#Nesat ertas iste gidiyorum

Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video) 06:19

Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video)

Adnan Şenses'in, Fono Müzik Üretim etiketiyle yayımlanan Doldur Be Meyhaneci isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında! Kanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlay Dinlemek veya İndirmek İçin: Muud: h..

  • TEK KANAL tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video) 04:35

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video)

ARARSAM GELME (Şarkı Sözleri) Aklımdan geçme ki yürek duymasın Kandırmasın kendini olur muydu diye İlk kez hazır kalbim ayrılığa bu kadar Belki de hayırlısı böyle İçinden küsme ki canın yanmasın Kızma sakın gerçekleri ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik 03:03

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik

Bu Ne Güzellik şarkı sözleri ile... Sana baktığım zaman Işıklar yanar bir an Yüz çevirme bak aman Korkarım karanlıktan Kalbimden hızlı hızlı Aktı ruhuma sızdı Gözlerin gördüğüm En masum hırsızdı Çiçekler k..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK TEHLİKE! Hızlandılar Uyan Kan Uykusundan! 44:45

TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK TEHLİKE! Hızlandılar Uyan Kan Uykusundan!

İŞTE O TEHDİT! 02:44 Tarihi Gerçeklere Bakılması Lazım! 07:56 Kader Üçgeni Nedir? 11:44 Amaçları Türkiye'yi 3'e Bölmek! 28:02 Hatay Atatürk'ün Armağanıdır! 35:56 Türkiye'yi Nato'dan Çıkarıp Tehdit Ülke Olarak Göstere..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR! 54:06

PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR!

İŞTE O KİTAP..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 11 ay önce
Erkin Koray - Sevince 05:02

Erkin Koray - Sevince

sevince sevince sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oo ..

  • Aliokan tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalıntı Olan 10 Ünlü İcat 06:28

Çalıntı Olan 10 Ünlü İcat

Çalıntı Olan 10 Ünlü İcat Bu videoda sizlere mucitleri yanlış bilinen ünlü icatları derledim. İşte 10 önemli buluş ve gerçek sahipleri..

Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı 02:54

Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı

İşte Bir Demokrasi Dersi Daha.Kız Öğrenci Elinden Geleni Yaptığı Halde Sınıfın Onu Dinlememesi ve Onların 100 Alması için Ağlayarak Anlatıyor. Sınıf Başkanı hep yüz alıyor ve diğer sınıf öğrencilerin de 100 alması için o..

Ayak Parmaklarına Göre Karakter Analizi 02:06

Ayak Parmaklarına Göre Karakter Analizi

Ayak parmaklarınızın karakterinizi ortaya koyduğunu biliyor muydunuz ? İşte o analiz. Haydi Seyredelim.....

  • PengoTV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saçlarınızın Hızlı Uzamıyorsa Mayonezi Deneyin 00:40

Saçlarınızın Hızlı Uzamıyorsa Mayonezi Deneyin

Saçlarınızın Hızlı Uzamıyorsa Mayonezi Deneyin A AA Saçlarınızın geç uzamasından şikayetçiyseniz sizlere daha önce hiç denemediğiniz bir önerimiz olacak! Çözümümüz mucize mayonez de. Nasıl mı? İşte detaylar...

KUZU ÇEVİRME , SIRIK KEBABI , LAMMGRILL 18:29

KUZU ÇEVİRME , SIRIK KEBABI , LAMMGRILL

İşte nasıl yapıldığı usta ellerden tarifi haydi seyredelim..

Baris Manco - Can Bedenden Cikmayinca 04:44

Baris Manco - Can Bedenden Cikmayinca

İşte Barış Abimizden mükemmel eser..

  • TRT OKUL tarafından
  • 6.212 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da  Kralı 00:59

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı Gremio, PSG ve Barcelona başta olmak üzere toplam 8 kulüpte forma giydi. Bir yandan da Brezilya Milli Takımı’nın formasını terletti. Yeşil sahalarda sergilediği hünerl..

Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim. 09:36

Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim.

Kolay Göz ve Yüz Makyajı :Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim. Sizlerden gelen istekler üzerine hazırladığım Yeni Başlayanlar İçin Makyaj. Nasıl Makyaj Yapılır? diye soranlarınız için ürünlerden..

  • PengoTV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ANKARALI YASİN - Bİ DE SEVİYOM DEDİ 03:02

ANKARALI YASİN - Bİ DE SEVİYOM DEDİ

Akıl Yok ki Başta Ne İşin Var Aşkta Aşkın Kabahati Yok Sevmeseydim Keşke.. Bide Seviyom Dedi Sana Yanıyom Dedi İnan Ölüyom Dedi Vah Vah Vah İş Verip Tüydü Ortada Koydu Aşkıma Kıydı Vah Vah Vah Evleniyo işte akş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız 01:58

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız Fetullahçı Terör Örgütü A Haber'den rahatsız... İtirafçı olmayı kabul eden bir hakim ifadesinde, koğuşunda A Haber izlemek istediğini ama örgüt üyelerinin buna izin vermediğini söyledi. Ü..

Musul'da Kimyasal Bombanın Patlatılma Anı 01:33

Musul'da Kimyasal Bombanın Patlatılma Anı

Musul'da Kimyasal Bombanın Patlatılma Anı Musul'da kimyasal bombanın patlatılma anı! Irak'taki kimyasal tehdidin ne denli büyük olduğunu anlatan bir görüntü kayda geçti. Bir bombanın patlama anının görüntüsü izleyeceğin..

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi 05:30

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi Esma'ya yazılan mektubu Dursun Ali Erzincanlı okudu Mısır'da İhvan Lideri Muhammed El Biltaci'nin darbeci askerler tarafından şehit düşürülen kızı Esma için ya..

  • Dini Mubin tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..