#Nesat ertas iste gidiyorum

Tuğba Özay'ın Vatan Şaşmaz'la Son Konuşması 00:24

Tuğba Özay'ın Vatan Şaşmaz'la Son Konuşması

Fox tv de yayınlanan Sen İste Yeter programına canlı telefon bağlantısına katılan Tuğba Özay Vatan Şaşmaz la yaptığı son konuşmasını anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertab Erener Konserinde Yaşananlar 00:25

Sertab Erener Konserinde Yaşananlar

Fox Tv de yayınlanan Sen İste Yeter programında ünlü gazeteci Sertab Erener konserinde yaşananları açıklıyor...

  • ANKA tarafından
  • 543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur'un Kızı Tuğçe Tayfur 00:24

Ferdi Tayfur'un Kızı Tuğçe Tayfur

Fox Tv de yayınlanan Sen İste Yeter programına sevilen sanatçı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur katıldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler 01:02

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi. Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki mali..

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı! 05:12

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı!

Helikopter kazasından sağ kurtulan Fatih ve Dayı, bu olayın ardından ilk kez karşı karşıya geliyor! İşte Fatih ve Dayı'nın karşılaştığı o anlar... İsimsizler son bölümde, son olarak helikopter kazasında birlikte olan Fat..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafkas Müziği ile Dans Eden At 01:40

Kafkas Müziği ile Dans Eden At

İŞTE KAFKAS İŞTE ASALETİN DANSI LEZGİNKA !!! Kafkas ...Kafkasya lideri Azerbaycan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dekolte Kıyafetleri Bile Handeyi Kurtaramadı 01:57

Dekolte Kıyafetleri Bile Handeyi Kurtaramadı

Sen İste Yeter programının reytinglerdeki düşüşünü Hande Yener'in cesur kıyafetleri bile kurtaramadı...

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses  Doldur Meyhaneci 06:16

Adnan Şenses Doldur Meyhaneci

İçelim arkadaş benim derdim çok, İçelim arkadaş derdime çare yok İçelim arkadaş bu gün keyfim yok. İçelim arkadaş tadım tuzum yok. Dostlar acı söyler, düşmanlar sevine dursun Bir büyük içtim ben, şifalar olsun Mez..

Final Nedir 05:47

Final Nedir

Final zamanı geldi! Sınavlar sınavlar. Vize biter, final başlar, final biter bütünleme başlar.Kimi stresli kimi mutsuz kimiyse bitse de gitsek kafasında! Bitse de gitsek kafasındakiler haklı bir yandan. Zira hemen ardınd..

Erol Budan - Kendin Bilirsin 04:46

Erol Budan - Kendin Bilirsin

Bir anda bitemez deyipte durur Ben senin yüzünden çok çile çektim Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Anladım! taş kalbin sev..

Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz Reklam 2011 Türk Telekom Fiber 03:10

Cem Yılmaz Reklam 2011 Türk Telekom Fiber

İşte Cem Yılmaz'ın yeni reklamı - Cem Yılmaz yeni reklamıyla yine çok güldürecek Cem Yılmaz reklam film serisine bir yenisini daha ekledi... TTNET Avrupa'da satın aldığı fiber optik altyapısı konusundaki reklam filmi iç..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik 04:45

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik

Arabesk filminde mahpushanede aşk olsun şarkısını söylüyor aşkına . Şener Şen Aşk Oldun Şarkı Sözü heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttt yeter yeter yeter dokunmayın abiler dokunmayın yarama zaten bitmiş tükenmişim ruh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Viral Nedir 03:53

Viral Nedir

Viral Nedir? Viral, Türk Dil Kurumu'nda virüsler ile ilgili olarak tanımlanmış. Ama bu videoda elbette virüslerden falan bahsetmeyeceğiz. Hani şu nereden çıktığı pek de anlaşılmayan ilginç, etkileyici, komik ya da eğlen..

Neden Hıçkırırız 02:17

Neden Hıçkırırız

Neden hıçkırırız? Sebebi aslında basit. Mide ve akciğer çevresindeki hava basıncı değişince, başlıyoruz hıçkırmaya işte. Bir de bunun hıçkıra hıçkıra ağlama kısmı var ki, işte onda da aynı durum. Basınç değişiyor, bu def..

Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

Hipnoz Nedir 04:26

Hipnoz Nedir

Hipnoz Nedir? Sözle, bakışla, telkinle sağlanan bir tür uyku durumu, hipnotizma. Bilinçaltı kısa yolu, hackenirseniz yandınız. Şaka şaka. Sanılanın aksine hipnoz, bilinci tam olarak kapatmaz. Reklam ya da seçim kampanyal..

Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

Neden Versus 03:35

Neden Versus

Hilal Şefkatli bu komik ve ilginç videoda Neden Versus? diye soruyor ve versus kullanımını hem bilimsel hem de eğlenceli bir dille ele alıyor. Sahi neden versus? Versus ne yahu deme aslında sen de kullanıyorsun. VS işt..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Neden Snapchat 03:13

Neden Snapchat

Neden'in bu eğlenceli videosunda Hilal Şefkatli, Snapchat uygulamasını ele alıyor. Soruyor, sorguluyor Neden Snapchat diye. Anı yaşamanın, sorumluluğu en aza indirmenin ve kekli börekli altın günü paylaşan akrabalardan..

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz 04:55

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz

Challenge? Türkçesi meydan okuma. Son zamanlarda YouTube'ta en çok izlenen videolar challenge yani meydan okuma videoları. Peki neden? Nedir bu insanların birbirlerine meydan okumaları ve birbirleri ile kapışmalarını izl..

Neden Kötü Adamları Çekici Buluruz 04:13

Neden Kötü Adamları Çekici Buluruz

Yeşilçam filmlerinde bile kötü adam kahkahası diye bir şey var ve genel olarak da bu kötü adamlar kazanır! Ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir! Kötü adam filmin sonunda iyi çıkar, iyi adamlarsa aslında kötü! B..

Merdivenlerden Tırmanmaya Çalışan Hamster 01:11

Merdivenlerden Tırmanmaya Çalışan Hamster

İşte bu bir dramdır minicik şey işte ama yine direniyor .Bize merdiveni hayat olarak ve hamster insanlar olarak hatırlatıyor ...

  • JET TV tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Alişan ve Buse Varol Düğün Tarihini Açıkladı 04:11

Alişan ve Buse Varol Düğün Tarihini Açıkladı

Buse Varol ve Alişan evleniyor! İşte düğün tarihi! Ünlü şarkıcı Alişan, gönlünü rol arkadaşı Buse Varol'a kaptırmıştı. İkilinin evlilik tarihini Seren Serengil paylaştı. İşte Alişan Buse Varol çiftinin evllik tarihi... D..

  • BETA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...