#Nehir kenarında duş alan pacarana

11. No.1  Geri Gel 02:53

11. No.1 Geri Gel

Hiç (Canımız Cehenneme Part 3) 2010 yılında yayınlanmış 13 parçadan oluşan solo bir No.1 albümüdür. Albümde dinleyiciler tarafından en beğenilen parçalardan sayılan Nefes Al Zombi, Anlatmak İstemedim ve Hiç gibi parçala..

  • No.1 tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:01

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:08

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu 01:20

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul'da ilk iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.....

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar! 03:28

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar!

Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” ..

Motosiklet Hediye Edilen Çocuğun Mutluluğu 00:26

Motosiklet Hediye Edilen Çocuğun Mutluluğu

Yeni yıla girmemize bir kaç gün kala sürpriz bir hediye alan çocuk, bu hediyenin motosiklet olduğunu görünce sevinçte havalara uçmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:17

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:44

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 58:23

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:09

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Dikkatimi Veremem O Benim 00:36

Dikkatimi Veremem O Benim

Sevimli ufaklık annesi ile tartışmaya başlamış. Annesi tarafından dikkatini vermesi konusunda uyarı alan ufaklıktan müthiş bir cevap gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaza geçiren motosikletli polisin yardımına meslektaşları koştu 03:23

Kaza geçiren motosikletli polisin yardımına meslektaşları koştu

E-5 Karayolu Darülaceze-Perpa Metrobüs mevkisinde hafif ticari araçla çarpışan motosikletli trafik polisi yere savrularak yaralandı. Meslektaşlarının yaralandığı anonsunu alan çok sayıda polis ekibi olay yerine gelerek y..

Yine aynı tuzak! 02:13

Yine aynı tuzak!

YİNE AYNI YALAN, YİNE AYNI TUZAK... POLİSİZ, SAVCIYIZ YALANIYLA ÖZELLİKLE DE YAŞLILARI HEDEF ALAN DOLANDIRICILAR 10 KİŞİNİN YAKLAŞIK 900 BİN LİRASINI ÇALDI. ADANA MERKEZLİ OPERASYONLA O SAHTEKARLAR YAKALANDI...

''Fakirsin'' dedi, boşandı! 02:31

''Fakirsin'' dedi, boşandı!

AZ MAAŞ ALAN EŞİYLE BOŞANMAK İSTEDİ. MAHKEMELİK OLDU. HAKİM KADINI KUSURLU BULDU. HATTA BİR DE KADININ TAZMİNAT ÖDEMESİNE HÜKMEDİLDİ. YARGITAYIN ÇOK KONUŞULAN KARARINI SOKAĞA SORDUK. PARASIZLIK BOŞANMA SEBEBİ Mİ? İŞTE CE..

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 57:34

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:54

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:11

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

Abdest alırken telefonu çalındı! 02:13

Abdest alırken telefonu çalındı!

BİR HIRSIZLIĞIN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... CAMİDE ABDEST ALAN ADAM, MONTUNU GİYDİĞİNDE CEBİNİN BOŞALTILDIĞINI FARK ETTİ... BAKIN, KAŞLA GÖZ ARASINDA NASIL SOYULDU.....

Yaşlı kadının zor anları... 02:05

Yaşlı kadının zor anları...

ÜSKÜDAR'DA DÜN GECE HAREKETLİ SAATLER YAŞANDI...ÜVEY HALASINI PARA İÇİN REHİN ALAN GENÇ, YAŞLI KADINA KABUSU YAŞATTI... TALİHSİZ KADIN O ANLARI SHOW HABER'E ANLATTI....

Zayıflama uğruna hacizlik oldu! 02:14

Zayıflama uğruna hacizlik oldu!

ZAYIFLAMAK İSTERKEN HACİZLİK OLDU. İSTANBUL ŞİRİNEVLER'DE BİR GÜZELLİK MERKEZİNDEN ZAYIFLAMA PAKETİ ALAN KADININ BAŞINA GELMEYEN KALMADI. İDDİAYA GÖRE KULLANMADIĞI PAKET YÜZÜNDEN BORCU KATLANDI DA KATLANDI...

Dansözün İş Kazası 00:03

Dansözün İş Kazası

Düzenlenen eğlencede sahne alan dansöz , bir eğlence klasiği olarak masaya çıkmış. Masada dansöze bir adamda eşlik etmek istemiş. Ama masa bu kadar eğlenceye daha hazır değilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu 02:30

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina, belediye tarafından kreşe çevrildi. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk boş bina Gemlik Belediyesi tarafından kreşe çevrildi. Asgarî ücret alan ..

Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar 02:33

Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE,,, BEŞİKTAŞ'TA 2'Sİ KADIN 3 RUS TURİST BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI. ARKADAN SİNSİCE YAKLAŞAN CANİ ÜÇÜNÜ DE PEŞPEŞE BIÇAKLADI. SHOW HABER EKİBİ EN ÇOK DARBEYİ ALAN, ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNEN RUS KADINI HA..

Dört Lastik Motosiklet ile Nasıl Taşınır 00:21

Dört Lastik Motosiklet ile Nasıl Taşınır

Arabaları için dört lastik alan çift, bir hata yapıp lastik almaya motosikletleri ile gitmişler. Lastikleri nasıl götüreceklerini düşünürken pratik bir çözüm üretmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ordu Ülke Yönetime El Koydu 01:13

Ordu Ülke Yönetime El Koydu

Güneydoğu Asya'da yer alan ülkelerden Myanmar'da ordu, ülke yönetimini darbe ile indirerek, yetkileri eline aldığını duyurdu...

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..