#Nesrin kopuz dertler derya olmuş dj yasin beyaz remix müzik dinle

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Sergülüm - Her Sözüm Sen 04:00

Sergülüm - Her Sözüm Sen

Sergülüm - Her Sözüm Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hâlâ sızlatıyor adın Hâlâ yaralı gittiğin evim Ardına bakmadın ama Yaktın yanıyorum hâlâ Hiç sönmedim Her sözüm sen her hecem Güneş’de sen ay’da sen Fidanları besley..

Gripin - Arkadaş 03:42

Gripin - Arkadaş

Gripin - Arkadaş Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir Kıvılcım Düşer Önce, Büyür Yavaş Yavaş Bir Bakarsın Volkan Olmuş, Yanmışsın Arkadaş Dolduramaz Boşluğunu Ne Ana Ne Gardaş Bu En Güzel, Bu En Sıcak Duygudur Arkadaş Ort..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

DJ LeVenT 01:42

DJ LeVenT

Video Jıngle Tasarımı RemiX Müzik İle Daha Dikkat Çekici.....

  • Zgz_Levent tarafından
  • 392 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayaz - Unut Diyorsun 05:31

Ayaz - Unut Diyorsun

Sevemiyorum ben, senden başka birini. Gidişin hâla, aklımda dün gibi. Nedeni oldun tüm hayatımın. Kim ölmüş, kim yanmış senin umrunda değil. Direniyorum ben, Sarıldım gururuma. İnadı bırak gel, Ne olursa olsun aşktan. ..

Kemal Doğulu - Eyvallah 04:13

Kemal Doğulu - Eyvallah

Ben başaramadım bu aşk oyununu Kapattım o defteri İnsin perde oyun sona erdi Eremedi şu akıl ne hesaba ne kitaba Yandım sayın pas geçin beni Olmuş bitmişin hesabını tutamam ben Sıkıldım çok sıkıldım Gelmiş geçmiş..

Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar 03:40

Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar

Dertli dertli çalıyor saz Ağlıyorum bu akşam bu barda Parça parça olmuş gönlüm Kırılmış bir kadeh gibi yerde Katılmıyor türkülere Gözgöze elele susuyorduk Tele kulak verip yalnız Sessizce bağlama dinliyorduk İçki..

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi 02:41

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi Sır Gibi (Akustik) şarkı sözleri ile Tanımadan geliverir aklına Akıyorum deli dolu tavrına Acı verir seni yakan her sızı Gidiyorum dönüyorum aslıma Görmeden beni aşık ol emi Aklıma düş..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Volkan Uca feat. Merih Gurluk - Istanbul 03:22

Volkan Uca feat. Merih Gurluk - Istanbul

Volkan Uca feat. Merih Gurluk'un, Istanbul (Consoul Trainin & Jayworks Remix) isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

İbrahim Tatlıses Oriental Poison 00:19

İbrahim Tatlıses Oriental Poison

İbrahim tatlıses Remix adam Oriental poison Orijinal Video..

  • JET TV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahmut Tuncer - Kar Gördüm Kaydım 04:46

Mahmut Tuncer - Kar Gördüm Kaydım

Mahmut Tuncer'den Kar Gördüm Kaydım eserine yapmış olduğu remix'i. Mahmut Tuncer'i sevenlerin ve yaşatanların sitesi; alkislarlayasiyorum.com sunar... This is Mahmut Tuncer Remix!..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Yalın - Eyvahlar Olsun 04:29

Yalın - Eyvahlar Olsun

Aşk rahatsızlanmakmış yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bug..

Hüseyin Altın - Niye Doğdum 04:11

Hüseyin Altın - Niye Doğdum

Bir mutlu gün görmedimse Sevilipte sevmedimse Doyasiya gülmedimse Niye dogdum, niye dogdum Bosa gecmis bende zaman Ziyan olmus ömrüm ziyan Bosa sanci cekmis anam Niye dogdum, niye dogdum Elde nese bende keder Böyle gelmi..

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim 03:12

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim

Bir sevda çölünde bıraktın beni Kanadı kırılmış bir kuş gibiyim Dönüpte bakmadın bir gün halime Sokağa atılmış bir taş gibiyim O eşsiz hayalin her an karşımda Gözyaşlarım çağlar her anışımda Ayrılık şarabı gönül tasımda..

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı 06:01

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı

Şu tepelerin ardında tütüyor hasret dumanı Gurbet bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Hayat bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Bir ufacık dünyam vardı bak onuda eller aldı Gönlüm orda ben burada sılam bende..

Mahmut Çınar - Güz Geçer 04:16

Mahmut Çınar - Güz Geçer

Şarkı Sözleri Güz geçer, üzülme güz geçer Sevdaysa izi kalır yüzünde, aldırma... Yalancı bir güneş hayat boyu Mavi bir kuş ötüşü camında, aldanma... Bir rüya duyar, bir ses görürsün İçinde, evin olmuş bir his bulursun Ne..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin - Geçmiş Zaman 03:05

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman

Geçmiş Zaman şarkı sözleri ile Bir beden büyük gelen Gerçekleri hiç görmeyen Aslında hiç kimse değil Karakterin seni üzen, Sende vicdan denen yokmuş zaten Konuşalım mı gel bu durumu Uğraştırıp durma bırak şunu bunu..

Fatih Ünal - Bir Of 04:15

Fatih Ünal - Bir Of

Bir Of şarkı sözleri ile Birazdan batar güneş hüzün çıkar sonra Bugünde her gün gibi özledim Bana hiç kapanmayacak bir yara bıraktın Tuz basıp üstüne bekledim Ben sevmedim, sadece çok sevdim Bir of çekip içimden şehre ..

Murat Akyol - Boş Yapma 03:40

Murat Akyol - Boş Yapma

Boş Yapma şarkı sözleri ile Yakın zaman önceydi Hangi yalan alıp götürdü seni Boş yapma artık sana inanmam. Durum gerçekten de vahim Ruhun başkasına kul olmuş Ne yapsak da geri getiremeyiz ki biz seni. Daha çok acı çek..

Irmak Arıcı Mustafa Ceceli - Mühür 03:40

Irmak Arıcı Mustafa Ceceli - Mühür

Mühür şarkı sözleri ile Duydum ki biri yar olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama ömrüm deme ona Yandım yandım yandım allahım Beni sana küstüren kadere ahdım Yıllar yollar kaybım oldular..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 13.809 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil 03:53

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil

Hiçbir Şey Yolunda Değil Şarkı Sözleri İle Hiç bişey yolunda değil sen bunun farkındasın Kimse bana beni sormasın sendeki beni toplasın Kurduğu hayalleri buruşturup çöpe atsın Saymadım sayılı günleri oda sanmasın yıpra..

Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..