#Neyse bakarız uyandığım günleri müzik dinle

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mustafa Yıldızdoğan - Abi 03:34

Mustafa Yıldızdoğan - Abi

Mustafa Yıldızdoğan - Abim Şarkı Sözleri Aşka vakit bulamadı Birken iki olamadı Baba sözü duyamadı Vay benim abim Kral adamdı tacı yok Derde derman ilacı yok Bir dikili ağacı yok Vay benim abim Onuruydu tek serveti Çokta..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarihi Zaferi Bir De Mimarından Dinleyin 01:50

Tarihi Zaferi Bir De Mimarından Dinleyin

Türk basketboluna unutulmaz katkıları bulunan Petar Naumoski, beIN SPORTS'ta yayınlanan Gün Ortası'na konuk oldu. Anadolu Efes'in tarihi zaferin baş mimarlarından olan efsane oyuncu, o günleri anlattı...

Gazi Mustafa Kemal 2.Bölüm izle 27:18

Gazi Mustafa Kemal 2.Bölüm izle

Belgeselin 2. bölümünde; Mustafa Kemal'in 1902'den 1905 yılına kadar süren akademi günleri,İstanbul günleri, Namık Kemal’den etkilenmesi, Selanik, Beyrut, Şam ve Üsküp’teki görevleri ile Vatan ve Hürriyet Cemiyetinin kur..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geleceğin Robotları BAU’de Yarıştı 04:42

Geleceğin Robotları BAU’de Yarıştı

Bu yıl Bahçeşehir Üniversitesi’nin düzenlediği 4. BauRobotics Robot ve Proje Günleri başladı...

Lucifer 3. Sezon 18. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Lucifer 3. Sezon 18. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lucifer 3. Sezon 18. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Mart Pazartesi Günleri Fox'da Lucifer 3x18 Promo/Preview The Last Heartbreak Lucifer Season 3 Episode 18 Promo Lucifer 3x18 Promo The Las..

Good Girls 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:29

Good Girls 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Good Girls 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Mart Pazartesi Günleri NBC'de Good Girls 1x04 Promo/Preview Atom Bomb Good Girls Season 1 Episode 4 Promo Good Girls 1x04 Promo Atom Bomb (HD) » Good ..

Empire 4. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:29

Empire 4. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

Empire 4. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 18 Nisan Çarşamba Günleri Fox'da Empire 4x13 Promo/Preview Of Hardiness is Mother Empire Season 4 Episode 13 Promo Empire 4x13 Promo Of Hardiness is Mother (..

Castle Rock 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:33

Castle Rock 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Castle Rock 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm Çarşamba Günleri Hulu'da Castle Rock 1x04 Promo/Preview The Box Castle Rock Season 1 Episode 4 Promo Castle Rock 1x04 Promo The Box (HD) #CastleRock » ..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Sancak - Denizlere At 02:54

Sancak - Denizlere At

Yine beni yaktın yar.. Yine soğuk her yer bana. Bile bile günleri saydım. Umutlarım vardı bıraktım denizlere bak.. Yine beni yaktın yar.. Yine de inandım sana. Sanma ki kandırdın, sana göz yumdum bunu bil ve denizlere at..

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:11

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Dizi 16 Ocak Salı Günü Cw'de Başlıyor. Bölümlerini Ertesi Gün Kanalda Bulabilirsiniz. İyi Seyirler. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Ön..

Killing Eve Orijinal Fragmanı 06:09

Killing Eve Orijinal Fragmanı

Eve'yi iki kadına öldürmek; Eve (Sandra Oh) masa başı işi işi casusluk fantezilerini yerine getirmeyen sıkılmış, kırbaçlı, ücretli bir MI5 güvenlik görevlisidir. Villanelle (Jodie Comer), her şiddet işinin lükslerine yap..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam 00:34

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam

Böyle fetiş adı altında sapkınca şeylerden zevk alan bir kitle var bunlar ruh hastasından hallice tipler. Sitede bu adamın kafa yapısında üyeler var isim vermiyorum herkes kendini biliyor. Neyse tuvalette adam işini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip 00:54

Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip

Kanada’da otobanda seyreden cipin tekerliği çıktı, faciadan kıl payı dönüldü. Ön sağ tekerleği bir anda yerinden çıkan araç, neyse ki süratli değildi ve hemen yolun sağına geçerek durmayı başarabildi. Tekerlekten kopan l..

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Adam 45 Farklı Ses 10:08

Bir Adam 45 Farklı Ses

Roomie İsveçli bir Youtuber ve aynı zamanda şarkıcı ve söz yazarı. Roomie'yi Youtube'da meşhur olmasını sağlayan ise sıradışı sesi. Roomie ünlü şarkıcıların seslerini gerçeğinden farksız şekilde taklit ede biliyor.Neyse ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar 00:42

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar

Doğada pek karşılaşmadığımız bir olay gerçekleşti. Çoban, sürüsünü yol üzerinde yürütürken bir anda isyan eden koyunlar tarafından saldırıya uğradı. Sanki yıllardır fırsat kolluyorlarmış da şimdi o fırsatı yakalamışlar g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Çizgi Film  Musti  Hasta Ziyareti Türkçe Dublaj 04:58

Çizgi Film Musti Hasta Ziyareti Türkçe Dublaj

Bu eğitici çizgi film küçük çocuklar için. Kedicik Musti hasta olmuş. Biraz üşüttüğü için yatağından çıkamıyor. Bakalım annesinin aldığı ilaçlar iyi gelecek mi. Neyse ki arkadaşı Tavşancık onu ziyaret ediyor...

Çizgi Film  Musti  Yavru Kuşlar  Türkçe Dublaj 05:03

Çizgi Film Musti Yavru Kuşlar Türkçe Dublaj

Musti dizisi küçük çocuklar için. Bu bölümde Musti yavru kuşlarla tanışır. Anne kuş Musti'den yavrulara bakmasını ister. Bakalım bu görevi başaracak mı. Neyse ki bayan kaplumbağa da Musti'ye yardım eder...

Trafikte Makas Atarken Gopro'ya Takılmak 03:09

Trafikte Makas Atarken Gopro'ya Takılmak

Türkiye'den paran varsa insan canına dahi kast edebilirsin. ve biri seni eleştirdiğinde parasi neyse ödeyelim havasi ile gayet net utanmadan cevapda verebilirsin. Ek olarak tutumu ve yol tutuşu ile motorsikletli de bi..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banktaki Heykelle İlişki Yaşayan Kız 02:14

Banktaki Heykelle İlişki Yaşayan Kız

Hanım kızımız günümüzün popüler heykel türlerinden bankta oturan heykellerden birinin yanına gidiyor ki bu heykeller bence israf benim oturacağım yere metal yığını oturuyor hiç kalkmıyorda neyse kızımız sarılıyor koklaşı..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malezya'dan Sıradan Bir Şampuan Reklamı 00:14

Malezya'dan Sıradan Bir Şampuan Reklamı

Özgürlükler ülkesi malezyadan aşırı yaratıcı bir reklam izliyoruz. Neyse ki özgür, laik, güzel bir ülkede yaşıyoruz arkadaşlar. Her sabah hjab üzerinden kafamızı yıkadığımızı düşünmek dahi istemiyorum. İslam vallahi kola..

  • JET TV tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PES Oynarken Kendini Fazla Kaptıran Gençler - Küfür İçerir 01:54

PES Oynarken Kendini Fazla Kaptıran Gençler - Küfür İçerir

Rast gele rastladığım bir video daha.. İzleyince biraz tırsmadım değil başroldeki arkadaştan.. Neyse izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce