#Nesat ertas iste gidiyorum

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı 01:23

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı

Türkiye'nin merakla beklediği Akıncı PT-3'ün testleri tamamlandı. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar başarıyla tamamlanan o testlere ait görüntüleri paylaştı. İşte o anlar.....

Sel önüne çıkanı sürükledi! 04:06

Sel önüne çıkanı sürükledi!

FIRTINA, SEL PEK ÇOK KENTİ ESİR ALDI. MİNARELER DEVRİLDİ, AĞAÇLAR YIKILDI. İZMİRSE DÜN GECE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA FELAKETİ YAŞADI. YAŞLI BİR KADIN SUYA KAPILDI,, BİR SÜRÜCÜ SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLİNDE MAHSUR KALDI. SELE ..

Alev'in evini kim yaktı- 02:38

Alev'in evini kim yaktı-

ATAŞEHİR'DE DÜN GECE BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. GENÇ BİR KADIN ALEVLERİN ARASINDA, KOLİ BANDIYLA BAĞLANMIŞ HALDE BULUNDU. İŞTE ''HER ADIMDA KÖR KUYUYA DÜŞÜYORUM'' DİYEN BİR KADININ 14. KATTAKİ EVİNDE BAŞINA GELENLER..

Limuzinin zor anları! 00:50

Limuzinin zor anları!

ANKARA SOKAKLARINDAKİ BİR LİMUZİNİN MANEVRA MÜCADELESİ KAMERALARA YANSIDI. İŞTE O ANLAR...

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR 02:20

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçim barajının makul düzeye indirilmesi ve ittifak halinde de barajın korunması teklifine AK Parti yönetiminin sıcak baktığı öğrenildi. Barajın yüzde 5 veya 7’ye çekilmesi gibi formüller üz..

Böyle kar sevinci görülmedi! 03:05

Böyle kar sevinci görülmedi!

O KADAR ÇOK BEKLENMİŞTİ Kİ, BÖYLE KAR SEVİNCİ GÖRÜLMEDİ. DÜN AKŞAM NEREDEYSE BÜTÜN TÜRKİYE SOKAĞA DÖKÜLDÜ. SEVİNÇTEN GÖBEK ATAN DA VARDI HALAY ÇEKEN DE. İŞTE MEMLEKETİN SIRADIŞI KAR MANZARALARI...

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Sürekli hapşırıyor 01:27

Sürekli hapşırıyor

YAĞMUR ÇAPRAK 15 YAŞINDA... 10 GÜN ÖNCE BURUN KAŞINTISI BAŞLADI. SONRASI İNANILMAZDI. AİLESİ DOKTOR DOKTOR GEZDİ AMA ONUN HAPŞIRIK NÖBETİ KESİLMEDİ. İŞTE ONUN DERDİ, VE ANNE BABASININ ÇARESİZLİĞİ.....

Tetik ailesinin altınları ne oldu 02:19

Tetik ailesinin altınları ne oldu

HANİ BİR TEKERLEME VARDIR YA, SÜT NEREDE, İNEK İÇTİ, İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DİYE DEVAM EDEN... İŞTE ŞİMDİ O TEKERLEMEDEKİ GİBİ BİR HABER VAR SIRADA. BAHÇELİEVLER'DE YAŞAYAN TETİK AİLESİNİN ALTINLARININ BAŞINA GELENLERİ İ..

Yeni Normal Şubat'ta Kademeli Başlıyor 02:19

Yeni Normal Şubat'ta Kademeli Başlıyor

Alınan tedbirler etkisini gösterdi vaka sayısı bir ayda yüzde 60 düştü. Şimdi gözler kısıtlamaların kaldırılıp kaldırılmayacağına çevrildi. Uzmanlara göre yeni normale geçiş şubat ayında kademeli olarak başlayabilir. İşt..

Hastane kapısında vefa nöbeti 01:35

Hastane kapısında vefa nöbeti

TRABZON’DA YAŞAYAN CEMAL ŞENTÜRK 5 GÜN ÖNCE HASTALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ. KÖPEĞİ BONCUK DA PEŞİNDEN GİTTİ. O TABURCU OLANA KADAR DA HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. İŞTE GERÇEK VEFANIN HABERİ.....

Huzurevlerinde Aşı Uygulaması Başladı 02:13

Huzurevlerinde Aşı Uygulaması Başladı

Türkiye’nin aşılama programı hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda sağlık çalışanlarının ardından huzurevleri ve bakımevlerinde kalanların aşılanmasına da başlandı. Ayrıca 90 yaş ve üzeri vatandaşlar da aşı programına dahil ..

Kaldırımda yürürken başına buz düştü 02:13

Kaldırımda yürürken başına buz düştü

İSTANBUL'DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI ÇATILARDA BUZLANMAYA VE SARKITLARIN OLUŞMASINA NEDEN OLDU.. O BUZLAR TEMİZLENMEYİNCE, YOLDA YÜRÜYEN ADAMIN BAŞINA DÜŞTÜ.. İŞTE ÖLÜMLE YAŞAM ARASINDAKİ O İNCE ÇİZGİ.....

Gülden - Yıkıp Gittin 03:38

Gülden - Yıkıp Gittin

Yıkıp Gittin şarkı sözleri ile Kendine yeni bi' hayat kurdun mu Tahmin ettiğin kadar huzuru buldun mu Ardında ağlayan gözlerim dururken Sen önünü görüp de yolunu buldun mu Demek böyle oluyor ayrılıklar Giden gülerken ..

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020 Suç Filmleri 720P HD İZLE 1:50:41

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020

YENİ KANALDA YENİ FİLMLER ( NETFLİX FİLMLERİ )YAYINDA LİKE ATIP ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN FİLMLERİ PAYLAŞIN DESTEK OLAN VE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM. FİLM İSMİ TÜRKÇE ➤ ADALET PEŞİNDE FİLM ..

