#Nesat ertas iste gidiyorum

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two) 01:39

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two)

Steak Dinner For Two( İki Kişilik Biftek Yemeği) Here is the recipe! Ingredients 4 small- medium sized tomatoes, chopped 1/2 medium red onion, chopped 1/2 red bell pepper, chopped a handful of parsley, chopped 2 clov..

  • Kadınca tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına 03:40

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına

Kahraman polis Fethi Sekin'e özel hazırlanan klip izleyenleri duygulandırdı. Trafik polisi olan Fethi Sekin'in terör karşısında geri durmayarak en önde atıldığı ve hainlerin üzerine kahramanca gidişi dile anlatıldı. Çocu..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Dünyanın En Korkusuz Hayvanı: Bal Porsuğu 03:00

Dünyanın En Korkusuz Hayvanı: Bal Porsuğu

Bilinmeyen Yönleriyle Hayvanlar Aleminde 'Manyağın Oğlu' Olarak İsim Yapmış Bal Porsuğu Şirin bir isme sahip olması sizi yanıltmasın... Tilkiden akrebe, kobradan aslana, komodo ejderine, timsaha kafa tutan bir hayvan. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğa Sesleri - Sabah Güneş Doğarken Kuş Sesleri - Rahatlatıcı 30:31

Doğa Sesleri - Sabah Güneş Doğarken Kuş Sesleri - Rahatlatıcı

Sabahleyin kim istemez kuş sesleri eşliğinde bir güne başlamayı.İşte doga seslerini sevenler için.....

  • Kadınca tarafından
  • 1.467 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrika’da görev yapan bir doktor, ağlayan bebekleri susturmayı öğretiyor... 00:38

Afrika’da görev yapan bir doktor, ağlayan bebekleri susturmayı öğretiy

Bizde öyle değil işte hacı ayakta sallanır baktı susmuyo ağlaması seriye baglanır daha hızlı sallanır :D :D..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.758 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim 03:58

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim

Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyor musun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerde misin yoksa hiç görmediğim bi..

Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama 01:09

Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama

Bu sevimli maymun küçük çocukla biraz oynamak istiyor. Hopluyor, zıplıyor. Belirli aralıklarla ona dokunuyor. Ancak küçük çocuk ilk kez maymun görüyor olacak ki biraz korkuyor, ağlıyor. Ancak sevimli maymunu çocuğun ağla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Erkekler İlk Kez Saç Örerlerse Ne Olur? 06:27

Erkekler İlk Kez Saç Örerlerse Ne Olur?

Erkekler İlk Kez Saç Örerlerse Ne Olur? İşte cevabı, hep birlikte izliyoruz...

  • Kadınca tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder 03:29

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder

Dolar milyarderi George Soros'un görüntüleri ekrana geldi. Soros'un verdiği röportajda ABD Başkanı Donald Trump için 'Diktatör' ifadesini kullanıyor. Soros, 'Trump'ın diktatör olabilecek güce sahip olmadığını eğer sınırl..

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Farklı,Güzel Ve Çok Kullanışlı Tasarımlar 06:19

Farklı,Güzel Ve Çok Kullanışlı Tasarımlar

Hem yer tasarrufu sağlayacak olan hem de birden fazla kullanıma hizmet eden mobilyaları videomuzda izleyebilirsiniz.Zaman az ürün cok hizmet anlayışıysa bu mobilya ürünleride işte tam bu amaca hizmet ediyor.Bizi izlediği..

  • Kadınca tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şişe Kapağı Açacaksız Nasıl Açılır? 00:30

Şişe Kapağı Açacaksız Nasıl Açılır?

Hayatı kolaylaştıran küçük bilgiler Kadınca da!! Her zaman açacak yanımızda olmayabilir; ama canımız içecek her zaman isteyebilir. İşte bu videomuzda, yanınızda açacak olmadan şişe kapaklarını nasıl açabilirsiniz, onun p..

  • Kadınca tarafından
  • 10.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..

Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi 01:00

Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi

uveytli ünlü program sunucusu Jassem Rajab, programın daha başında konuğuna 'Instagram'ın en yaygaracı kişisi' diyerek meydan okudu ve ardından canlı yayında üzerine benzin dökerek elindeki kibritle tutuşturdu. İşte o an..

Nusret’in Sonunda Dansı da Çıktı 01:18

Nusret’in Sonunda Dansı da Çıktı

Niana isimli iki kardeş video paylaşım sitesine Nusret'in tuz ekme hareketi üzerine bir kareografi yaratarak dans ettiler. İşte o dans...

  • PITIRCIK tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sağlıklı Zayıflamanın 10 Kuralı 02:05

Sağlıklı Zayıflamanın 10 Kuralı

Çogu kişiler açısından kilo almak kolaydır ama vermek çok zordur.İşte sağlıklı zayıflamak için 10 akıllıca kural neymiş videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler...

  • Kadınca tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusret Ete Öpücük Attı 00:57

Nusret Ete Öpücük Attı

Etin tüm hazırlık aşamalarıyla tek tek kendisi ilgilenen Nusret'in ete öpücük attığı anlar da takipçilerinin gözünden kaçmadı. Nusret bu kez gelen siparişin A'dan Z'ye nasıl hazırlandığını gözler önüne serdi. Etin tüm ha..

  • PITIRCIK tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Bant Kullanarak Eyeliner Kuyruğu Yapma 01:57

Bant Kullanarak Eyeliner Kuyruğu Yapma

Makyaj yaparken biz kadınların en çok zorlandığı (bazılarımızın) eyeliner çekmek.İşte bu videomuzda kuyruklu eyeliner nasıl çekilir, kolay bir tekniğini izleyeceksiniz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürle..

  • Kadınca tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tane Tane Ve Bembeyaz Pirinç Pilavı Yapmanın Püf Noktaları 03:11

Tane Tane Ve Bembeyaz Pirinç Pilavı Yapmanın Püf Noktaları

Pirinç pilavı yaparken pilavın tane tane ve beyaz olması olmazsa olmazıdır.İşte videomuzda pirinç pilavı yapmanın bütün püf noktalarını izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Şimdiden afiyet olsun:))..

  • Kadınca tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Hadise - Superman 03:42

Hadise - Superman

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kaç gecenin k..