#Nesat ertas iste gidiyorum

Boğaların efendisi 01:36

Boğaların efendisi

18 YAŞINDA GENCECİK BİR KIZ... HOBİ OLARAK BOĞA YETİŞTİRİYOR. AYNI ZAMANDA HEM OKUYOR, HEM DE BALE YAPIYOR... İŞTE ALEYNA'NIN İLGİNÇ HİKAYESİ.....

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

'Kademeli Kısıtlama' Aşamasına Geçiliyor 02:15

'Kademeli Kısıtlama' Aşamasına Geçiliyor

Koronavirüs vakaları hızla tırmanışa geçti. Hal böyle olunca da kısıtlamalar peş peşe geldi. Alınan tedbirlere rağmen virüsün yayılma hızı düşmezse daha ağır kısıtlamalar gelecek. İşte detaylar.....

Doğum Günü Sürprizi Yapılan Babanın Umursamazlığı 00:19

Doğum Günü Sürprizi Yapılan Babanın Umursamazlığı

Babasına sürpriz doğum günü hazırlayan ve pasta üfletmek isteyen genç babasının umursamaz tavrı ile karşılaşıyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yüksek Atlamada Sınıfta Kalan Kız 00:05

Yüksek Atlamada Sınıfta Kalan Kız

Spor salonunda yüksek atlama sporu yapmak isteyen kız bı işte sınıfta kalmış. Yüksek atlama bu kıza göre değilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kafe ve restoranlar ıssız kaldı 02:13

Kafe ve restoranlar ıssız kaldı

KAFE VE RESTORANLARDA KISITLAMA DÖNEMİ BAŞLAYINCA MÜŞTERİ TRAFİĞİ YERİNİ BUGÜN MOTOSİKLETLİ KURYE TELAŞINA BIRAKTI... KAHVE BİLE PAKET PAKET MÜŞTERİLERE YOLLANDI. İŞTE KURYELERİN İLK GÜN YAŞADIKLARI.....

Burada gökyüzü mavi değil mor! 01:06

Burada gökyüzü mavi değil mor!

GÖKYÜZÜNÜ NE RENK BİLİRSİNİZ? MAVİ DEĞİL Mİ? AMA BU GÖKYÜZÜ MOR... İŞTE İSVEÇTEKİ MOR GÖKYÜZÜNÜN SIRRI.....

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Demet Akalın - Kahır 03:28

Demet Akalın - Kahır

Kahır şarkı sözleri ile Ahlarımız kaldı yerde Zaman hiç durmaz Yollarımız varmaz şu kapıya Yorgunuz kıştan Tan yeri işte durur o güneş Hikayemiz kahır yazdan Yan Artık yok bir mevsimin yan Dön eski bahara inan Kalbini..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-? 02:19

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-?

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı 2021 yılında yapılacak zam oranına çevrilmiş durumda. Aralık ayı başında hükümet, işveren ve işçi temsilcileri pazarlık için masaya oturacak. Peki, bu yıl asgari ücretin ne kadar..

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor 02:44

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor

Türkiye uzayda da söz sahibi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda yerli ve milli uydumuz Türksat 5A aralık ayı içinde uzaya fırlatılacak. Yörüngeye yerleştikten sonra da Türkiye'nin uzaydaki gözü olacak. İşte bu önemli proje..

Korona ile Mücadelede -İhbar- Dönemi Başlıyor 02:21

Korona ile Mücadelede -İhbar- Dönemi Başlıyor

Yeni korona kısıtlamaları kapsamında evlerde gün, mevlit, taziye ve yılbaşı kutlamaları yasaklandı. Ben yasağı takmam, evimde verdiğim daveti kim nereden bilecek diyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü koronayla mücadele ihb..

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü 01:35

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü

Ankara'da üç minik öğrenci canlı derse girmek istediler. Ancak internete erişemediler. Öğrenciler de seslerini duyurabilmek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir video ile seslendiler. Başkan Yavaş d..

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı 02:41

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı

Yurt dışından alınan koronavirüs aşıları 11 Aralık'tan sonra Türkiye'ye getirilecek. Peki, aşılamada kimler öncelikli olacak? Bilim Kurulu bu soruya cevap bulabilmek amacıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bi..

İlk Korona Aşısı 11 Aralık'ta Uygulanacak 02:12

İlk Korona Aşısı 11 Aralık'ta Uygulanacak

Koronavirüs salgınına karşı geliştirilen aşıda ilk uygulama tarihi belli oldu. İlk aşı 11 Aralık'ta uygulanacak. Aşıda öncelik sağlıkçılarda ve kronik hastalarda olacak. İşte detaylar.....

Köpeklerin ses tellerini kesti! 02:28

Köpeklerin ses tellerini kesti!

KOMŞULARIN İHBARI AKILALMAZ BİR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI. BİR EVİN BODRUM KATINDA KÖPEK ÜREME TESİSİ KURAN SÖZDE VETERİNERİN; O KÖPEKLERİN SES TELLERİNİ KESİP, HAVLAMAYAN KÖPEK DİYEREK PAZARLADIĞI İDDİA EDİLDİ.. İŞTE DEHŞETİ..

