#New girl 7 sezon tanıtım fragmanı

El Camino Christmas Orijinal Fragmanı 02:06

El Camino Christmas Orijinal Fragmanı

El Camino Christmas Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Başrollerini Jessica Alba, Dax Shepard Oynadığı Netflix Komedi Filmi 8 Aralıkta Yayınlanacak...

Diriliş Ertuğrul  97.Bölüm Fragmanı 00:36

Diriliş Ertuğrul 97.Bölüm Fragmanı

Diriliş 97. bölüm fragmanı an itibarıyla yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Ertuğrul Bey'in Uçbeyliğim altındaki bu topraklarda leş kargalarına müsade etmeyeceğim. Devletimiz, ebet müddet daim kalacaktır. Karacahisar Kale..

  • PengoTV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Meryem 17. Bölüm Fragmanı

Meryem 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın yakınlaşması, Oktay ile Derin'i çılgına döndürüyor! Yaşadıkları tüm acıları bırakıp, birbirlerine kalplerini açmaya karar veren Savaş ile Meryem, aralarındaki tüm en..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, peşindeki adamlardan kurtulmayı başarabilecek mi? Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Fer..

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aşk oyunları başlıyor! Ayperi'nin babası Hayri, Kaan'a son sözünü söylüyor! Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi olur. Ayperi, bu sözü duyduğunda..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:38

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, ölümle burun buruna geliyor; Aslı'yı büyük bir tehlike bekliyor! Namık Emirhan'dan intikam almak için kolları sıvayan Şahin Cigal, adamlarına Ferhat'ın öldürülmesi emri..

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kaçırıyor! Emin Ağa, gördükleriyle şaşkına dönüyor! Ayperi ve Kaan, yaşadıkları sorunlardan dolayı ayrı yollara gitme kararı almıştır. Sue bebekten ayrı düşmek i..

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:22

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Özet: Bilinmeyen kriptozoolojik yaratık Yeti, insan olarak bilinen zor yaratıkların gerçekten varlığına inanmaktadır. Animasyon filminin yönetmen ve senaristliğini Kare..

Meryem 18. Bölüm Fragmanı 00:49

Meryem 18. Bölüm Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, namlunun ucunda! Oktay, Meryem ve Savaş'ı öldürecek mi? Oktay, Savaş'a silah doğrulturak artık ondan kurtulmak ister. Meryem, Oktay'ın bunu yapmasına izin vermez. Oktay'ın çekt..

Singwa Hamgge Fragmanı 00:44

Singwa Hamgge Fragmanı

Güney Kore fantazi Dramı Dizi Fragmanı Singwa Hamgge izle. baş rol oyuncuları :Ha Jung-woo, Cha Tae-hyun, Ju Ji-hoon, Lee Jung-jae, Do Kyung-soo and Kim Hyang-gi. Based on the webcomic series “Singwa Hamgge” by Joo Ho-M..

  • PengoTV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 17. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 17. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, Haluk'tan ayrılma kararı aldığına pişman oluyor ancak Haluk cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanmaya başlıyor! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında şok eden g..

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı 02:15

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konusu: Trajik bir uçak kazasından sonra hayatta kalan ancak sersemlemiş olan iki yabancı, karla kaplı ıssız bir dağın uç noktalarında hayatta kalabilmek için mücadele v..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Payitaht Abdülhamid 27. Bölüm Fragmanı 00:45

Payitaht Abdülhamid 27. Bölüm Fragmanı

Payitaht Abdülhamid 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Aralık Cuma..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ferhat, uzun süredir kalbinde bulamadığı sevdayı Aslı'da bulabilecek mi? Ferhat, peşinde olan adamlar tarafından vurulmuştur. Ferhat'ın vurulduğu an yanında olan Aslı, hast..

Kızlarım İçin 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Kızlarım İçin 1. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 1. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yaşar ve kızlarının hikayesi Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Baba bir çınar gibidir... Meyvesi olmasa bile gölgesi yeter... 5 kız babası olan Yaşar'ın kızlarıy..

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, gerçekleri anlatıyor! Oktay'ın kaza yaptığını Savaş öğrenecek mi? Oktay'ın son yaptığı kötülüklerden sonra Meryem, gerçekleri anlatmaya kararlıdır. İlk olarak elinde sağla..

Aslan Ailem 7. Bölüm Fragmanı 00:35

Aslan Ailem 7. Bölüm Fragmanı

Aslan Ailem 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 3 Kasım Pazar TRT1'de..

Kalk Gidelim 3. Bölüm Fragmanı 00:36

Kalk Gidelim 3. Bölüm Fragmanı

Kalk Gidelim 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Kasım Cumartesi TRT1'de..

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un ayrılık kararında hangi gelişmeler yaşanacak? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor! Aldığı ayrılma kararından vazgeçen Me..

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm 2. Fragmanı 00:34

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm 2. Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 29 Kasım Çarşaba Özetsiz...

Yalaza 12.Bölüm Fragmanı 00:46

Yalaza 12.Bölüm Fragmanı

Yalaza 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 4 Aralık Pazartesi..

Diriliş Ertuğrul 98.Bölüm Fragmanı 00:34

Diriliş Ertuğrul 98.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 98.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Aralık Çarşamba..

Aslan Ailem 7.Bölüm 2. Fragmanı 00:35

Aslan Ailem 7.Bölüm 2. Fragmanı

Aslan Ailem 7.Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 3 Aralık Pazar..

Kızlarım İçin 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Kızlarım İçin 2. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sumru, babasının suçu olmadığını itiraf edecek mi? Kumru, babasını kurtarmanın bir yolunu bulabilecek mi?..

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı yayında! Ali çılgına dönüyor! Tekin'den babası Hüsnü'ye gelen sert sözler, sert cevap alıyor! Mesut, Selin ile girdiği tartışmada pnu kendine çekerek öpüyor! Hakan, cezaevinde arkadan s..

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tam..

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı 00:37

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Güçlü, Burcu'nun aralarındaki duvarları kaldırmasını istiyor; kilit vurmuş kalbini açmaya çalışıyor! Her seferinde Burcu'ya duygularını açıklayan Güçlü istediği karşılığı bir türlü a..

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı 01:11

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, parmaklıklar ardına giriyor, asıl suçlu olan Sumru ise vicdan azabı yaşıyor! Peki gerçekler ortaya çıkacak mı? Kızlarım İçin son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fra..

Yenilmezler Sonsuzluk Savaşı - Avengers Infinity War Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Yenilmezler Sonsuzluk Savaşı - Avengers Infinity War Türkçe Dublaj Fra

Yenilmezler Sonsuzluk Savaşı - Avengers Infinity War Türkçe Dublaj Fragmanı Yayınlandı. Mayıs 2018 'de Sinemalarda Marvel'ın en karizmatik süper kahramanları yeni maceralarında bir kez daha bir araya geliyor. Hangi kah..