#Neyse bakarız uyandığım günleri müzik dinle

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Bursasporlu Taraftarların Futbolcularını Trollemesi 03:34

Bursasporlu Taraftarların Futbolcularını Trollemesi

Biliyorsunuz ki geçen hafta sonu Trabzonspor-Bursaspor maçı oynandı bir yandan da Rizespor alanyaspor. Bursanın kesin olarak kümede kalması için Trabzonsporu yenmesi gerekiyordu ve Bursaspor inanılmaz bir şekilde sezonun..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Anneler dikkat 01:48

Anneler dikkat

ZEKA KÜPÜ DİYE BİLİNEN MANYETİK MIKNATISLAR, AZ KALSIN 1 BUÇUK YAŞINDAKİ BEREN BEBEĞİN SONU OLUYORDU, MİNİK BEREN O MIKNATISLARDAN TAM 12 TANE YUTTU, ÖLÜMÜN EŞİĞİNE GELDİ, NEYSE Kİ BAŞARILI BİR AMELİYATLA BEREN DE, AİLE..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Karlı havada yaylada mahsur kaldılar! 01:51

Karlı havada yaylada mahsur kaldılar!

DÜZCE'DE 3 GENCİN OTOMOBİLİ KARA SAPLANDI, TAM 7 SAAT BOYUNCA KURTARILMAYI BEKLEDİLER, HAVA SOĞUK, BENZİNLERİ DE BİTMEK ÜZEREYDİ, NEYSE Kİ İMDATLARINA KÖYLÜLER YETİŞTİ..

İnternet Kafede Camdan Çıkan Çocuk 00:17

İnternet Kafede Camdan Çıkan Çocuk

İnternet kafede oyun oynadıktan sonra çıkmak isteyen çocuk camı açık olan kapı sanınca bu anlar yaşanmış. Neyse ki çocuğa bir şey olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tekerlekli Sandalyedeki Sahibini Sürükleyen Köpek 00:14

Tekerlekli Sandalyedeki Sahibini Sürükleyen Köpek

Yaramaz köpek yerinde duramayınca tekerlekli sandalyedeki sahibini sürüklemiş. Neyse ki durumu fark etmişler ve son anda bir kazayı engellemişler...

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sertap Erener'in Muhteşem Evi 00:53

Sertap Erener'in Muhteşem Evi

Bodrum’dan Ortakent’e doğru ilerlerken telefonda Sertab Erener’in direktifleri doğrultusunda yolumuzu bulmaya ve tarif edilen stratejik noktaları kaçırmamaya çalışıyoruz. Ne mümkün! Çünkü yol bir süre sonra artık ne asfa..

  • ANKA tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek' 02:59

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reuters'a konuştu. Barzani'nin referandum ısrarıyla ilgili de konuşan Erdoğan ' Rakka'da DEAŞ'a karşı sizinle bu mücadeleyi veririz ama yarın terör örgütü ile anılmayın. Bu yanlış bir s..

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Doğacak bebeğinin nasibiymiş! 01:30

Doğacak bebeğinin nasibiymiş!

TELAŞLI BÜYÜKTÜ. BENZİN ALMAK İÇİN DURDUĞU İSTASYONDA CÜZDANINI ARACININ ÜZERİNDE UNUTTU. SONRA DA YOLA ÇIKTI. FARKINDA BİLE DEĞİLDİ AMA O ARACINI SÜRERKEN PARALAR DA YOLA SAÇILMIŞTI. NEYSE Kİ O PARALARI VİCDANLI BİRİ T..

Dünya korona tarihine geçecek olay! 01:37

Dünya korona tarihine geçecek olay!

ADANA'DA DÜNYA KORONA TARİHİNE GEÇECEK BİR OLAY YAŞANDI. BİR ÇALIŞAN, PATRONUNA KIZDI. KORONA HASTASINDAN ALDIĞI TÜKÜRÜĞÜ ÇAYINA KATTI. NEYSE Kİ PATRON İŞE UYANIP O ÇAYI İÇMEDİ, BİYOLOJİK SALDIRIYA UĞRADIM DİYEREK ŞİKA..

Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Gaza bastı, makas attı! 02:08

Gaza bastı, makas attı!

EHLİYETSİZ BİR TRAFİK MAGANDASI, MAKAS ATTI... TERS YÖNE GİRDİ. YANİ YAPILMAMASI GEREKEN NE VARSA YAPIP TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI. NEYSE Kİ YAKALANMASI UZUN SÜRMEDİ...

Örümcek adam gibi tırmanıp girdi! 01:44

Örümcek adam gibi tırmanıp girdi!

İSTANBUL'DA BİR HIRSIZ, BİNAYA ÖRÜMCEK ADAM GİBİ TIRMANDI. 100 YILLIK ŞAMDANI ÇALIP HURDA FİYATINA SATTI. NEYSE Kİ POLİSTEN KAÇAMADI...

Mahallenin Örümcek Adamı 00:09

Mahallenin Örümcek Adamı

Bir üst geçitte tehlikeli hareketler sergileyen adam, neyse ki kötü bir olay yaşanmadan olayı bitirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
1 ayda 9 evi soydular! 01:53

1 ayda 9 evi soydular!

İKİ HIRSIZ, 1 AYDA 9 EVİ SOYUNCA POLİS ALARMA GEÇTİ... NEYSE Kİ, BİRKAÇ DAKİKADA EVLERİ SOYUP SOĞANA ÇEVİREN HIRSIZLAR, DİKKATSİZDİ... BÜTÜN SOYGUNLARDA AYNI KIYAFETLERİ GİYİNCE YAKAYI ELE VERDİLER.....

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Drift atan sürücülere 25 bin lira ceza! 01:34

Drift atan sürücülere 25 bin lira ceza!

ORDU'DA BİR DÜĞÜN KONVOYU, TRAFİKTE TEHLİKE SAÇTI... İKİ SÜRÜCÜ, YOLU KAPATIP DRİFT ATTI. SONRA DA GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI, NEYSE Kİ YAPTIKLARI YANLARINA KALMADI... O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA ..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce