#Nevşehirde cinayet

Almanya'da çocuk katili yakalandı 00:51

Almanya'da çocuk katili yakalandı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Herne kentinde komşusunun 9 yaşındaki oğlunu öldürerek, cinayet görüntülerini internette paylaşan zanlı yakalandı. 19 yaşındaki katil bir fast food restoranında polisi çağırı..

Hücre Arkadaşını Öldürüp Böyle Dışarı Çıkarttı! 00:46

Hücre Arkadaşını Öldürüp Böyle Dışarı Çıkarttı!

Cezaevinde yaşanan cinayet herkesi dehşete düşürdü. İngiltere Londra'daki Elgin Middlesex cezaevinde hücre arkadaşını öldüren mahkumun cesedi dışarı çıkarttığı anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerd..

Genco Ecer - Vur 03:16

Genco Ecer - Vur

Vur çıkardım işte zırhımı Vur hadi al tüm hırsını Vur çıkar tüm hıncını Vur yüzüme içinde kalanı Vur indirdim gardımı Dur, vur dedik sen öldürdün Dur, üzerimde kor söndürdün Dur, bu düpedüz cinayet Duasız helalsiz g..

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi 00:55

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arkansas eyaletinde ölüm cezasına çarptırılan iki mahkum infaz edildi. Mahkumlardan Jack Jones’un zehirli iğnenin vücuduna enjekte edilmesinin ardından 14 dakika boyunca can çekiştiği bel..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Av Mevsimi İzle 2:18:29

Av Mevsimi İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser 00:35

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser

Cinayet masası dedektifi olan Salim, 30'lu yaşlarında olan içine kapanık bir adamdır. Eşinden ayrılan ve 3 yaşında bir kızı olan Salim, bir süredir devam etmekte olduğu göz tedavisinin sonuç vermediğini ve zamanla tamame..

Game Night - Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:40:03

Game Night - Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Hayatlarına aksiyon katmak isteyen tehlikeli olayların nasıl olduğunu heycanını görmek isteyen çiftler için çok gerçekçi bir oyun düzenlenir. Max ve Annie'de bu oyuna katılacaktır tüm bu ayarlamaları max'ın kardeşi olan ..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

ÖZGECAN ASLAN dan Kalan Son bir video 00:50

ÖZGECAN ASLAN dan Kalan Son bir video

özgecan aslan özgecan aslan özgecan aslan olayı özgecan aslanın son videosu ÖZGE ASLAN Mersin'de Yakılarak Öldürülen Üniversite Öğrencisi, Özgecan ASLAN Tarsus'ta Korkunç Cinayet, Özgecan Aslan Öldürüldü özgecan aslan ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

ABD Yine Olay , Zenci Joe Mcknight NFL Öldürülmesi 04:08

ABD Yine Olay , Zenci Joe Mcknight NFL Öldürülmesi

Eski NFL Oyuncu Joe McKnight Elinden,göğsünden ve Omuzun vurularak Öldürüldü. Cinayet Araştırması devam etmektedir. 10 yıl önce aynı yerde benzer bir olay daha yaşanmıştı. Kederli Ailesi konuyla ilgili yetkili mercile..

GRIMM 6.SEZON 1.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:54

GRIMM 6.SEZON 1.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

Grimm Breakfast in Bed YABANCI DİZİLER NBC yapımı bir dizidir. IMDB puanı 7.8 olan dizinin ilk bölümü 28 Ekim 2011 tarihinde yayınladı. Dizi şuan 6. sezon da olup 43 dakikalık bölümler halinde yayınlanıyor. Polis dedekti..

  • Tv Series tarafından
  • 3.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grimm 6. Sezon 7. Bölüm Fragmanı HD 00:15

Grimm 6. Sezon 7. Bölüm Fragmanı HD

Halk hikayelerinden derledikleri masallarla ünlü olan Grimm Kardeşler'in karakterlerinden esinlenen dizi, bir fantastik polisiye. Cinayet masasında polis dedektifi olan Nick Burkhardt, günün birinde durup dururken güzel ..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Hemşire  Eşi Doktoru Öldürdü- Namusumu Temizledim! 03:18

Hemşire Eşi Doktoru Öldürdü- Namusumu Temizledim!

Gündeme bomba gibi düşen, bir cinayet haberi daha....

  • ANKA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü 00:20

Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü

Uyuşturucu çetesi Zeta'nın bir üyesi olan 35 yaşındaki zanlı, çoğu yolcu otobüsünden indirilerek infaz edildiği belirtilen kurbanlardan 75'ini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti...

Bataklık La İsla Minima Film İzle 1:44:17

Bataklık La İsla Minima Film İzle

Bir kasabada kadın cinayetleri ard arda işlenmeye başlar iki cinayet dedektifi konuyu incelemeye başlar bu iki dedektif 'in huyları birbirine çok zıdtır. Bunları bir kenara bırakarak seri katili bulmaya çalışacaklardır. ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.436 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Atilla İlhan Şarkıları 48:46

Atilla İlhan Şarkıları

Bu klip, Atilla İlhan'ın şiirlerinden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 00:10 1- Hümeyra - Ben Sana Mecburum 03:17 2- Ahmet Kaya - Mahrur 08:36 3- Vedat Salkman - Ayrılıkda..

Sülün Katilleri Film İzle 1:59:40

Sülün Katilleri Film İzle

Bir lisede, ikiz kardeşler cinayetini işleyen katil hedef saptırmaya çalışmaktadır. Üst sınıftan bir grup gencin üzerine bu suçu atmaya haince çalışırken, işler düşündüğü kadar kolay olmaz. Başladığı yere geri dönen adi ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pretty Little Liars 7. Sezon 19. Bölüm Fragmanı 00:49

Pretty Little Liars 7. Sezon 19. Bölüm Fragmanı

İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli genç kızın, birbirlerinden sakladıkları sırları vardır. Bu sırlar gün geçtikçe açığa çıkacak ve kızları zor..

Cevap Film İzle 1:18:03

Cevap Film İzle

Cevap – The Answer 2015 Türkçe Dublaj izle Süper güçlere sahip olan fakat isteği doğrultusunda sıkıcı bir hayat süren Bridd, berbat bir işte çalışmakta, yasalara uymakta ve hiç kimseyle herhangi bir ilişki kurmamaktadır...

  • Tv Series tarafından
  • 1.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarını Boğan Annenin Kan Donduran İfadesi 08:54

Çocuklarını Boğan Annenin Kan Donduran İfadesi

Akılalmaz bir cinayet daha.Çocuklarını boğarak öldüren kadının anlattıkları insanın tüylerini diken diken etti...

  • ANKA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pretty Little Liars 7. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:14

Pretty Little Liars 7. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı

Pretty Little Liars 7. Sezon 20 Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni bölüm tarihi: 27 Haziran Salı 2017 İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli gen..

Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz 1:10:39

Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 88. Bölüm Özeti : Bir özel dedektiflik bürosunda cesedi bulunan Arif Özcan, tasmayla boğularak öldürülmüştür. Olay yerine gelen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Arif’in yakın zamanda ortaklığını bitirdiği arka..

  • dizi tarafından
  • 14.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Behzat Ç. 93. Bölüm Sansürsüz 1:06:45

Behzat Ç. 93. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 93. Bölüm Özeti : Sertan adında bir genç, evindeki bir masa üzerinde, vücudu, ameliyat edilmiş gibi, kesiklerle dolu olarak bulunur. Cinayeti aydınlatmak için ipuçlarını takip etmeye başlayan Behzat Ç. ve Cina..

  • dizi tarafından
  • 23.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce