#Nerga3 tany tamer hosny نرجع تاني تامر حسني müzik dinle

Ajda Pekkan Eve Sarhoş Gelirse 01:14

Ajda Pekkan Eve Sarhoş Gelirse

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne. Filmin Adi: Babamiz Evleniyor Yonetmen: Mehmet Bozkus Oyunc..

Aşk İddialarına Jet Yanıt 08:52

Aşk İddialarına Jet Yanıt

Tamer Karadağlı'nın Rafet El Roman'ın eski eşi Ceren Kaplakarslan'la aşk yaşadığı iddia edildi...

  • BETA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
9 Şubat 2018 Beyaz Show Fragmanı 01:01

9 Şubat 2018 Beyaz Show Fragmanı

Beyaz Show’a bu hafta; Hülya Koçyiğit, Cenk Eren, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan ve Aşkım Kapışmak konuk oluyor! Beyaz Show 9 Şubat 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show Podyumunda Çocuklar Duymasın Rüzgarı 02:13

Beyaz Show Podyumunda Çocuklar Duymasın Rüzgarı

Çocuklar Duymasın dizisinin oyuncuları Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ, yenilenen Beyaz Show stüdyosunda manken edasıyla yürüyüş yaptılar...

  • BETA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluk'un Meltem'i Terslemeleri Beyaz Show 01:12

Haluk'un Meltem'i Terslemeleri Beyaz Show

Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen oyuncuları Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın canlandırdığı karakterlerin dizi sahnelerinden hazırlanan klip çok beğenildi...

  • BETA tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konukları Güldüren Sorular Beyaz Show 04:13

Konukları Güldüren Sorular Beyaz Show

Beyaz Show'un 9 Şubat konukları olan Hülya Koçyiğit, Cenk Eren, Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan için izleyiciler tarafından sorulan sorular herkesi gülme krizine soktu!..

  • BETA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle

Harman Sonu - Tamer Yiğit & Seyyal Taner (1973 - 71 Dk) Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve..

Haluk Tutku'ya Yürüyor Mu Beyaz Show 02:53

Haluk Tutku'ya Yürüyor Mu Beyaz Show

Beyaz, Kanal D'nin rekorlar kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da Tutku yüzünden yaşananların perde arkasını konuştu ve Haluk ile Tutku arasındaki durumun da eğlenceli bir değerlendirmesini yaptı! Beyaz Show'un 9 Şubat kon..

  • BETA tarafından
  • 1.499 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Harika Esra - Hayırsız Sevdam 04:44

Harika Esra - Hayırsız Sevdam

Harika Esra - Hayırsız Sevdam Dinle Söz: Günay Çoban Müzik: Bülent Özdemir Düzenleme: Bülent Özdemir Yönetmen: Tamer Aydoğdu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze - Fanatik 03:36

Gamze - Fanatik

Gamze - Fanatik Dinle Şarkı Sözleri: Benle olmak zordur Aşkım sönmeyen kordur Sınırlarıma doğru bir adım atarken Bin kere düşün ! Yordum mu?Hadi söyle korktun mu? Okyanuslar gibi engin Benim gönlüm herkesten zengin İ..

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) 04:27

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix)

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) Dinle Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN, GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Özen - Sevgilim 04:13

Sinan Özen - Sevgilim

Söz: Yusupov Bekzod Azamatoglı Beste: Satimov Farrux İbragimovich Adaptör: Hakan yazıcı Aranje : Tamer Özkan Mastering :Candar Köker Klip Yönetmeni : Alişan Günay yıldırım Yapımcı : Sinan müzik Menajerlik :05327811016 -..

  • PengoTV tarafından
  • 10.348 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:23:58

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Filmde, firar eden bir adam ile onu saklayan bir kadının aşk hikâyesi anlatılır. Cevriye, meyhanede çıkan bir kavga yüzünden polisten kaçmaktadır. Saklanmak için girdiği yerde tanımadığı bir adamla burun buruna gelir. Ka..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Ahmet'in Günlüğü 8.Bölüm 19:27

Ahmet'in Günlüğü 8.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Ahmet'in babasıyla birlikte futbol maçına gitmesi ve bu maçta gördüğü olumsuz durumlardan dolayı spordan soğuması dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman o..

Ajda Pekkan 19 Yaşında Dans Şov 03:17

Ajda Pekkan 19 Yaşında Dans Şov

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne...

Yavrular Yavrusu 01:01

Yavrular Yavrusu

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne...

Tavuk Kesemeyen Erkeklerden Değilim 00:55

Tavuk Kesemeyen Erkeklerden Değilim

Meyhaneci (Can Düşmanı) Yönetmen koltuğunda Türker İnanoğlu. Filiz Akın ve Tamer Yiğit'in oyunculuklarıyla...

Ajda Sururi'yi Aldatıyor 00:59

Ajda Sururi'yi Aldatıyor

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne...

Hergün Aynı Kılıkta Görmekten Bıktım Usandım 00:43

Hergün Aynı Kılıkta Görmekten Bıktım Usandım

Filmin Adi: Babamiz Evleniyor Yonetmen: Mehmet Bozkus Oyuncular: Ajda Pekkan, Tamer Yigit Yapim: Erler Film Yapimci: Turker Inanoglu Yapim Yili: 1965..

Ajda Pekkan Evleniyor 00:35

Ajda Pekkan Evleniyor

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne. Filmin Adi: Babamiz Evleniyor Yonetmen: Mehmet Bozkus..

Bedia Sururi'ye Ajda Pekkanı Ayarlıyor 00:26

Bedia Sururi'ye Ajda Pekkanı Ayarlıyor

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne.İyi seyirler...

Ne Kadar Adileştiğinin Farkında Mısın 00:59

Ne Kadar Adileştiğinin Farkında Mısın

Filmin Adı: Milyonerin Kızı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Leyla Tunca, Tamer Yiğit..

Öp Beni Yavrum 00:30

Öp Beni Yavrum

Oyuncular: Filiz Akın, Tamer Yiğit..