#Nevzat tunç bete nabim müzik dinle

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol 04:04

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol Dinle HANGİ YOL (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İsa Kurt Oyuncu: Eylül Su Sapan Söz & Müzik: Cihan Mürtezaoğlu Düzenleme: Cihan Mürtezaoğlu Mix: Emre Nişancı Mastering: Tarık Ceran ..

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri 04:11

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri Dinle Yürüyorum düş bahçelerinde Gördüm, düşümden büyük bahçe yok Yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine Neşesi gurbet selamlarından çok A benim dilsiz dillerim A benim sessiz ..

Ahuzar - Dere Akayi Dere 02:58

Ahuzar - Dere Akayi Dere

Ahuzar - Dere Akayi Dere Dinle Söz-Müzik: Hasan Tunç Dere akiyi dere oda nafile yere oda nafile yere oda nafile yer oda nafile Bağladılar başımı bağladılar başımı istemediğim yere istemedeğim Derenin derincesi akar su..

Harun Kolçak feat. İrem Derici - Gir Kanıma 04:21

Harun Kolçak feat. İrem Derici - Gir Kanıma

Söz: Leyla Tuna Müzik: Onno Tunç Düzenleme: İskender Paydaş, Alişan Göksu Yönetmen: Gökhan Palas..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezhel Rap Müziği Bıraktı Kurcala feat. Ezhel 02:44

Ezhel Rap Müziği Bıraktı Kurcala feat. Ezhel

Bu hafta bilirkişi Nevzat Can Ünsal, Kaan Kerouac'ın Ezhel'le ilgili cesur sorularına samimi cevaplar veriyor. Ezhel rapi bıraktı mı? Rap müzik yasaklanıyor mu? Cevapları videomuzda...

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vatandaşa 'Çeyrek Gram Altın' Uyarısı 06:16

Vatandaşa 'Çeyrek Gram Altın' Uyarısı

Vatandaşa 'Çeyrek Gram Altın' Uyarısı..

Aşık Edebiyatı 4.Bölüm (1976) 26:08

Aşık Edebiyatı 4.Bölüm (1976)

Programın 4. bölümünde; muamma türü ve Aşık Nevzat Merdanoğlu'nun Aşık Şenlik ile Aşık İzani arasında geçen muamma karşılaşması konu edilmektedir...

Anadolu'ya 1.Bölüm 51:03

Anadolu'ya 1.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ziya Durmuş ile düşük yapma nedenleri hakkında yapılan röportaj ve köy hayatını anlatan Altıncı adlı oyun yer almaktadır. Programda ayrıca ODTÜ Halk Bilimi T..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Anadolu'ya 4.Bölüm 48:16

Anadolu'ya 4.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Giresun Alancık Köyü Kırsal Kalkınma Kooperatifi ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 1. bölümü ve T..

Anadolu'ya 12.Bölüm 26:33

Anadolu'ya 12.Bölüm

Nevzat Şenol'un sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; Kadın Ana dizisinin 20. bölümü yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 13.Bölüm 52:08

Anadolu'ya 13.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Manyas Gölü'ndeki kooperatifleşme çalışmaları, gölün kullanımı ve zirai mücadele ile ilgili bilgi, röpotaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kad..

Anadolu'ya 17.Bölüm 53:06

Anadolu'ya 17.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; zirai mücadelenin ülke ekonomisindeki yeri ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 7. bölümü ve Turizm..

Anadolu'ya 20.Bölüm 46:41

Anadolu'ya 20.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Mustafa Ayyıldız ile tarımsal üretimde sulamanın önemi hakkında yapılan röportaj ve patates zararlıları ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır. Prog..

Anadolu'ya 21.Bölüm 26:29

Anadolu'ya 21.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Cemal Kanca'nın yapıların ısı tasarrufu ile ilgili açıklamaları ve Turizm Folklor Araştırma Kurumu’nun Karadeniz yöresine ait halk oyunları gösterisi yer alm..

Anadolu'ya 22.Bölüm 46:47

Anadolu'ya 22.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Leziz Onaran ile yaz aylarında görülen ishaller hakkında yapılan röportaj ve Kadın Ana dizisinin 11. bölümü yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 26.Bölüm 51:27

Anadolu'ya 26.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Aytuğ Uyar ile hayvancılık hakkında yapılan röportaj ve besi hayvanlarının beslenmesinde önemli olan kaba yemler ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakta..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 27.Bölüm 45:32

Anadolu'ya 27.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Mustafa Coşkun ile avcılık hakkında röportaj, halk oyunları gösterisi ve Olimpos Beydağları Milli Parkı ile ilgili bilgi ve görüntüler yer almaktadır...

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Anadolu'ya 39.Bölüm 23:36

Anadolu'ya 39.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 39. bölümünde; Kadın Ana dizisinin 23. bölümü yer almaktadır...

Anadolu'ya 41.Bölüm 30:33

Anadolu'ya 41.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptıpı programın 41. bölümünde; Kadın Ana dizisinin 24. bölümü yer almaktadır...

İşte Atiba'nın Son Durumu İzle 01:44

İşte Atiba'nın Son Durumu İzle

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 7 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana tedavisi süren Atiba Hutchinson ka..

Kadınlara Bebek Yakışır Erkeklere de Göbek 00:19

Kadınlara Bebek Yakışır Erkeklere de Göbek

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Herkesten Herşeyden Nefret Ediyorum 00:54

Herkesten Herşeyden Nefret Ediyorum

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Sizin Bizde Resminiz Var 01:12

Sizin Bizde Resminiz Var

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Zirveye Ulaşanlar 10.Bölüm 52:13

Zirveye Ulaşanlar 10.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; Nevzat Ayaz, İsmail Özaslan, Ramazan Evren ve Saadet Sun konuk olarak yer almaktadır...