#Neyse dönme dolap müzik dinle

Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Annenin Çocukları ile Zorlu İmtihanı 00:19

Annenin Çocukları ile Zorlu İmtihanı

Evden çocuklarını gezdirmek için çıkan anne bakın nasıl zor anlar yaşamış. Anne neyse ki her şeye yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bombacı koca tutuklandı! 01:47

Bombacı koca tutuklandı!

KENDİSİNDEN AYRILMAK İSTEYEN DİNİ NİKAHLI KARISI İÇİN KORKUNÇ BİR SUİKAST PLANI HAZIRLADI. GENÇ KADININ EVİNİN ÖNÜNE BOMBA DÜZENEĞİ BIRAKTI. NEYSE Kİ KOMŞULAR O TUZAĞI TAM ZAMANINDA FARK ETTİ, CİNAYETİ ÖNLEDİ...

1,5 ton bozuk hurma! 01:51

1,5 ton bozuk hurma!

1,5 TON KÜFLÜ HURMA SATIŞA HAZIRLANDI. NEYSE Kİ ZABITA HEPSİNİ TEZGAHA DİZİLMEDEN YAKALADI. HURMALARIN SAHİBİ İSE TERSİNİ İSPATLAMAK İÇİN AKILALMAZ BİR ŞEY YAPTI...

Ne bulduysa sokağa attı! 01:15

Ne bulduysa sokağa attı!

İSTANBUL FATİH'TE AKŞAMÜSTÜ BİR ADAM BALKONA ÇIKTI... ELİNE NE GEÇTİYSE TEK TEK SOKAĞA FIRLATTI. SEBEBİNİ KİMSE ANLAMADI. NEYSE Kİ ÇOK GEÇMEDEN BEKLENEN ''MAHALLE MÜDAHALESİ'' GELDİ...

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Deprem Ankara'yı vurdu! 02:07

Deprem Ankara'yı vurdu!

BU KEZ DE BAŞKENT ANKARA'LILAR DEPREM GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALDI.. MERKEZ ÜSSÜ KALECİK İLÇESİ OLAN 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM, PANİK VE KORKUYLA İNSANLARI SOKAKLARA DÖKTÜ...,DEPREM SIRASINDA BAZI EVLERDE ÇATLAK..

Ağaca Çarpan Bisikletli Adam 00:09

Ağaca Çarpan Bisikletli Adam

Ormanlık alandaki patika yolda bisiklet kullanan adam bir anlık dikkatsizliği yüzünden ağaca çarpmış. Neyse ki adama bir şey olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
''Deli bal'' tehlikesi! 01:36

''Deli bal'' tehlikesi!

ŞİFA NİYETİNDE TÜKETİLEN DELİ BALIN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR. AMA ÖLÇÜ KAÇINCA ZEHRE DÖNÜŞÜYOR. TRABZON'DA O BALDAN KAŞIK KAŞIK YİYEN 2 KİŞİ HASTANELİK OLDU. NEYSE Kİ ZAMANINDA MÜDAHALE EDİLDİ...

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Fenalaştı, raylara düştü 01:24

Fenalaştı, raylara düştü

FENALAŞTI, RAYLARA DÜŞTÜ... NEYSE Kİ VATMAN ONU ZAMANINDA FARK ETTİ. BAYILDIĞIMI HATIRLAMIYORUM DİYEN MERVE HUNTÜRK ATLATTIĞI TEHLİKENİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ VE ONU YAŞATAN MUCİZEYİ KAMERA KAYITLARINI İZLEYİNCE ANLADI...

Havada panik! 01:05

Havada panik!

AMERİKA'DA 231 YOLCU, 10 MÜRETTEBAT TAŞIYAN YOLCU UÇAĞININ MOTORU KALKIŞTAN KISA SÜRE SONRA HAVADA ALEV ALDI. KOPAN PARÇALAR KİLOMETRELERCE AŞAĞI YUVARLANDI. NEYSE Kİ O KORKUNÇ OLAY KİMSENİN BİLE BURNU KANAMADAN ATLATILD..

Anneler dikkat 01:48

Anneler dikkat

ZEKA KÜPÜ DİYE BİLİNEN MANYETİK MIKNATISLAR, AZ KALSIN 1 BUÇUK YAŞINDAKİ BEREN BEBEĞİN SONU OLUYORDU, MİNİK BEREN O MIKNATISLARDAN TAM 12 TANE YUTTU, ÖLÜMÜN EŞİĞİNE GELDİ, NEYSE Kİ BAŞARILI BİR AMELİYATLA BEREN DE, AİLE..

Karlı havada yaylada mahsur kaldılar! 01:51

Karlı havada yaylada mahsur kaldılar!

DÜZCE'DE 3 GENCİN OTOMOBİLİ KARA SAPLANDI, TAM 7 SAAT BOYUNCA KURTARILMAYI BEKLEDİLER, HAVA SOĞUK, BENZİNLERİ DE BİTMEK ÜZEREYDİ, NEYSE Kİ İMDATLARINA KÖYLÜLER YETİŞTİ..

İnternet Kafede Camdan Çıkan Çocuk 00:17

İnternet Kafede Camdan Çıkan Çocuk

İnternet kafede oyun oynadıktan sonra çıkmak isteyen çocuk camı açık olan kapı sanınca bu anlar yaşanmış. Neyse ki çocuğa bir şey olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 3 yıl önce
2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Tekerlekli Sandalyedeki Sahibini Sürükleyen Köpek 00:14

Tekerlekli Sandalyedeki Sahibini Sürükleyen Köpek

Yaramaz köpek yerinde duramayınca tekerlekli sandalyedeki sahibini sürüklemiş. Neyse ki durumu fark etmişler ve son anda bir kazayı engellemişler...

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Doğacak bebeğinin nasibiymiş! 01:30

Doğacak bebeğinin nasibiymiş!

TELAŞLI BÜYÜKTÜ. BENZİN ALMAK İÇİN DURDUĞU İSTASYONDA CÜZDANINI ARACININ ÜZERİNDE UNUTTU. SONRA DA YOLA ÇIKTI. FARKINDA BİLE DEĞİLDİ AMA O ARACINI SÜRERKEN PARALAR DA YOLA SAÇILMIŞTI. NEYSE Kİ O PARALARI VİCDANLI BİRİ T..

Dünya korona tarihine geçecek olay! 01:37

Dünya korona tarihine geçecek olay!

ADANA'DA DÜNYA KORONA TARİHİNE GEÇECEK BİR OLAY YAŞANDI. BİR ÇALIŞAN, PATRONUNA KIZDI. KORONA HASTASINDAN ALDIĞI TÜKÜRÜĞÜ ÇAYINA KATTI. NEYSE Kİ PATRON İŞE UYANIP O ÇAYI İÇMEDİ, BİYOLOJİK SALDIRIYA UĞRADIM DİYEREK ŞİKA..

Gaza bastı, makas attı! 02:08

Gaza bastı, makas attı!

EHLİYETSİZ BİR TRAFİK MAGANDASI, MAKAS ATTI... TERS YÖNE GİRDİ. YANİ YAPILMAMASI GEREKEN NE VARSA YAPIP TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI. NEYSE Kİ YAKALANMASI UZUN SÜRMEDİ...

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Teravih Namazı Hızlı Kıldırdığı İçin Dayak Yiyen Jet imam - Amerikan Dublaj ( Biladerim İçin) 01:00

Teravih Namazı Hızlı Kıldırdığı İçin Dayak Yiyen Jet imam - Amerikan D

Teravih namazını hızlı kıldıran imam cemaatten dayak yedi, Amerikan Dublaj seslendirme. Hi guys, Ben Jet Gonzales. Ortadoğu ve balkanların en hızlı namaz kıldıran adamı. 8 tane gold 4 tane silver madalyam var. Beep Beep...

  • JET TV tarafından
  • 441 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..