#Nehir kenarında duş alan pacarana

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı 03:37

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hamsinin yeterli boyutlara ulaşmadığı için Karadeniz bölgesinde hamsi avlanma yasağının kalkmasının ardından avlanan ilk hamsiler tezgahtaki yerini aldı. Boyu ve yağı ile tezgahtaki ye..

Benzin deposu olmayan aracı sattılar 02:30

Benzin deposu olmayan aracı sattılar

EKSPER RAPORU HİLELİ, KİLOMETRESİYLE OYNANMIŞ, KAZASI GİZLENMİŞ ARAÇLAR GÖRDÜK AMA... BÖYLESİ İLK KEZ OLDU... İSTANBUL'DAN ANKARA'YA GİDİP OTOMOBİL SATIN ALAN ADAM, AKARYAKIT İSTASYONUNDA BEYNİNDEN VURULMUŞA DÖNDÜ... BAK..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Kar, Buzlanma ve Kazalar Trafiği Kilitledi 02:29

Kar, Buzlanma ve Kazalar Trafiği Kilitledi

Yurdun tamamını etkisi altına alan yoğun kar yağışı kuraklığa ilaç gibi gelse de çilesini yine sürücüler çekiyor. Kar yağışına bir de kazalar eklenince trafikteki kuyruk uzadıkça uzuyor. Belediye ekipleri kapanan binlerc..

Kardan Adamın Salıncak Keyf 00:07

Kardan Adamın Salıncak Keyf

Ülkemizi etkisi altına alan kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, sokaklarda kar topu oynayıp kardan adam yaptılar. Bir vatandaş yaptığı kardan adamı salıncakta salladı...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik) 03:26

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik)

Bana daha dün gibi gelen, 1999 yılında Seni Anan Benim İçin Doğurmuş albümümde yer alan Yalan'ı 21 sene sonra akustik olarak seslendirdim. Umarım bu yorumu da en az ilki kadar seversiniz???????? Söz: Ufuk Şenpire Mü..

Gençlerin olaylı gecesi! 01:26

Gençlerin olaylı gecesi!

BİRLİKTE ALKOL ALAN GENÇLERİN GECESİ OLAYLI BİTTİ, İDDİAYA GÖRE ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKTI, 2 ERKEK, 2 KIZI DARBETTİ, POLİS OLAY YERİNE GİTTİĞİNDE KIZLARDAN BİRİ BAKIN NE HALDEYDİ?..

Ojeli elleriyle hayat kurtarıyorlar... 07:00

Ojeli elleriyle hayat kurtarıyorlar...

Hayatlarından fedakarlık ederek Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekibinde yer alan 30 kadın, gece gündüz demeden tüm afetlerde önemli rol üstleniyor...

Çam kozalağından öksürük şurubu 01:40

Çam kozalağından öksürük şurubu

Doktor Hande Karagedik, TÜBİTAK’dan aldığı destekle aile yadigarı şifa tarifini bilimsel alan taşıdı. Karagedik projesiyle de ülkemizi temsil etti...

Alev alev yanan baraka küle döndü 02:16

Alev alev yanan baraka küle döndü

Kocaeli’nin Derince ilçesinde ağaçlık alan içerisinde bulunan bir baraka alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi...

Trafikte sürücüler arasındaki tekmeli kavga kamerada 01:30

Trafikte sürücüler arasındaki tekmeli kavga kamerada

Esenyurt’ta yol ortasında durarak yolcu alan taksi sürücüsüyle, arkasından gelen başka bir sürücü arasında kavga çıktı. Tekmelerin havada uçuştuğu kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırmaya çalışırken, o anlar kameralara yan..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza 04:42

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza

Esenyurt'ta polis ekiplerince yapılan minibüs denetimlerinde maske, dezenfektan ve yolcu sayısı kuralına uymayan şoförlere ceza kesildi. Maskeyi koluna takan bir minibüs şoförü de ceza yemekten kurtulamadı. Esenyurt İlç..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Vatandaşın HES Kodu Çilesi 01:31

Vatandaşın HES Kodu Çilesi

Kırmızı kategoride yer alan Balıkesir'de marketlere girişlerde HES kodu zorunluluğu getirildi. Vatandaşların çoğu HES kodundan habersiz olunca ortaya ilginç diyaloglar çıktı...

Hollanda Parlamentosu'ndaki bomba ihbarı asılsız çıktı 00:56

Hollanda Parlamentosu'ndaki bomba ihbarı asılsız çıktı

Hollanda'nın Lahey kentinde yer alan ve bünyesinde Başbakanlık Konutu’nun da bulunduğu Binnenhof Parlamento binasına yapılan bomba ihbarının asılsız çıktığı bildirildi...

Hırsızı Yanlış Yerde Arayan Polisler 01:04

Hırsızı Yanlış Yerde Arayan Polisler

Bir deponun güvenlik sisteminden alarm alan polisler hemen olay yerine ulaşmış. Polisler hırsızı bulmak için çabalarken, hırsız transpalete yüklediği çalıntı mallarla olay yerinden uzaklaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yanardağ Lavında Yumurta Pişirmek 00:29

Yanardağ Lavında Yumurta Pişirmek

İzlanda’nın güneybatısında yer alan Fagradals Yanardağı 800 yıl sonra lav püskürttü. Bir kişide yanardağı izlemek için gittiği bölgede lav üzerinde yumurta pişirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü 02:53

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü

Çanakkale'de, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Av yasağının son günlerinde 50 liraya kadar yükselen sardalya balığının fiyatı, bolluk nedeniyle 20 liraya kadar düştü. Yeni av sez..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Keçiören'de bir binanın bodrum katında patlama- 1’i ağır 2 yaralı 04:59

Keçiören'de bir binanın bodrum katında patlama- 1’i ağır 2 yaralı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 2 katlı Şentürk Apartmanı'nın kömürlüğünde meydana gelen patlamada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Ağır hasar alan bina ekipler tarafından tahliye edildi...

Riskli grubundaki baba ve kızı karantinaya alındı- 4 bin 50’şer lira ceza uygulandı 05:59

Riskli grubundaki baba ve kızı karantinaya alındı- 4 bin 50’şer lira c

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında yer alan Kırıkkale’de gerçekleştirilen korona virüs denetimde, HES kodu durumlarının “riskli” olduğu tespit edilen baba ve kızına 4 bin 50’şer lira ceza uygulanarak karantina yurduna y..

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı. 00:58

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı.

Esenler tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini işyerine gelen kişi eşiyle tartıştığı sırada aynı işyerinde çalışan kadına ateş açtı olayda kadın bacağından yaralandı eşini rehin alan koca daha sonra polis ekipler..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

17 gün ne kapalı, ne açık 03:27

17 gün ne kapalı, ne açık

Tam kapama kararı açıklandıktan sonra büyükşehirlerden adeta bir göç başladı. Otobüs ve uçak biletleri tükendi. Valizini alan otogar ve havalimanlarına koştu...

İstanbul'da 17 günlük tam kapanmayı karavanlarında geçiriyorlar 01:33

İstanbul'da 17 günlük tam kapanmayı karavanlarında geçiriyorlar

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 17 günü karavanlarında geçirmek isteyenlerin adresi Maltepe’deki Karavan Parkı oldu. Daha önce hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında karavan parka gelenler, gün boyu ailel..

Akaryakıt Pompası ile Yoluna Devam Eden Kamyonet Sürücüsü 00:17

Akaryakıt Pompası ile Yoluna Devam Eden Kamyonet Sürücüsü

Benzin istasyonundan kamyonetine yakıt alan sürücü sabırsızca davranıp hareket edince pompa deposunda kalmış. Sürücü yoluna o şekilde devam etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 3 yıl önce