En Kuvvetli Antikor İkinci Aşıdan Sonra 01:22

En Kuvvetli Antikor İkinci Aşıdan Sonra

Türkiye'de aşılama süreci hız kesmeden devam ediyor. Ancak uzmanlara göre aşıdan sonra rahatlamamak gerekiyor. Çünkü aşılamada en kuvvetli antikor düzeyi, ikinci aşıdan 3 hafta sonra oluşuyor. İşte detaylar.....

Van Gölü'nün masal diyarı... 00:53

Van Gölü'nün masal diyarı...

ŞİMDİ EN DOĞU'YA ÇEVİRİYORUZ KAMERAMIZI. VAN'A, TAMAMI KAR ALTINDAKİ AKDAMAR ADASI'NA GİDİYORUZ. İŞTE O MASALSI GÜZELLİK..

65 yaş aylığı almanın şartları neler? 01:22

65 yaş aylığı almanın şartları neler?

65 yaş aylığı almanın şartları neler? İşte Cevabı..

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı 01:45

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı

Ankara-Sivas arasındaki yüksek hızlı tren hattında son dönemece girildi. Kısa süre içinde açılması beklenen hattın performans testleri başladı. Seferlerin başlamasıyla iki kent arasında 12 saat süren yolculuk süresi 2 sa..

Tarçın tüketirken aman dikkat! 02:16

Tarçın tüketirken aman dikkat!

TARÇIN... UZMANLARIN 'MUTLAKA TÜKETİN' DEDİĞİ MUCİZE BİR BAHARAT... AMA DİKKAT ETMEKTE FAYDA VAR! ZİRA TARÇININ BAZI TÜRLERİ, ÖZELLİKLE DE ÇİN MENŞEİLİ OLANLAR ADETA TEHLİKE SAÇIYOR... PEKİ DOĞRU TARÇINI NASIL AYIRT EDEC..

Otobüste ''65 yaş'' krizi! 02:26

Otobüste ''65 yaş'' krizi!

ŞİMDİ 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN UYGULANAN KISITLAMALAR HEM SIKINTI DOĞURUYOR HEM İSTENMEYEN KIRICI GÖRÜNTÜLERE SEBEBİYET VERİYOR.. 65 YAŞ VE ÜSTÜ YURTTAŞLARA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN İDARE MAHKEMESİNDE A..

Milli Torpido AKYA'nın Atışı Başarıyla Tamamlandı 01:43

Milli Torpido AKYA'nın Atışı Başarıyla Tamamlandı

TCG Gür denizaltısı, Marmara Denizi'nde yerli ve milli torpido AKYA'nın atışını başarıyla gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanlığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o torpidonun atış anları geliyor ekranları..

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor 02:34

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artışa kalıcı çözüm bulunmasına yönelik talimat verdi. İşte bu kapsamda vatandaşın cebine göz diken, sebepsiz yere etiketleri şişiren fırsatçılara karşı yeni tedbir..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

Pilav Üstü Sucuklu Yumurta Yapan Pilavcı 00:26

Pilav Üstü Sucuklu Yumurta Yapan Pilavcı

Sosyal medyayı etkin kullanan Baruthane Pilavcısı ürünleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Baruthane Pilavcısı bu defa pilav üstü sucuklu yumurta yaptı. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 4 yıl önce
''Namaz kılarken kredi çekmişler'' 02:16

''Namaz kılarken kredi çekmişler''

CEP TELEFONUNU MASADA BIRAKTI, MESCİTTE NAMAZ KILMAYA GİTTİ... İŞTE NE OLDUYSA O SIRADA OLDU... TALİHSİZ ADAMIN CEP BANKINDAN HABERİ BİLE OLMADAN TAM 63 BİN LİRALIK KREDİ ÇEKİLDİ... DOLANDIRILDIĞI ANLAYINCA SOLUĞU ADLİYE..

Tedbirlerden Taviz Verilmemeli 01:45

Tedbirlerden Taviz Verilmemeli

Son günlerde korona vakalarında yaşanan tırmanış kısa süreli bir rahatlamanın bile ağır sonuçları olabileceğini gösterdi. İşte bu noktada uzmanlardan “Tedbirlerden taviz verilmesin uyarısı geldi...

Hayvanları o kadar çok seviyor ki... 01:58

Hayvanları o kadar çok seviyor ki...

ZAMAN ZAMAN HAYVANLARA EZİYET EDENLERİN HABERLERİNİ GETİRİYORUZ EKRANLARINIZA, AMA BU KEZ HAYVAN SEVGİSİNİ DOLU DOLU YAŞAYAN MUTLU BİR ÇOCUĞUN HABERİ VAR... İŞTE 13 YAŞINDAKİ EMRE'NİN GÜZEL DÜNYASI.....

Hırsızla göz göze geldi! 02:09

Hırsızla göz göze geldi!

KAĞITHANE'DE SABAH ALTIDA YANİ HERKES MIŞIL MIŞIL UYURKEN İKİ HIRSIZ UYANIKTI. GİRDİKLERİ APARTMANDA KAPILARI TEK TEK YOKLADILAR AMA, SON KAPIDA EV SAHİBİYLE KARŞILAŞTILAR. İŞTE O ANLAR..

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı 02:28

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı

Uzaktan eğitim sürecinin başladığı günden 29 Ocak’a kadar 112 farklı branştan alanında uzman yaklaşık bin gönüllü öğretmen ile teknik ekip kırılması zor bir rekora imza attı. EBA TV öğretmenleri 10 ayda 10 bin ders video..