#Neler oluyor

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Vites Tokatlama Sanatı 00:18

Vites Tokatlama Sanatı

Araç kullanan insanların günün büyük bir kısmını yollar da geçiriyor. Tabi bu durum karşısında manüel vites araç kullananlar için de vites tokatlama sanatı gelişmiş oluyor. İşte vites tokatlaya tokatlaya bakın millet nas..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Şans Alışverişi - Çarşıdaki Fırat'ı Yönet 13:08

Şans Alışverişi - Çarşıdaki Fırat'ı Yönet

Yeni bir şans alışverişi daha çektik. Bu formatta bir arkadaşımız çarşıda oluyor. Diğerleri onu telefonda yönlendirerek bir şey aldırıyor. Sonunda tabii herkes aldırdığı ne ise ona razı oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mehmet Ali Erbil Taklidi Yaptığını Sanan Eleman 00:15

Mehmet Ali Erbil Taklidi Yaptığını Sanan Eleman

Taklit yerinde ve başarılı olduğu zaman oldukça keyif verici oluyor. Ama bu eleman gibi başarısız bir taklit performansı ise zulüm oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mehmet Ali Erbil'den Sevindirici Haber 02:46

Mehmet Ali Erbil'den Sevindirici Haber

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den sevindirici haberler geldi. 8 aydır hastanede tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in hastaneden çıkış tarihi belli oldu. Mehmet Ali Erbil, bu ayın sonunda taburcu oluyor...

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Aşk Acısı Nedir 03:07

Aşk Acısı Nedir

Aşk acısı, aşkın bitmesiyle başlamaz. Ayrılmanın da vahşi bir tadı var. #Aşk acısı, öznenin yitirilmesiyle başlar. Sevilen ulaşılmaz olur, yasaklanır, kaybolur. Son. Bitti. Finito. Aradığınız sevgiliye şu an ulaşılamıyor..

Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

Mısır Ekmeği Tarifi 04:56

Mısır Ekmeği Tarifi

alzemeler : 1 kilo mısır unu 6 Yemek Kaşığı Un Yarım paket yaş maya 2 tatlı kasığı tuz 1 litre (ılık) sıcağa yakın su (elinizi yakmayacak şekilde olsun lütfen) Hazırlanışı : Yoğurma kabına mısır unumuzu koyalım. Ortas..

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Mesut Ozil Olayının Perde Arkası - Her Şey Ortaya Çıktı 03:01

Mesut Ozil Olayının Perde Arkası - Her Şey Ortaya Çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın son yıllarda ciddi bir gasp sorunu yaşadığı biliniyor. En fazla öne çıkan vakalardan biri de saat hırsızlığı... Polis istatistiklerine göre 2018'den bu yana tam 1400 saat kapkaç olayı ya..

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir 03:46

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir

İçimde Bir şarkı sözleri ile İçimde bir sızı var Söylemem Kimse bilmez, bilemez Diyemem Bir şey oluyor, duruyor, gidiyor Zaman akıyor, geçiyor, bitiyor. Bir şey diyemem Susarım sana ben Sonsuz derine düşerim Yeniden..

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı 04:16

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı Hindistan cevizi 1 çay bardağı damla çikolata 1 su bardağı buğday yada mısır nişastası 1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri 3 yemek kaşığı ..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Çikolatalı Poğaça 06:34

Çikolatalı Poğaça

Malzemeler 1 litre süt 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 4 yemek kasigi kakao 1 yemek kasigi tereyagi 1 tane vanilya 1 su bardagi kadar hindistan cevizi 1 paket kremsanti Hazirlanisi Sütü unu kakaoyu sekeri ocaga koyu..

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018) 00:51

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018)

Beyaz Show’a bu hafta; Candan Erçetin, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy konuk oluyor! Beyaz Show 9 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün y..

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi 03:57

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi tahin 1 su bardagi pudra sekeri(eger pudra sekeriniz yoksa 1 cay bardagi seker koyun öylede olur) 1 su bardagi kirilmis ceviz 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 paket vanilya Ya..

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi 01:29

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi

Malzemeler; 600 gr un (3 tam dolu, 1 tane iki parmak eksik dolu büyük çay bardağı) 120 gr tereyağı (margarin) 2 çay kaşığı tuz 220 ml ılık süt (1 büyük çay bardağı) 150 ml ılık su(1 büyük çay bardağından iki parmak az) 1..

Alman Pastası Tarifi 08:36

Alman Pastası Tarifi

Kullandigim su bardagi ölcüsü 250 ml oluyor 3 tane oda isisinda yumurta 1 bucuk su bardagi toz seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi yogurt 1 tane kabartmatozu 1 tane vanilya 1 tane limon kabugunun rendesi 3 su bardagi..

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018) 01:06

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018)

23 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Fatih Erkoç, Birce Akalay, Yılmaz Vural, Oğuzhan Uğur ve Deniz Cengiz konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'..

Beyaz Show Fragmanı (30 Mart 2018) 01:09

Beyaz Show Fragmanı (30 Mart 2018)

Beyaz Show’a bu hafta Seren Serengil, Rafet El Roman, Cengiz Semercioğlu, Ümit Erdim, Bilgehan Demir ve Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D..

Gebrannte Mandeln Şekerli Kavrulmuş Badem 05:45

Gebrannte Mandeln Şekerli Kavrulmuş Badem

200 gr Tuzsuz badem Yarim su bardagi seker(cok tatli istiyenler 1 su bardagi koyabilir ) Yarim su bardagi su 1 tatli kasigi tarcin(tarcin sevmiyenler koymasin) Hazirlanisi Tavaya su seker ve tarcini koyun.Kaynamaya bas..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:10

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Final Fragmanı yayında! Bizans İmparatorluğu, Mehmed'e karşı önlem almaya çalışıyor; Mehmed, Konstantiniyye hayali için harekete geçiyor! Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için ha..

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı 00:58

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal, Gökdemir'lerin gerçek yüzüyle karşılaşıyor ve bu hayal kırıklığı onu Suna'yla daha da yakınlaştırıyor! İnsanlık Suçu 7. Bölüm fragmanında Cemal, atölye devrinde yapılan sö..