#New girl 7 sezon tanıtım fragmanı

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı 01:12

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk, Meltem'in diyet fikri ile savaş içine giriyor! Çocuklar Duymasın 12. Bölüm 15 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meltem'in babası MüsteşarKemal ameliyat olaca..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Dolunay 16. Bölüm Fragmanı 00:40

Dolunay 16. Bölüm Fragmanı

Dolunay 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patron..

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı 00:49

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı Yayınlandı. Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel..

Meryem 12. Bölüm Fragmanı 00:47

Meryem 12. Bölüm Fragmanı

Meryem 12. Bölüm Fragmanı yayında! Büyük gerçek ortaya çıkıyor! Yurdal Sargun, cinayetten yargılanacak mı? GENEL HİKAYE Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabil..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Star Wars  Son Jedi Orijinal Fragmanı 02:34

Star Wars Son Jedi Orijinal Fragmanı

Star Wars - Son Jedi Orijinal Fragmanı Yayınlandı. 15 Aralıkta Sinemalarda..

Ateşböceği 15. Bölüm 2. Fragmanı 00:33

Ateşböceği 15. Bölüm 2. Fragmanı

Ateşböceği 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu,..

Sevda'nın Bahçesi 4.Bölüm Fragmanı (Final) 01:06

Sevda'nın Bahçesi 4.Bölüm Fragmanı (Final)

Sevda'nın Bahçesi 4.Bölüm final fragmanı yayında! Aylin'den gelen bebek haberi Sevda ve Levent'i şaşkına çeviriyor!Aylin, hamile olduğunu söyleyince Levent ne yapacağını bilemiyor. Sevda ise duydukları karşısında şok olu..

Çocuklar Duymasın 13.Bölüm Fragmanı 01:08

Çocuklar Duymasın 13.Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 13.Bölüm Fragmanı yayında! Meltem'in romantizm merakı bu defa Haluk'u toplantının ortasında yakalıyor! Meltem, Haluk'a öyle bir sürpriz yapıyor ki.....

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Ketenpere Fragmanı 02:04

Ketenpere Fragmanı

Ketenpere Fragmanı Yayınlandı. 3 Kasımda Sinemalarda...

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat'ın, Aslı'yı öldürmemek için koyduğu şart, herkesin hayatını derinden etkiliyor! Doktor Aslı Çınar, zorla tutulduğu yerde yasadışı işlerin döndüğünü anlamış ve oradan kaçm..

Black Panther 2.Fragmanı 02:18

Black Panther 2.Fragmanı

Black Panther Orijinal 2.Fragmanı Yayınlandı. 2018 Şubat Ayında Sinemalarda..

Nerdesin Birader Fragmanı 01:01

Nerdesin Birader Fragmanı

Nerdesin Birader Fragmanı Yayınlandı. Yakında Fox Tv'de..

Fazilet Hanım ve Kızları 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Fazilet Hanım ve Kızları 19. Bölüm 2. Fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesapl..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı 00:59

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı yayında! Bahadır'ın hapse girmesi tüm dengeleri değiştiriyor! Nazlı, eğer Bahadır'ı çıkarmazlarsa, ailesini ses kayıtlarını ortaya çıkarmakla tehdit ediyor! Elif, Nazlı'nın Kenan'la olan konuşmala..

Angelica Orijinal Fragmanı 02:29

Angelica Orijinal Fragmanı

Angelica Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Jena Malone'nin Başrol Oynadığı Gerilim Filmi Yakında...

Yaşamak İçin 24 Saat (24 Hours To Live) Fragmanı 02:23

Yaşamak İçin 24 Saat (24 Hours To Live) Fragmanı

Yaşamak İçin 24 Saat (24 Hours To Live) Fragmanı Yayınlandı. Ethan Hawke'nın Başrol Oynadığı Aksiyon Filmi Yakında Sinemalarda..

Uzaydan Gelen Fırtına Altyazılı Fragmanı 01:31

Uzaydan Gelen Fırtına Altyazılı Fragmanı

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Altyazılı Fragmanı Yönetmen: Dean Devlin - Oyuncular: Gerard Butler, Jim Sturgess 20 Ekim Cuma Günü Sinemalarda...

Meryem 13. Bölüm Fragmanı 01:02

Meryem 13. Bölüm Fragmanı

Meryem 13. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Savaş hakkında yanıldığını ve büyük pişmanlık duyduğunu açıklıyor! Hikaye ve Künye Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi ..

12 Strong Orijinal Fragmanı 02:44

12 Strong Orijinal Fragmanı

12 Strong Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Chris Hemsworth ve Oscar adayı Michael Shannon, Alcon Entertainment, Black Label Media ve Jerry Bruckheimer Films'in oynadığı güçlü yeni savaş draması 12 STRONG'da oynuyor. 9/11 ..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı Çınar, Ferhat ile zorla evlendiriliyor; kaldığı evden kurtulmanın yollarını arıyor!..

Tutsak 6. Bölüm 2.Fragmanı 00:49

Tutsak 6. Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır, Sadullah cinayetinden cezaevine giriyor! Elif'in verdiği söz, Bahadır için büyük bir umut oluyor!..

Arka Sokaklar 454. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 454. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 454. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü Başkomiser, gözaltına alınıyor! Aras'ın oynadığı oyunların arkasında başka bir gerçek mi var?..

The Commuter 2.Fragmanı 02:41

The Commuter 2.Fragmanı

The Commuter Orijinal 2.Fragmanı Yayınlandı. Yönetmen :Jaume Collet-Serra Oyuncular: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson Evi ile işe arasında mekik dokuyan bir iş adamı kriminal bir komploya uğrar. Artık sadece ke..

The Beyond Orijinal Fragmanı 01:58

The Beyond Orijinal Fragmanı

The Beyond Orijinal Fragmanı Yayınlandı. The Beyond Bilim Kurgu Filmi 2018'De Sinemalarda..