#New girl 7 sezon tanıtım fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:06

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıld..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:56

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı

Anna ve Will, birbirlerinin ilk aşkıdır. Hayatlarındaki tüm ilkleri birlikte yaşayan evliliğin eşiğindedir. Will, Anna’nın 30. yaş gününde ona evlenme teklifi etmeye hazırlanır. Bu sırada arkadaşları ile yemeğe çıktıklar..

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı 01:02

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı yayında! Mine'nin hain planı ile Teksoy, para için Gülizar'ı kaçırıyor! Mine'nin Murat'a olan aşkından gözü iyice kararmıştır. Teksoy'a para teklif ederek Gülizar'ı kaçırmasını istemiş ve tekr..

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç'un kız arkadaşı ile tanışan Meltem, Alev'in, Tutku'ya çok benzediğini düşünür ve gerçeklerin peşinde düşer. Sonunda beklenen gün gelmiştir. Havuç, Meltem ile Alev'i (T..

Çukur 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çukur 20. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın hamile olduğunu öğrenen Ferhat, şaşkına dönüyor! Ferhat, Aslı'dan uzak durma düşüncesi hakkında Yiğit ile hararetli bir tartışma içerisindedir. Yiğit, Ferhat'ın yanlı..

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018) 00:41

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018)

16 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Serkan Kaya, Saba Tümer, Onur Büyüktopçu ve Şahin Irmak konuk oluyor! Beyaz Show 16 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’n..

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk beyazlayan saçları konusunda Dar Gömlek'ten yardım isteyince olanlar oluyor! Çocuklar Duymasın'da Haluk'un başı saçlarıyla derde giriyor. Son zamanlarda beyazların..

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, rehin alınan Tunç'u kurtarma peşine düşüyor! Arka Sokaklar 474. Bölüm 23 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Uyuşturucu şebekesine yapılan operasyon sonrasınde deş..

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Umut'un kaçırılmasıyla yıkılıyor! Ekip, linç girişimini engellemeye çalışıyor! Selin ve Mesut, güvenip bıraktıkları bakıcının ihanetine uğrar. Bakıcı Şükran, geriye sade..

Yasak Elma 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Yasak Elma 3. Bölüm 2. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebek hayali kuruyor; Yiğit beklenmedik bir saldırıya uğruyor! Aslı ile Ferhat, bebekleri için yeniden bir araya gelirler. Aralarındaki engelleri kaldırmak..

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı yayında! Ferman'ın kaçması ekibi zor duruma sokuyor! Umut'un kaçırılmasında etkisi olan Şükran terör suçlusu olarak kabul ediliyor. Ekip ve özel terör ekipleri, çok riskli bir çatışma ..

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:39

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı yayında! Gönül'ün ani ölümü herkeste şok etkisi yaratıyor! Tuna'nın eşi Gönül rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Durumu iyi değildir. Tuna onun için çok endişelenir. Acı haber gelir..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi? Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, Cüneyt'i tüm yaptıkları için ölümle cezalandıracak mı? Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz ve..

Arka Sokaklar 478. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 478. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 478. Bölüm Fragmanı yayında! Metin, adam öldürme girişiminden dolayı hapse atılıyor! Hüsnü, çaresiz şekilde oğluyla vedalaşıyor! Metin, kardeşi Tekin'i kurtarmak için girdiği mücadelede karşısındakinin vur..