#New girl 7 sezon tanıtım fragmanı

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'yu girdiği zor durumdan kurtarabilecek mi? Yaşanan olaylardan dolayı Sumru'nun psikolojisinin bozulduğunu düşünen Yaşar, kızının yanlış şeyler yapmasını engelle..

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı 00:51

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, suçlu ilan edilip hapse atılıyor! Aslı namlunun ucunda! Ferhat, Aslı'nın gözleri önünde tutuklanarak ondan ayrılmak zorunda kalır. Ferhat'ın hapiste de başı beladadır...

Payitaht Abdülhamid 34. Bölüm 2. Fragmanı 00:52

Payitaht Abdülhamid 34. Bölüm 2. Fragmanı

Payitaht Abdülhamid 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Ocak Cuma Günü TRT1'de..

Aslan Ailem 14. Bölüm 2. Fragmanı 00:35

Aslan Ailem 14. Bölüm 2. Fragmanı

Aslan Ailem 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 21 Ocak Pazar Günü TRT1'de..

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk'un yerine işe giden Tuna'nın başına gelmeyen kalmıyor! Tuna şantiyenin altını üstüne getiriyor! Çocuklar Duymasın 24. Bölüm fragmanında eve kapanan Haluk'a kimse u..

The Mechanism Orijinal Fragmanı 01:36

The Mechanism Orijinal Fragmanı

The Mechanism Orijinal Fragmanı Yayınlandı...

Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sumru'nun Tayfun olan durumunu Yaşar öğreniyor! Sumru ve Tayfun arasında yeni bir aşk mı başlıyor? Kumru'yu hata yaparken gören Yağız, ondan sadece bu durumu kabul etmesini be..

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenen Tutku, ikilinin arasını açmak için yeni bir hamle yapıyor! Tutku ile yaptığı konuşma sonrası, duyduklarını kendine yediremeyen Melt..

Şevkat Yerimdar 34. Bölüm 1. Fragmanı 00:48

Şevkat Yerimdar 34. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı 00:58

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'nun yaptıkları karşısında yıkılıyor! Sumru'nun para için yaptıkları karşısında Yaşar, derin üzüntüye boğuluyor. Sakınarak büyüttüğü kızlarından Sumru'nun yaptık..

Traffik Orijinal Fragmanı 02:26

Traffik Orijinal Fragmanı

Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yo..

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Cebimdeki Yabancı Fragmanı 02:22

Cebimdeki Yabancı Fragmanı

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Payitaht Abdülhamid 35. Bölüm Fragmanı 00:53

Payitaht Abdülhamid 35. Bölüm Fragmanı

Payitaht Abdülhamid 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 26 Ocak Cuma Günü TRT1'de..

Dark Souls Remastered  Duyuru Fragmanı 01:12

Dark Souls Remastered Duyuru Fragmanı

Dark Souls Remastered Duyuru Fragmanı..

  • BETA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ile Meltem, eski günlerine dönebilecekler mi? Meltem ile Haluk, bozulan ilişkilerini toparlamaya çalışsalar da bunu başaramazlar. Tutku'nun devamlı etraflarında olması..

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne? Ferhat, hapiste aldığı bilgisyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun ..

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, çok büyük yara alıyor! Selin, ceza evine giderken; Mesut onu takip ediyor! Mahkeme tarafından Selin, suçlu bulunur ve tutuklanmaktan kurtulamaz. Tüm ekip, Selin için kara..

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm 2. Fragmanı 00:37

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm 2. Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 24 Ocak Çarşamba Günü TRT1'de..

Kadın 14. Bölüm Fragmanı 01:02

Kadın 14. Bölüm Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Mehmetçik Kûtulamâre 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Mehmetçik Kûtulamâre 2. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmetçik Kûtulamâre 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 25 Ocak Perşembe Günü TRT1'de..

Seven Seconds Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Seven Seconds Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçeği gömmek için ne kadar zaman gerek? The Killing'in baş yapımcılarından Seven Seconds, 23 Şubat'ta Netflix'te gösterime giriyor...

Diriliş Ertuğrul 104. Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 104. Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 104. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Çarşamba Günü TRT1'de..

Kızlarım İçin 9. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Kızlarım İçin 9. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Daha güvenli hayat düşüncesiyle uzaklaşmak isteyen Yaşar, kızlarını ablaları Kumru'ya emanet ediyor! Yaşar, gözlerden uzak sakin bir alanda kızı Kumru ile derin bir konuşma y..

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:25

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tüm zamanların en büyük yolsuzluk mekanizmasının işleyişini açığa çıkarmaya çalışan küçük ancak kararlı bir grup araştırmacıya katılmaya ve araştırmalarının kendileri dâhil ilgili tüm tarafları nasıl etkileyeceğini öğren..

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..