#Nerde

Babam Nerde Ağlatan İlahiii Süperrr 06:20

Babam Nerde Ağlatan İlahiii Süperrr

PAYLAŞIMLARDAN HİÇ BİR KAZANÇ ALINMAMAKTADIR içinden sevdiğin kişiyi düşün 3 defabesmele çek bu yazıyı 10 defa paylaş hoşlandığınız kişi size hoslanmaya başlayacaktır..

  • PengoTV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Nerde Olursan Ol Anne Olmak Gene Aynıdır 00:11

Nerde Olursan Ol Anne Olmak Gene Aynıdır

Çocuğunu düşünen anne..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oh Olsun  Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler 02:31

Oh Olsun Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

TripkoLik Hani Nerde⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:07

TripkoLik Hani Nerde⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Bir Daha Gel Samsun'dan 04:26

Bir Daha Gel Samsun'dan

Sana hasret sana vurgun gönlümüz Neredesin mavi gözlüm Nerde nerde nerdesin dost Bu gemi bu karadeniz Sarı saçlım mavi gözlüm Nerde nerde nerdesin dost Ararım izini dolmabahçeden Bir daha dönmezmi bu yola giden ..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm 04:12

Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ruhun Şad Olsun Türk'ün Büyük Atası. SELDA BAGCAN- Hüzünlü sesiyle Türkülere hayat veren güclü yorumcu ((BIR DAHA GEL SAMSUNDAN))-Lütfi Dönmezyürek - Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde N..

  • PengoTV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Baran - Söyle 02:22

Ali Baran - Söyle

Sözleri: Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha..

Feride Hilal Akın - Söyle 02:23

Feride Hilal Akın - Söyle

Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha dur ..

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Sezen Aksu  Keskin Bıçak 05:26

Sezen Aksu Keskin Bıçak

Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Y..

Nilüfer  Dönsen Bile 04:34

Nilüfer Dönsen Bile

Nilüfer - Donsen Bile Donsen Bile Şarkı Sözleri Aşkından paramparça bir kalbi taşıyorum Gittiğin günden beri sanmaki yaşıyorum Seni bana sorana haberim yok diyorum Şimdi nerde kimlesin bilmek istemiyorum Dönsen bile dön..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor   Tanıma Beni 05:19

Gönül Akkor Tanıma Beni

Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bunu bana sen mi yapıyorsun Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bu..

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

KARA İMİŞ ŞU ANTEBİN YAZISI ✔ TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ✔ ANTEP YÖRESİ - Antep Müdafa Türküsü 06:09

KARA İMİŞ ŞU ANTEBİN YAZISI ✔ TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ✔ ANTEP YÖRESİ - Antep

Antep Müdafa Türküsü 1 Kara imiş şu Antep'in yazısı Meleşmiyor koyun ilen kuzusu Ana baba bacı kardaş acısı Nerde benim sarı güllü bağlarım Antep diye hazin hazin ağlarım Fransızlar her taraftan geldiler Top sesinden ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Füsun Önal Ah Nerede 02:50

Füsun Önal Ah Nerede

ah ah... erde biraktim kalbimi bilmem ah nerede vah nerede erde unuttum kalbimi acaba ah nerede vah nerede bir bulabilsem ah nerede e olurdu yerinde duraydi daha dun kalbim suradaydi ah nerede vah nerede erde ..

Mor ve Ötesi Deli 04:14

Mor ve Ötesi Deli

Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm? Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm? Direniyor, direniyor, direniyor.. Beni büyütün Ağlatmayın Sevginiz nerde?..

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim 05:46

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere..

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki 05:06

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki… Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki… Günlere bakarsın k..

Ali Baran - Bir Of Çeksem 03:46

Ali Baran - Bir Of Çeksem

Allahum ne edeyim Derdumden eliyirum Habu deli gönlüme Söz geçuremeyirum Bir of çeksem dağları Endururum dereye Bu sevdali başumi Alup gitsem nereye Ararum izlerumi Nerde bulayim nerde Kerem ile Asli'nun Derdinden vard..

İdo Tatlıses - Çare 03:36

İdo Tatlıses - Çare

Boş kalbim boş, yalan söyle coş Geriye bir adım atarsam Her şey boş dünya boş Bunları kafama takarsam Herşey boş eğlen coş Yüreğim senin ellerinde Kaderimde, benliğimde Çare nerde? Ellerin kimin ellerinde? kibirinle, has..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bengü AğLa KaLbim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:47

Bengü AğLa KaLbim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Demişlerdi Bana; Fırtınalı DENİZ’de Kayık Olmaz..Ya Batar, Yada Alabora.. Ee Bende Deli Kaptan, Dinler mi...? Nerde Dalga Var Oraya, Nerde Fırtına Var Oraya... Bu Kayık Alışık Be Usta, Fırtınalı DENİZ’de Savrulmaya.. Ee ..

Beni Hiçmi Sevmedin Be Adam⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:49

Beni Hiçmi Sevmedin Be Adam⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Demişlerdi Bana; Fırtınalı DENİZ’de Kayık Olmaz..Ya Batar, Yada Alabora.. Ee Bende Deli Kaptan, Dinler mi...? Nerde Dalga Var Oraya, Nerde Fırtına Var Oraya... Bu Kayık Alışık Be Usta, Fırtınalı DENİZ’de Savrulmaya.. Ee ..

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun 03:30

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun

Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz-Gözlerinden Geçilmez 03:16

Salih Yılmaz-Gözlerinden Geçilmez

Salih Yılmaz - Gözlerinden Geçilmez Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ben Sana Demedim mi Zordur Bu Ayrılıklar Bitmiyor Geceleri Yalanız Uyumaklar Oy oy oy oy Sevduğum Sen Nerdesin Ben Nerde Her derde..

  • BLACKSEA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..