#Nesrin kopuz dertler derya olmuş dj yasin beyaz remix müzik dinle

Zeki Müren Duydumki Unutmuşşun 03:53

Zeki Müren Duydumki Unutmuşşun

Duydum ki unutmussun gözlerimin rengini Yazik olmuş o gözlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz ha..

Muazzez Ersoy Duydum Ki Unutmuşsun 03:51

Muazzez Ersoy Duydum Ki Unutmuşsun

Muazzez Ersoy - Duydumki Unutmuşsun Şarkı Sözleri Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy  Odam Kireç Tutmuyor 03:21

Muazzez Ersoy Odam Kireç Tutmuyor

ŞARKI SÖZLERİ Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç..

Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Melike Sidar - Yağmur 04:20

Melike Sidar - Yağmur

Usage Policy: Yağmur şarkı sözleri ile Gözlerimden akan yaşlara bak. Yağmurum sel olmuş. Her kapıyı çalar gönlüm; Yine seni arar. Sensiz kaldım uçurumlarda. Bense gereksiz umutlarda, Yolunda gelmeni gözlerim. Özledim..

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun 05:20

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun Şarkı Sözleri Asigin dilinden anlar dediler Sevenin halini bilir dediler Asiga Istanbul cennet dediler Bunlara inanmasaydim keske (2x) Yalan olmus her ne varsa bu sehirde sevmek ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşık Mahsuni Şerif  Bilmem Ağlasam Mı ? 04:55

Aşık Mahsuni Şerif Bilmem Ağlasam Mı ?

Mevlam gül diyerek iki göz vermiş Bilmem ağlasam mı ağlamasam mı Dura dura bir sel oldum erenler Bilmem çağlasam mı çağlamasam mı Milletin sırtından doyan doyana Bunu gören yürek nasıl dayana Yiğit muhtaç olmuş kuru soğa..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla 03:55

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla

HiraiZerdüş | Ferat Üngür - Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları - Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme t..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

hiraizerduş - dur leyla 03:50

hiraizerduş - dur leyla

Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme taş Leyla Leyla Bana gel diyors..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

Desir - Yangın 03:02

Desir - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Yalanları duydum fakat işitmedim, Etkisinde kalmışlar gösterişli isimlerin. Tereddütte tutsak olmuş kesinleri Ghettoların planları imkanları, mevsimleri değil. Gözlerinde canlansın textimdeki..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Ebubekir Yarçın - Yağmur 02:47

Ebubekir Yarçın - Yağmur

Yağmur şarkı sözleri ile Yine saatler on dokuz Birimiz ötekisinde bak yokuz Zaman nasıl da geçmiş öyle Acımasız olmuş unutmuşuz Hani o gün titrek ellerinle Sar beni bir ömür kalbinle Aniden susan o yağmurla Başlamıştı..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Ensar Cantürk - Biri Var 03:30

Ensar Cantürk - Biri Var

Biri Var şarkı sözleri ile Kim bilir kimler öpüyor seni Kim bilir kimler okşuyor saçlarını Benden habersiz aşktan esersiz Yarından umutlu kalbin bensiz Şimdi dökülen saçlarım, gözyaşlarım Buz gibi ellerim var İçin içi..

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda 05:56

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda

Hasreti Uykularda şarkı sözleri ile Uçurum kıyısında incecik bir yol Gider dolana dolana dolana Bir hastan vardır umutsuz Belki Ayşe, belki Elif Endamı kuytuda başak, Memesinin, memesinin, memesinin altında Bir sancı,..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Femrez - Yenemiyorum 02:29

Femrez - Yenemiyorum

Yenemiyorum şarkı sözleri ile Bomboş bir his bu Sandım kuruttum Dolmuş deniz su Yine içimde Puslu gökyüzünde Yok olmuştum Kuytu köşede Yine beni buluyordu Hislerim yok olmuş Kalbimse hapsolmuş Boşuna... Şu düşünce..

Gülden Karaböcek - Ayrılık Kolyesi 04:19

Gülden Karaböcek - Ayrılık Kolyesi

Son bir hatıram var gitmeden sana Bu son hatıramı al da öyle git!.. Bir kolye bu, senden bir eser bana Eğer beğenmezsen kır da öyle git!.. İncileri onun hep gözyaşımdan Boncuğu elması sabır taşımdan Zinciri armağan..

Koray Avcı - Diz Dize 02:50

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Şarkı Sözleri Evimizin önünden dere akar denize Yaşlansaydık sevdiğim senin ile diz dize Kara yemiş dalının açtı beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı Yüce dağ değildim duman sardı b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.472 görüntüleme
  • 7 yıl önce