Ambalajı getir, parasını al dönemi 01:46

Ambalajı getir, parasını al dönemi

2022 YILINDAN İTİBAREN İÇECEK AMBALAJLARINDA DEPOZİTO UYGULAMASI BAŞLAYACAK. O UYGULAMA SAYESİNDE EKONOMİYE YILDA 2 MİLYAR LİRALIK KATKI HEDEFLENİYOR.. PEKİ NASIL DERSENİZ İŞTE YANITI.....

Tapu Sahteciliğinde Yeni Yöntem 'Dublör Kullanmak' 02:11

Tapu Sahteciliğinde Yeni Yöntem 'Dublör Kullanmak'

Dolandırıcılar artık kullandıkları yöntemlerde sınır tanımıyor. Bu sefer haberimiz tapu ve kadastro işlerinden. Dolandırıcılar dublör” yöntemiyle gerçek tapu sahiplerinin mallarını kendi üzerlerine geçiriyor. İşte bu yü..

Salgın motosiklet sektörünü uçurdu! 02:02

Salgın motosiklet sektörünü uçurdu!

KORONAVİRÜS SALGINI, MOTOSİKLET SEKTÖRÜNÜ UÇURDU... TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINI RİSKLİ BULANLAR, MOTOSİKLETLE İŞE GİDİP GELMENİN PEŞİNDE... PEKİ HANGİ MODELLER REVAÇTA, FİYATLAR NASIL... İŞTE CEVABI.....

Türkiye'nin sakin şehirleri 04:01

Türkiye'nin sakin şehirleri

Sakin Şehirler ağı, yaşamın huzurlu olduğu, doğa ve kültürün korunduğu bölgeleri kapsıyor. Bu uluslararası listede Türkiye'nin de farklı kentlerinden birçok ilçe var. İşte il il, ilçe ilçe Türkiye'nin sakin şehirleri.....

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi 03:39

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer günü kutlamaları sırasında okuduğu şiiri İran hazmedemedi. İran’dan, Erdoğan’ı hedef alan skandal açıklamalar geldi. Ankara’dan da çizgiyi aşan İran’a tepki gecikmedi. Son tepkiyi ise, İran..

Ankara'da Silahlı Banka Soygunu Girişimi 02:28

Ankara'da Silahlı Banka Soygunu Girişimi

Ankara'da bir kişi bir bankayı silahla soymaya çalıştı. O sırada bankada bulunan 66 yaşındaki vatandaş soyguncuya müdahale etti. Boğuşma sırasında yaşlı adam kurşunların hedefi oldu. İşte o görüntüler…..

Israrla alkolmetreye üflemedi 02:32

Israrla alkolmetreye üflemedi

İDDİAYA GÖRE ALKOLLÜYDÜ, KISITLAMA SAATİNDE TRAFİKTEYDİ, MASKESİ YOKTU, ÜSTÜNE BİR DE SİGARA YAKTI. AMA O POLİSİ SUÇLAMAYA KALKTI. İŞTE EKİPLERİN POLİS BANA TAKTI DİYEN O SÜRÜCÜYLE İMTİHANI...

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak 02:18

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak

Türkiye, Çin'den sipariş ettiği koronavirüs aşısı için artık gün sayıyor. Aşılama haritası da oluşmaya başladı. Aşılamanın başladığı tarihten itibaren Türkiye'de günde 450 bin kişiye aşı yapılması planlanıyor. İşte detay..

Hiç gitmediği Şanlıurfa'da ceza yedi! 02:10

Hiç gitmediği Şanlıurfa'da ceza yedi!

YÜKSEL EROL ALTUNAY, HAYATIM BOYUNCA HİÇ GİTMEDİM DEDİĞİ ŞANLIURFA'DA TRAFİK CEZASI YEDİ... KULAĞA ŞAKA GİBİ GELSE DE GERÇEK... İŞTE TALİHSİZ ADAMIN CEZA BİLMECESİ.....

Polise ve bekçilere saldırdılar 02:42

Polise ve bekçilere saldırdılar

TÜM DÜNYA DİKEN ÜSTÜNDE, ONLARIN KEYFİ YERİNDE... ONCA UYARIYA, YASAĞA RAĞMEN YİNE SOKAKTALAR, YİNE MASKESİZLER... İŞTE SON 24 SAATTEKİ DENETİMLERDE SINIFTA KALANLAR, ZEKİ MÜREN DE BİZİ GÖRECEK Mİ DİYE ESPRİ YAPANLAR, TE..

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter 01:47

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter

Askeri ve sivil alanda çok çeşitli ihtiyaçları karşılayabilecek insansız helikopter görücüye çıktı. Havada limitleri zorlayacak olan helikopterde akıllı sistemler kullanıldı. Yapay zeka sayesinde de insan hatalarındaki o..