#Nefis balkabağı çorbası

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 03:14

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis dereotlu mayalı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru, içinde beyaz peyniri ve dereotu ile nefis lezzetli bir tarif. Mutlaka deneyin. Deretotlu ve mayalı poğaça nasıl ya..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Çilekli Muhallebi Tarifi 04:41

Çilekli Muhallebi Tarifi

En Güzel Yemek Tarifleri mutfağına bugün Saniye Anne konuk oldu ve bizlere pratik, nefis bir yaz tatlısı olan çilekli muhallebi tarifi yaptı. O kadar kolay oldu ki şip şak bitti ve tadı da nefis oldu gerçekten. Mutlaka d..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Limonlu Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:30

Limonlu Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir limonlu baton kek tarifi videosu hazırladık. Pamuk gibi yumuşacık keki, limon aroması ve üzerindeki pudra şekeri ile nefis bir kek. Özellikle çay ve kahve ile servis etmenizi tavsiye..

Arnavut Ciğeri Tarifi 03:05

Arnavut Ciğeri Tarifi

Yemek tarifleri kanalımızda, sizler için nefis bir arnavut ciğeri tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık ciğer ve üzerinde nefis baharatları ve yanında patates ve mor soğan ile müthiş bir lezzet. Ayrıca yapımı da oldukça k..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi  Ev Yapımı Puding 01:28

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi Ev Yapımı Puding

Tatlı tarifleri sevenler için nefis aroması ile ev yapımı limonlu puding tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi oldukça kısa ve az sayıdaki malzemeleri ile nefis bir tat. Limon aroması ile de ferah bir tatlıdır...

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Patatesli Rulo Börek Tarifi  Börek Tarifleri 04:50

Patatesli Rulo Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için nefis bir patatesli rulo börek tarifi videosu hazırladık sizler için. Görüntüsü ve katlar arasındaki nefis malzemesi ile çok lezzetli bir börek tarifi dir, mutlaka tavsiye ederiz. Patatesli..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Portakallı Revani Tarifi 03:20

Portakallı Revani Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir portakallı revani tarifi videosu hazırladık. Portakalın verdiği nefis aroma ile mis gibi bir tatlı. Portakallı revani nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir merak e..

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:01

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Bayram tatlıları tarifi zamanı geldiğinde akla ilk gelen şerbetli tatlılardır. Cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu ile sizde evde kolayca ve hızlıca nefis bayram tatlısı yapabilirsiniz. Cevizli kadayıf nasıl yapılır ..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Fırında Etli Türlü Tarifi 02:26

Fırında Etli Türlü Tarifi

Etli yemek tarifleri serimize bugün nefis bir lezzet olan fırında etli türlü tarifi videosu ile devam ediyoruz. Sebze ve etin tadına ayrı ayrı varacağınız nefis bir yemek, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. ÜStelik yap..

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri 05:36

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri

Kayseri yağlama tarifi nefis bir lezzet. Kat kat hamur arasında kıymalı harcı ile et ve hamuru bir arada yemek tarifleri sevenler için nefis bir tercih olacaktır. Mutlaka denemelisiniz, yapımı da oldukça kolay dır. Kays..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Pastane  Usulü  Tuzlu Kurabiye  Tarifi 06:14

Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye Tarifi

Az malzemeyle yapabileceğiniz son derece pratik ve nefis nefis kurabiyeleri mutlaka deneyin arkadaşlar. PASTANE USULÜ TUZLU KURABİYE Malzemeler; 150 gr tereyağ ( oda sıcaklığı) 1 su bardağı sıvıyağ ( 200 ml) 2 yumurta ( ..

 Efsane Lezzetli  Kumlu Pasta Tarifi 08:16

Efsane Lezzetli Kumlu Pasta Tarifi

Yaptığım enn nefis tariflerden bir tanesi,yapılışı kolay ve çok bereketli,üstelik de çook nefis. Kime hazırlasam tarifini istedi ve deneyenler çok memnun kaldı.Mutlaka deneyin arkadaşlar. :)..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Tepsi Kebabı Tarifi 05:11

Tepsi Kebabı Tarifi

10-15 Dakikada hazırlayıp pişirebileceğiniz çok pratik ve nefis mi nefis bir tarif.Misafirlerimin en çok sevdiği yemek...