#Nesil savaş uçağı

Meryem 13. Bölüm 2.Fragmanı 00:40

Meryem 13. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 13. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Oktay gözünü karartıyor; Savaş'ın hayatı büyük bir tehlikeye giriyor! Meryem'in babası Arif'i öldürdükten sonra gözünü iyice karartan Oktay'ın yeni hedefi Savaş olur. Savaş ile Merye..

Marvel's Avengers 3- Infinity War (2018) 67 Characters 10:05

Marvel's Avengers 3- Infinity War (2018) 67 Characters

Avengers Infinity savaş teaser trailer, Avengers Infinity savaş trailer, Avengers Infinity savaş tanıtım fragmanı, Infinity savaş teaser, Sonsuzluk savaşı, Infinity savaş resmi, Infinity savaş teaser, Avengers Infinity s..

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Meryem 12. Bölüm 2.Fragmanı 00:41

Meryem 12. Bölüm 2.Fragmanı

Güçlü, Savaş ile Meryem arasında neler olduğunu sorgulamaya başlar. Savaş, duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar ve Güçlü ile karşı karşıya gelirler. Savaş'ın aşık halini daha önceden bilen Güçlü, Meryem'e bakı..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meryem - Bir Erkek Nasıl Elde Edilir 04:52

Meryem - Bir Erkek Nasıl Elde Edilir

Tülin Sargun, Derin'e Savaş'ı elde edebilmesi için taktik veriyor! Sargun Ailesi, Savaş ile Sevinç'in ilişkisine en başından beri karşıydılar. Sevinç'in yerine Savaş'ın yakın arkadaşı Derin'le birlikte olmasını isteyen a..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve  uçması gibi. 00:45

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve uçması gibi. 20 Ocak 1974 tarihinde, General Dynamics şirketi o zamanlar ismi YF-16 olan yeni savaş uçağının, pistte..

  • PengoTV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 5 yıl önce
''Hürjet 2023'te Havada'' 02:42

''Hürjet 2023'te Havada''

Türkiye'nin 5. Nesil milli muharip uçağının tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Üretilecek savaş uçağı 2023 yılında hangardan çıkacak..

Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem'i yeniden bulan Savaş'tan sürpriz evlilik teklifi geliyor! Oktay'ın tuzaklarından kurtulan Savaş ve Meryem, birbirlerini yeniden görmenin mutluluğu içerisine girmiştir. Sava..

Rus Gemisinin Ukrayna Gemisine Hasar Verme Amaçlı Çarpma Anı 01:33

Rus Gemisinin Ukrayna Gemisine Hasar Verme Amaçlı Çarpma Anı

Azak Denizi'nde Rus savaş gemileri ile Ukrayna savaş gemileri karşı karşıya geldi.Rusya'ya ait savaş gemileri Ukrayna savaş gemilerine müdahalede bulunurken, bir Ukrayna gemisi hasar gördü. Kaynak:Rusya 24..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi 04:36

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi

Savaş yeni bir plan yapıyor; gizli gerçekleri öğrenmek için herkesi topluyor! Meryem'in artık bir şey saklamak istememesi üzerine silah patlıyor! Derin ile savcı Oktay'ın birlikte hareket ettiğini düşünen Savaş, yeni bir..

  • ANKA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı 01:08

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşma, aşkın belirtisi mi? Meryem 11. Bölüm 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından bira..

Meryem 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Meryem 17. Bölüm Fragmanı

Meryem 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın yakınlaşması, Oktay ile Derin'i çılgına döndürüyor! Yaşadıkları tüm acıları bırakıp, birbirlerine kalplerini açmaya karar veren Savaş ile Meryem, aralarındaki tüm en..

Meryem 26. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 26. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 26. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Savaş'ı tuzağına çekiyor! Oktay ve Savaş yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Oktay, hain planlarına devam ederken Meryem'i tuzağına çekerek kaçırmıştır. Meryem'in kaçırıldığını v..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Solotürk Pilotunun 10 Metredeki Şovu 01:00

Solotürk Pilotunun 10 Metredeki Şovu

Pistten kalktıktan hemen sonra, henüz 10 metre yükseklikteyken iniş takımlarını toplayıp, ters dönen SOLOTÜRK pilotunun bu gösterisi tüm dünyanın dikkatini çekti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.424 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı 00:42

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Last..

Millet Can Derdinde, O Tatil! Tepki Çeken Görüntüler! 01:18

Millet Can Derdinde, O Tatil! Tepki Çeken Görüntüler!

Bodrum'da İspanya'ya ait yangın söndürme uçağı denizden su almak için suya indi. söndürme uçağı jet skideki tatilciye çarpmamak suda için bekledi. Görüntülere sosyal medyada tepki yağdı...

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

İnanılmaz Özgün Videolar 09:09

İnanılmaz Özgün Videolar

İnsanlar, inanılmaz, özgün videoların sıradan insanların olağandışı şeyler yaptığı derlemelerin bir numaralı hedefidir. Parkour, kaykay, kandırıcılık, uçurum dalışı, wingsuit uçağı, kayak, snowboard, sörf, BMX, akrobasi,..

  • Cowboy tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners Uçak Siparişi Verdi 01:26

Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners U

DUBAI- 40 adet Boeing 787-10 Dreamliners için 15,1 milyar dolar değerinde sipariş veren Emirates, Boeing türündeki geniş gövdeli uçak sayısını 204’e yükseltiyorDünyanın en büyük uluslararası havayolu Emirates, 40 adet Bo..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

'Xander Cage'in Dönüşü' 27 Ocak'ta Vizyonda 02:08

'Xander Cage'in Dönüşü' 27 Ocak'ta Vizyonda

Başrolünde ABD'li ödüllü oyuncu Vin Diesel'in yer aldığı Yeni Nesil Ajan filminin üçüncü halkası Xander Cage'in Dönüşü , 27 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşacak...