#Nesrin kopuz dertler derya olmuş dj yasin beyaz remix müzik dinle

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle 1:33:07

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle

Amerikan istihbaratında yıllarca çalışmış bir FBI ajanı artık emekli olmuş ve eski günleri aradığı bir gün aynı onun gibi zamanında Suçluları yakalamak olmasada mafya içinde büyük patronların avukatlığını yapmış ve emekl..

Paranormal Korkunç Kuran Kursu  Kızıl Hoca Vakası 17:21

Paranormal Korkunç Kuran Kursu Kızıl Hoca Vakası

Efsane, olay: 1960 yıllarında bu köyde kuran kursun da ders veren bir hoca varmış. Hoca aynı zamanda büyü ilimiyle uğraşırmış.Karşılığını verene istediği büyüyü yaparmış... Muhtarlık seçimleri zamanında, adaylardan biris..

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hiç Kaçak Et Kestiniz mi- - Röportaj 00:59

Hiç Kaçak Et Kestiniz mi- - Röportaj

Sokak röportajında erkeklere hiç kaçak et kestiniz mi sorusu sorulmuş. Soruyu gerçek anlamda anlayanlar da olmuş , işine gelip cevap verenlerde olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dandik Tabure Mağduru Olan Kadın 00:07

Dandik Tabure Mağduru Olan Kadın

Ateş başında eğlenen gruptan bir kadın oturduğu taburenin mağduru olmuş. Ateş yüzünden ısınan tabure kadının yere kapaklanmasına neden olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaleden Kaleye Gol Atan Ufaklık 00:09

Kaleden Kaleye Gol Atan Ufaklık

Çocuklar arasında kapalı spor salonunda yapılan futbol maçında izleyiciler ilginç bir gole şahit olmuş. Kalecinin kullandığı degaj gol olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 2019 03:03

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 20

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Bu saçma tiyatro Değişik allegro Ölene dek verilmeyecek sana bi bordro Yükselip mikroyu kaparsan olursun maestro Bi koro gibiyiz Kaan'la Hiphop'a..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.777 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hadi Hisset - Beşiktaş Marşı 02:29

Hadi Hisset - Beşiktaş Marşı

HADİ HİSSET SİYAHLA BEYAZ ORTAK OLMUŞ KARTALIN AŞKI BÖYLE DOĞMUŞ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ BEŞİKTAŞIM NE ZAMAN DURMUŞ KARTAL UÇUP KALBİME KONMUŞ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ (..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deha Bilimlier - Dalga Dalga 03:47

Deha Bilimlier - Dalga Dalga

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Berkay Şenol etd müzik'te bu ay http://bit.ly/nd-buay Yeni Hit Şarkılar http://bit.ly/nd-hit Türkçe Pop http://bit.ly/nd-turkcepop Dalga Dalga şarkı sözleri ile Denizin dibinde Hatçam ..

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 04:22

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler

Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim hen..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar 03:57

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar

Söz & Müzik: Tuğba Özerk Düzenleme: Erhan Bayrak Ara Melodi : Aylin Alaz Bayrak Kayıt : Erhan Bayrak Mix / Mastering : Celil Yavuz Gitar : Caner Güneysu Yaylılar : İstanbul Strings ( Studyo Can ) Ud / Cümbüş : Altuğ..

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız 01:59

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız

Söz : Ali Metin , Minyas , Onur Bayraktar Müzik : Ali Metin Aranje : Cem Coşkun, Erdal Toprak Bağlama : Can Kahraman Klarnet : Alaattin Kabacı Mix&Mastering : Hakan Türhal Klip Yönetmeni : Yiğit Çavuş Görüntü Yönetmeni..

İdo Tatlıses - Çare 03:36

İdo Tatlıses - Çare

Boş kalbim boş, yalan söyle coş Geriye bir adım atarsam Her şey boş dünya boş Bunları kafama takarsam Herşey boş eğlen coş Yüreğim senin ellerinde Kaderimde, benliğimde Çare nerde? Ellerin kimin ellerinde? kibirinle, has..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Evlenmek İçin Ne Kadar Para Lazım 03:13

Evlenmek İçin Ne Kadar Para Lazım

Sarı mikrofon bu kez sokakta gördüğü insanlara; evlenmek için ne kadar para lazım olduğunu sormuş, bakalım vatandaşın tepkisi nasıl olmuş....

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filipinli Balıkçı Dev Kalamar Yakaladı 01:07

Filipinli Balıkçı Dev Kalamar Yakaladı

Filipinler'de bir balıkçı yaklaşık 2,5 metre uzunluğunda dev boyutlarda kalamar yakalamış. Bu anları köyülerle paylaşan balıkçının avı ilgi odağı olmuş. Parlak, beyaz renkli ve temiz olan kalamarın bölgede bugüne kadar g..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyazıt Öztürk'ün ilk Konuğu Yılmaz Erdoğan Oldu 12:43

Beyazıt Öztürk'ün ilk Konuğu Yılmaz Erdoğan Oldu

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk youtuber olam konusunda emin adımlarla ilerliyor. Resmi youtube kanalı açan Beyaz'ın ilk konuğu Yılmaz Erdoğan olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 2.454 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Görenleri Ürküten Robot Bebek 00:15

Görenleri Ürküten Robot Bebek

Londra Bilim Müzesi'nde bu hafta ziyarete açılacak olan Robotlar sergisinde hem beyaz ekranda ünlü olmuş robotlar, hem de gerçek hayatta ses getirmiş olanlar bilim ve kurgu severlerin beğenisine sunulacak. Bu sergi ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Melek Mosso - Çat Kapı 04:32

Melek Mosso - Çat Kapı

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor ..