#Nehir kenarında duş alan pacarana

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI! 02:37

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI!

Sultangazi'de 34 yaşındaki Ayfer Ocak, kendisini takip eden 57 yaşındaki Abdullah Körük tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. 3 bıçak darbesi alan kadının hayati tehlikesi devam ederken, şüpheli vatandaşlar t..

Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu 03:38

Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu

Oh how beautiful, your smile is lovely Girl you're such a gem, such a beautiful lady Trust me you're beyond compare, noone's above you No one can hypnotize with those eyes like you do The sweet things you say, your smil..

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu 03:43

Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu

Oh how beautiful, your smile is lovely Girl you're such a gem, such a beautiful lady Trust me you're beyond compare, noone's above you No one can hypnotize with those eyes like you do The sweet things you say, your smil..

  • PengoTV tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ? 06:51

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ?

21. yüzyılda “Vatan” kavramının sadece yaşadığımız kara parçası olmadığını, beş farklı bileşenden oluştuğunu ????️ Anavatan: Yaşadığımız kara coğrafyası ve çevresi. ???? Eko Vatan: Gıda, su, orman ve hayvan varlığı. ??..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı 01:48

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı

Batman'ın Sason ilçesinde yüksek dağlarda yetişen ve birçok hastalığı iyi geldiği belirtilen zuzubak otu, kilosu 500 liradan satışa çıktı. Sason ilçesinde 3 bin metre yükseklikteki Mereto ve Zoveser dağları eteklerinde y..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Deniz Salyası ile Mücadele Devam Ediyor! Temizleme İşlemleri Sürüyor 01:46

Deniz Salyası ile Mücadele Devam Ediyor! Temizleme İşlemleri Sürüyor

Son 3 aydır Marmara Denizi ve Kartal sahilini etkisi altına alan, adeta çevre felaketi haline dönüşen deniz salyasını temizlemek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda K..

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..

Toprağa Dokunan Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor 03:59

Toprağa Dokunan Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor

Kırıkkale Çocuk Tarım Akademisi'nde çocuklar toprakla buluşurken, tüketilen gıda ürünlerinin üretim aşamalarını hem teorik hem de uygulamalı olarak öğreniyor. Çocuklar burada ekip biçip hasat ediyor Çocuk Tarım Akademi..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu 01:04

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde süren kazı çalışmalarında, bin yıllık insan iskeleti ortaya çıkarıldı. Doğu Roma Dönemi'ne ait olduğu düşünülen buluntular inceleme altına alındı. Adıyaman'ın Örenli Mahallesi'nde bul..

Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️ 04:29

Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️

Herem'in, Cinan Müzik etiketiyle yayınlanan Uzaktan Kumandalİ albümünde yer alan Uzaktan Kumandalİ isimli Klibi tüm digital platformlarda . iTunes üzerinden indirmek için : https://goo.gl/5cPbtk ''''''''' SÖZLER'''..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı 01:22

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'de yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 87 tabliyeden 29'unun montajının tamamlandığını açıkladı. Mega tabliye bloklarının bir bölümünün yerlerine monte edilmesiyle köp..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı olan. Ömer bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden ci..

  • Dizi TV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD 2:04:15

Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD

Ezel 12. Bölüm ÖzetnnEzel’in bu kez yaşadıkları, ne geri alınabilir, ne de bir oyunla telafi edilebilir. Bahar, Ezel’i Eyşan’la gördü bir kez. nEzel, Bahar’ı üzdüğü için pişmanlık içinde kıvranmaktadır. Üstelik Bahar’a..

  • Dizi TV tarafından
  • 233 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak 00:51

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak

5 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında ..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

OKULDA GIDA ZEHİRLENMESİ PANİĞİ 00:55

OKULDA GIDA ZEHİRLENMESİ PANİĞİ

Osmaniye’de bir okulda yedikleri öğle yemeğinden dolayı zehirlendikleri iddia edilen 29 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin birçoğu ayakta tedavi görürken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Dereli Köyü İl ..

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video) 04:01

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video)

Söz: Şakir Askan - Ferhat Göçer Beste: Ferhat Göçer Düzenleme: Sonay Yağız Vokal / Ritim Gitar: Ferhat Göçer Solo / Ritim Gitar: Sonay Yağız ''Hüküm'' şarkı sözleri: Seni benden alan neyse Ömür boyu düşmanımdır benim S..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..