#Nehir kenarında duş alan pacarana

Timsahların Oyununu Bozan Yavru Fil 00:52

Timsahların Oyununu Bozan Yavru Fil

Yavru filin nehir kenarında pusu kuran iki timsahın hain planını bozma anı safari yapan turistlerin kamerasına yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avlanırken Av Olan Balık 00:27

Avlanırken Av Olan Balık

Bir nehir kenarında elini uzatarak büyük balığı tutmayı başaran adamın kameraya yansıyan avlanma sanatını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Su Yılanın Mücadelesi 01:05

İki Su Yılanın Mücadelesi

Nehir kenarında birbirini alt etmeye çalışan iki su yılanının görüntüleri amatör balıkçıların kamerasına böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal 04:23

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal

gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylese de cümlen geeell geeell sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı asıl acı nası..

 Müslüm Gürses - Haydar 06:11

Müslüm Gürses - Haydar

HAYDAR (MÜSLÜM GÜRSES) On dört bin yıl gezdim pervanelikte Sıtkı ismini buldum divanelikte İçtim şarabını mestanelikte Kırkların ceminde dara düş oldum Gürruhu naciye özümü kattım İnsan sıfatında çok geldim gittim Bülb..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü - Kocaman Öpüyorum 04:06

Bengü - Kocaman Öpüyorum

Soran sorana bak seni bana Konuşmama hakkımı kullanıyorum Son bir kıyak bu da benden sana Kocaman kocaman öpüyorum Kaptırmak mı anlayacaksın Senin gibi birisine düş de gör Sen insanın ömrünü yersin Son nefesine kadar tü..

Jakuzi 00:22

Jakuzi

Evinizde,bahçenizde,terasınızda kullanabileceğiniz bir çok model ve ölçüde jakuzi modellerini www.jakuziavm.com da bulabilirsiniz. Uygun fiyat ve ödeme koşullarında sahip olabileceğiniz jakuzi, çiftkişilikjakuzi, ayaklı..

  • web tasarim tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bayhan  Seninle Olmak Varya 02:25

Bayhan Seninle Olmak Varya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yinede dayanama..

Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor 08:47

Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor

San Francisco evsizlerin çok yoğun olduğu Amerikan kentlerinin başında gelir. Kentin merkezine haftada üç gün gelen bir otobüs, işte bu evsizlere duş imkanı sunuyor. Seyyar duş hizmeti, İspanyolcada “beni yıka” anlamına ..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı 04:30

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı

Düşler Sokağı şarkı sözleri ile; Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tu..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK GEOMETRİK CİSİMLER 13:10

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK GEOMETRİK CİSİMLER

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye ..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK GEOMETRİK CİSİMLER SORU VE ÇÖZÜMLERİ 09:32

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK GEOMETRİK CİSİMLER SORU VE ÇÖZÜMLERİ

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye ..

Yakaladığı Balığı Timsaha Kaptırdı 00:31

Yakaladığı Balığı Timsaha Kaptırdı

ABD'de bir adam, göl kenarında oltasıyla yakaladığı balığı timsaha kaptırdı. ABD'nin Florida eyaletinde göl kenarında balık tutmak isteyen bir adam tuttuğu balığı timsaha kaptırdı. Adam oltasıyla yakaladığı balığı çekerk..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Ölümden Böyle Kaçtılar 00:30

Ölümden Böyle Kaçtılar

İki polis durdurdukları otomobildeki kişilerle yol kenarında konuşurken, aydınlatma direğinin üzerlerine düştüğünü fark edince kaçarak canlarını kurtardılar. Görüntülerde polisler durdurdukları araçtaki iki kişiyle yol k..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Bitmeyen Şampuan Şakası (Türkçe Altyazı) 04:51

Bitmeyen Şampuan Şakası (Türkçe Altyazı)

Eline şampuan şişesi alan bir kişi, açık alanda duş alan insanların kafasına şampuan dökerek şaka yaptı.Bakalım bu sulu şakaya nasıl tepkiler aldılar...

  • JET TV tarafından
  • 1.502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler 05:40

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı. Dünyayı etkisi altına alan kurak..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

The Vanabond - Arabika 04:02

The Vanabond - Arabika

Müzik: Alan Paul Cohen Düzenleme: Alan Paul Cohen Yönetmen: Alan Paul Cohen Prodüktör: Burak Özbilen – Serkan Niyaz Ciner Mix - Mastering: Alan Paul Cohen..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..