaktır. Yap..

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri sevenlere nefis bir tavuklu tarif videosu hazırladık. Kalamar tadında tavuk tarifi çıtır çıtır bir lezzet. Eti yumuşacık ve dışındaki sosu ile gerçekten denenmesini tavsiye ederiz...

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi 03:40

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi

Islak kek tarifi sevenler için hazırladığımız portakallı ıslak kek tarifi videosu ile herkes evde nefis bir kek yapabilir. Portakal aroması ve kakaolu ıslak keki ile mis gibi bir kek...

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi 03:16

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 1 saat 45dk Pişirme: 25dk Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi için gereken malzemeler Malzemeler 1, 5 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 çay kaşığı t..

Vişne Soslu 3 Renkli İrmik Tatlısı Tarifi  Renkli İrmik Tatlısı Tarifi 02:46

Vişne Soslu 3 Renkli İrmik Tatlısı Tarifi Renkli İrmik Tatlısı Tarif

Renkli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı olan vişne soslu 3 renkli irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Yapımı zor gibi görünse de aslında oldukça basit ve hızlıdır yapımı...

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi  Yemek Tarifleri 02:20

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi Yemek Tarifleri

Tavuklu yemek tarifleri sevenler için nefis baharatlı olan kör soslu ve tavuklu makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan köri soslu tavuklu makarna içindeki kör sosu ile arpacık soğanlar ve tavuk l..

Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..